Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3D gözlük,cnbc-e,chuck,dergi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o 3d çok büyük kolpa. nice türk genci yılbaşlarında tutti furutti karşısında telef oldu karı önümde dans edecek diye. diziye niye böyle bişey yaptılar bilmiyorum. kötü çok.
Mesaj tarihi:
Arkadaşalar!!! yalan değil amcamın oğlu yaptı bunu evet gerçek. O dergiyi 10kişiye yollayın dergide gördüğünüz ilk reklama girin televizyonunuz 3d olacak!
Mesaj tarihi:
o atraksiyon 12. bolume aitti,

bende dergiyi sirf ilk 5 dakikanin merakini yatistirmak icin alicam bugun yarin. dursun bi kenarda, gerekli gereksiz ne zaman lazim olacagi belli olmuyor =P
Mesaj tarihi:
ben aldım ve de oldu yani =), cok efsane bir sey beklemeyin de bariz fark ediliyor, dogru bolume baktıgından emin misin abi =), bi de o bolumun de 2d versiyonu var, onu da izlemis olabilirsin, bilgisayarda izledim ben, oldu yani... derginin kapagı da 3d bu arada zaten, test etmek isterseniz eger eheh...
Mesaj tarihi:
çok eskiden dinozorlar diye bir dergi vardı, o vermişti bu gözlüklerden. orta sayfasında 3d dinozor resmi oluyodu ona bakıyodun falan. konsept yeşil + kırmızı saydam kağıt değil mi?
Mesaj tarihi:
pogodi said:
95 e girerken de bi aksiyonlar olmuştu sanki show tvde miydi neydi

3d dansöz

reklamında adam gözlüğü takınca dansöz tvden cıkıp evin içinde kıvırtmaya başlıyordu
Mesaj tarihi:
Bunu Super Bowl'da reklam yapmislardi hatta her yerde gozlukler satildi falan 3d yayin olucak diye, 2dklik bir reklam verdiler hemde cok boktandi afedersiniz. Lan ben ufaciktim bizde bu gozlukler vardi kardesim ne kadar dandik bir tv yayinciligi var dedim amerikada. budur hikayem.
  • Yeni Oluştur...