Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bir ay kadar önce herşeyi yedekleyip tüm sistemlerimi olduğu gibi ext4'e geçirdim. Biraz önce ext4 disklerimden birine Windows'dan ulaşmak gerekti ama, bunu yapabilen bir program biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 15 gunde bir os deistiriyon be haci merakla bekliyorum bi gun abi herseyi kasetlere cekip commodore ye dondum dicen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 OS değiştirmiyorum ben ya, linux hep linux, aynı sistem, aynı programlar. ext4'e geçiş fat32'den ntfs'ye geçiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 eheheh linuxtools(ltool) a baktin mi? ext2 ve ext3 de hem okuyor hem yaziyordu. yeni surumlerde biseyler yapmislardir belki. kullandigim donemde ntfs3g ile baya isime yaramisti iki os arasi dosya yonetiminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 İlk ona baktım zaten. Okuyamıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 http://www.fs-driver.org/ windows için driver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ext2 ile 3 okuyor o sadece işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 linuxjounalda bulunan aşağıda ki makalede şu yazıyor bu driver için; said: Ext2fsd does not only read ext2 partitions, but also Ext2 was one of the first de facto Linux filesystems, and many new Linux filesystems, such as ext3 and ext4 are backward-compatible with it. Thus, the driver can work with ext3 and possibly ext4. http://www.linuxjournal.com/article/9449 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar