adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bu cnbc-e dergisi chuck'ı 3 boyutlu yayınlıycam dedi gözlük veriyorum bak alın onu dedi aldık ama işe yaradığını görmedim pek bu şeyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ay yavrum ya yemişler seni ^^ bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 o 3d çok büyük kolpa. nice türk genci yılbaşlarında tutti furutti karşısında telef oldu karı önümde dans edecek diye. diziye niye böyle bişey yaptılar bilmiyorum. kötü çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Küçükkene aynı şeyi jurassic park için yapmışlardı. aaa anne dinazorlar tv den mi çıkıcak falan derdim :D ahh ahh keşke küçük kalsaydım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Arkadaşalar!!! yalan değil amcamın oğlu yaptı bunu evet gerçek. O dergiyi 10kişiye yollayın dergide gördüğünüz ilk reklama girin televizyonunuz 3d olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 o atraksiyon 12. bolume aitti, bende dergiyi sirf ilk 5 dakikanin merakini yatistirmak icin alicam bugun yarin. dursun bi kenarda, gerekli gereksiz ne zaman lazim olacagi belli olmuyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ben aldım ve de oldu yani =), cok efsane bir sey beklemeyin de bariz fark ediliyor, dogru bolume baktıgından emin misin abi =), bi de o bolumun de 2d versiyonu var, onu da izlemis olabilirsin, bilgisayarda izledim ben, oldu yani... derginin kapagı da 3d bu arada zaten, test etmek isterseniz eger eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 çok eskiden dinozorlar diye bir dergi vardı, o vermişti bu gözlüklerden. orta sayfasında 3d dinozor resmi oluyodu ona bakıyodun falan. konsept yeşil + kırmızı saydam kağıt değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 evet o. bi ara tgrt de 3d cami falan gösteriodu gazteyle vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 95 e girerken de bi aksiyonlar olmuştu sanki show tvde miydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 evet show tv yayınlıyordu programlarda kocaman 3D yazıodu köşelerde.Tuttifruttisiydi jurrasicparkıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 jurassic parkı bilemicem de tutti frutti kaçırmıyodum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 o değilde ben ghinzu'nun klibini izliyemiorm gözlüğüm yok diye. şu nautilusteki gözlüklerde işe yaramıyor zaten. nerden bulcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 pogodi said: 95 e girerken de bi aksiyonlar olmuştu sanki show tvde miydi neydi 3d dansöz reklamında adam gözlüğü takınca dansöz tvden cıkıp evin içinde kıvırtmaya başlıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ben biraz daha farklı düşünmüştüm dergi kapağını gördüm ama nebilim çok übermübersüper bişi beklemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 3d diyince millet ekrandan cikip gercek olacak diye beklentiye giriyor. varsa gozluk google'dan ara 3d resimleri gor. biraz kabartma gibi bir etkisi var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 dünyanın merkezine yolculuk filminin 3d'si gibi bişi değil mi bu tv'deki de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 tutti frutti 3d gözlükle falan şeyoluyodu bi ara showda sene 94 falan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Evet boyle bol yesillikli bi mekandi onlere biton ot dizmislerdi 3d yi yakalasinlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bunu Super Bowl'da reklam yapmislardi hatta her yerde gozlukler satildi falan 3d yayin olucak diye, 2dklik bir reklam verdiler hemde cok boktandi afedersiniz. Lan ben ufaciktim bizde bu gozlukler vardi kardesim ne kadar dandik bir tv yayinciligi var dedim amerikada. budur hikayem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar