Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 Temmuz 2009 - Dream Theater ve Cynic konseri

NightSorrow

Öne çıkan mesajlar

Bende baştan döt kadar yer dedim ama güzeldi konser, aşırı bi kalabalık yoktu rahat izledik. Direk Dt ye yetiştim ben, 1saat 45 dk falan kaldılar sahnede ama beni pek açmadı yani. Yetersiz geldi daha 1 saat falan olsa daha iyi olurdu. Nedense paramın hakkını alamamış gibi hissediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Muhteşem bir konserdi bence. Bir önceki İstanbul konserinden çok daha iyiydi bana göre. Her şeyden önce Mike Portnoy sen nasıl bir hayvansın ya ? O nasıl bateri çalmakdı öyle elini kırayım ! Sahne performansının yarısı bu adama aitti resmen. Petrucci gene süperdi, Jordan BIS'de resmen döktürdü, John Myung ve James LaBrie de yine kalite kokuyordu, hayvan herifler. Opeth konserinden sonra aynı yerde Dream Theater gitmez diyordum, açık alanı ve ferah ortamı görünce derin bir oh çektim. Sıra uzundu baya, ama tek kişi olmamın getirdiği avantaj ile araya kaynadım. Zaten kapılar açılınca da hızlı ilerlendi baya. Cynic'i önceden hiç dinlememiştim açıkcası, ya da dinledim ama hatırlamıyorum. Çok çok kaliteli bir grupmuş, canlı dinlediğime sevindim. Dream Theater 21.40 gibi çıktı ve 23.30'a kadar falan sahnede kaldılar. Seyirci olarak bol bol hey hey yaptık, hatta hey hey varyasyonları geliştirdik. Pull Me Under, Hollow Years, Solitary Shell, Octavarium, Metropolis çalınan parçalardan birkaçıydı. Sonuç olarak bu yazın en güzel konserlerinden birini geride bıraktık, benim için Rock'n Coke ve Deep Purple kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu cynic denen grubu hiç dinlememiştim ben ama gayet başarılıydı özellikle davulcu çok iyiydi.bi kere kçük çiftlik parkta ilk kez bi konser izledim eğimin ters yönüne sahne kurmayı kim akıl ettiyse tebrik etmek gerekir.çok kalbalık değildi en azından da bi şekilde sahneyi görebildik.dt ın playloist bi iki parça dışında başarısızdı elemanlar her zamanki gibi çok iyiydi.labrie özellikle konserin başlarında çok donuktu sonradan biraz açıldı.tam asla 75 liralık konser değil yorumları yaparken ben iki kafası iyi tip gelip sahne önü verdiler bana ve arkdaşıma.sonunda petruçiyle rudess kapıştı adeta çok iyiydi onu da sahne önünde izledim memnuniyetsizliğim memnuniyete dönüştü mutlu oldum geri geldim.
Sosyal ağlarda paylaş

Herifin Death tişörtü giymesine mi, Cynic'e küfretmesine mi küfretsem bilemedim.
En çok dinlediği müziği barzo gibi dinlemesine küfretmeliyim sanırım. Ulan ben bunu dinliyorum da bu adamlar daha önce ne yapmış, ne yer ne içerler ne çalarlar başka, kimlerle çalışmışlar insan sorgular lan.
Hayır 75 kağıt veriyorsun, biraz bilerek git ki değsin di mi yani. Masvidal'in yoga ustası olduğunu bilme belki de Human'da ritim gitar çaldığını bil, hiç olmadı tişörtüne para verip giydiğin albümü bil anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:

Herifin Death tişörtü giymesine mi, Cynic'e küfretmesine mi küfretsem bilemedim.
En çok dinlediği müziği barzo gibi dinlemesine küfretmeliyim sanırım. Ulan ben bunu dinliyorum da bu adamlar daha önce ne yapmış, ne yer ne içerler ne çalarlar başka, kimlerle çalışmışlar insan sorgular lan.
Hayır 75 kağıt veriyorsun, biraz bilerek git ki değsin di mi yani. Masvidal'in yoga ustası olduğunu bilme belki de Human'da ritim gitar çaldığını bil, hiç olmadı tişörtüne para verip giydiğin albümü bil anasını satayım.

ağzından bal damlamış. +1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...