Valeron Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 şu anda elime EDS den kırmızıda geçtiğime dair bi belge geldi,pek yalanlayabilceğim gibide durmuyo valla :d 128 kaat ceza,bunu 15 gün içinde ödeyince ne kadar ödeniyodu arkadaşlar ? şimdi 19 unda geçmişim EDS den yalnz kaat bugün ulaştırıldı dolayısıyla bugünden itibaren 15 gün sayılması gerek mantıkenn dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 %20 mi neydi indirim. yanılıyosam söyleyin. evet bak 15 gün var, öde kurtul, hem indirimli öde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 beyan esastır. eline geçtiği andan itibaren 15 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 25% indirim uygulanir aklinizda olsun bole bi durumda zarfi size teslim edildigi tarihten itibaren 15 gundur o sebeble zarfi teslim alirken ustun tarih attirin postaciya ilerde sorun cikarsa elinide belge olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 %25 ini mi ödüyorum %25 indirimle mi ödüyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ben bi sefer U dönüşü yaptıydım 15 gün içnde öderseniz %25 inimi işte bi miktarını(o miktarı hatırlamıorum) ödüyosunuz demişti bana memur efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Işık cezası 50-60'lık en ufak cezalardan değil miydi? edik: Yok değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 valla eşşek kadar 128 yazıo abi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 İşte beyandan itibaren 15 gün içinde ödersen %25 indirimli oluyor, 102.5 falan yani. Onun dışında vergi dairesine gidip taksitlendirebiliyorsun, ikisinden birini yapmaz ve 1 ayı geçirirsen de aylık %3 mü %6 mı ne faiz binmeye başlıyor. Acil bir durum falan da değilmiş anladığım kadarıyla, iyi olmuş onun için, beter ol :p Yarım dakikası gitmesin diye kırmızı ışık yandıktan sonra bile hızlanıp geçen, yandan gelen yolu tıkayan ve/veya yayaları rahatsız eden adamlara bayılıyorum çünkü. EDS sağolsun emniyet şeridi ayılığı büyük ölçüde bitti, ışık da biter yakında görünüşe göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 50-60 tllik ceza mı kaldı ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Kaldı tabii. İşaretlere uymamak (girilmez, dönülmez vs.), yanlış şerit değiştirmek, park cezası falan filan o tarz şeyler hep 55 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 eds ne ya izmirde var mı ben pek geçmem kırmızıda ama merak ettim yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Elektronik Denetim Sistemi diye bir şey, ışıklarda, emniyet şeritlerinde falan oluyor 2-3 senedir İstanbul'da. Eskiden 3-5 pilot bölgede vardı da zamanla yaydılar. Bir İBB uygulaması galiba, genel trafik değil, ondan yoktur yoksa. Onun olduğu yerde ihlal yaparsan evine fotoğraflı ceza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 İtiraz et kanıtlamak onların derdi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Arkadan plaka görünecek şekilde fotoğraflı geliyor ceza Abso, nesine itiraz edeceksin? FOTOŞOK mu yani, geçmiş işte belli ki, neden polis düşmanı bir tavır sergiledin durup dururken anlamadım :p Bagınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 açıkcası aciliyetli bi durum muydu hatırlamıyorum ama sağlık sıhat tarzı bişi diildi :d bu arada itraz etmek gibi bi durum pek söz konusu olmuyo abi eşşek kadar foto çekmişler arabanın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bazen öndende çekiyor EDS kameraları kabak gibi ailecek çıkıyorsun fotoya =) hatta kişinin yüzü afişe ediliyor falan diye olay çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 EDS güzel bir uygulama. Trafik çakallarına karşı bire bir. Umarım daha da yaygınlaştırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 fotoşop de plakayı oturtmuşlar de hemen git arkadaya iki hayvani hoparlör taktır bak bu benim araba farklı zaten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 130 mil için 300 mil hoparlör parası mı vercem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sinad said: bazen öndende çekiyor EDS kameraları kabak gibi ailecek çıkıyorsun fotoya =) hatta kişinin yüzü afişe ediliyor falan diye olay çıkmıştı. Olay mı çıkmış? Zaten olması gereken bu, EDS üşengeçlik ve/veya teknolojik yetersizlikten sadece para cezası kesebiliyor, halbuki fotoğraflar önden çekilip tespitine uğraşılsa ehliyete ceza puanı da işlenir adam gibi. Almanya'da böyleymiş mesela. Bu arada sırf EDS kameraları değil yoldaki kameralar, onlardan çok daha fazla MOBESE kamerası var. EDS değil fotoğrafsız ceza da gelse yalan yere itirazla bir yere varamazsınız yani, gerçekten alakasız bir zamanda/yerde yemiş olmanız gerekiyor cezayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Rock said: EDS güzel bir uygulama. Trafik çakallarına karşı bire bir. Umarım daha da yaygınlaştırılır. çakal falan kırıcı olmayalım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 DoruK said: fotoşop de plakayı oturtmuşlar de hemen git arkadaya iki hayvani hoparlör taktır bak bu benim araba farklı zaten de. ahah sark kurnazligina bakin =P ode 95 lirayi kurtul bi daha da gecmezsin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ulan bana da gelecek.. çok kötü. caddede öndekileri takip ediyodum ben fotosentez yapar şekilde. trafiğin akışına kaptırmış giderken öndeki 2 araç geçti ışıktan. bende trafik akiyor diye bastım arkalarından tam geçerken baktım kırmızı yanıyor. ÇAT ÇAT ÇAT 3 tane flaş patladı. geçmiş olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Hehehe ankarada fotolu ışıklar yo o yuzden demiştim itiraz et diye. Foto kabak gibi dururken en akıllıcası erkenden ödemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar