Phyxantar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 tunca said: geliyorum cynic için. focusdan çalarlar inş Sanırım Traced in Air'den 5, Focus'tan 1 (muhtemelen how could i?) olmak üzere 6 şarkı çalacak Cynic. Böyle duyumlar aldım. //chastise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 cynic konseri la bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bence cynic'in playlist bu olur: * 1. Nunc Fluens 2. The Space For This 3. Evolutionary Sleeper 4. Veil of Maya 5. I'm but a Wave to... 6. Adam's Murmur 7. Celestial Voyage 8. King of Those Who Know 9. Integral Birth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 o bu değil de depositfiles linki buldum bi türlü indirmiyo senin ülkende bla bla diyo, acep varmı şöyle yasakları delip geçercesine bana öm'den güzel bi link atıcak şahıs? teşekkürler şimdiden =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 evet, cynicin kendi resmi sitesinde de Türkiye konseri var. o değil de, mekan olarak Kucukcifikpark yazıyor. Bu ne lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Of alt grup felan bayar ya. Geçen sefer de dreamtone getirdiler onları bekledik 1 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 17 Temmuz'a yakın olaydı da git-gel yapmasaydık te istanbullara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 öf küçükçiftlik park mı? bu boktan yerden başka konser vercek mekan yok mu istanbul'da yahu. hele yine çadır falan olursa insanlar ölür temmuz sıacğında orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ekmek said: Of alt grup felan bayar ya. Geçen sefer de dreamtone getirdiler onları bekledik 1 saat. İbret olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 istanbul parkta caldıklari gibi calacaklarsa gidilir..sasılacak derecede james cok iyiydi o konserde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 75ten çıkmış bilet,sahne önü 149.en son geldiginde sahne önüne herkes dökülmüştü yanılmıyorsam.var mı sahne önü almış olan 2007de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sahne önü almıyoruz len ,param yok benim,satarsan da cok pis tekmelerim biliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 okumuyorum ben.para bok vele zehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 2007'de s.önü'nün pek bi avantajı yoktu ama bu sefer mekan farklı. Çok pahalı geldi bana biletler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Aloooooooo up up up up up up. Gelenler bir yazsın şuraya, küçük çaplı bir buluşma yaparız konserden önce. Açarız pati bayrağımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ben geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Normal misin sahne önü müyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Of of İstanbula gitmek zor geldi ama setlist muhteşemmiş ya. Hayatımın hatasını yaptım gitmeyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Neyse göt kadar yerde zaten konser iyki gitmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 JOHN PETRUCCI DÖKTÜRÜYOR ŞUAN OF SOLOLARINA KURBAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 OF MUHTEŞEM. KEŞKE GİTSEYDİM. OHA RESMEN MUHTEŞEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 sen nerden biliyosun olm, canlı mı veriyolar konseri? geçen hafta bi konseri sitesinden canlı veriyodu gerçi. ne garipti valla. izledim oturup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hayır ya arkadaşım aradı dinletti ahuah JOHN PETRUCCI YEA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 fakir olmasam ben de gideceydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar