dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 değişimden korkan kedi çııııııılık atıyorr! ama sonra kaplana dönecek KAPLAN!! yarabiim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ahahahaah kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Saeros said: daireinde bomba patlayıp bara git, bar çıkışı kendi kendini döv. lol jeton yeni dustu tyler durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kıssadan hisse diyeceğim şudur ki sorununun çözümü 3. resme geri dönmendir. ben bunu öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kockoca volverine ispanyol paça oldu mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 rambo frodo fln yalan bu arada direk hugh jackamnsın abi sen (belki biraz tom yorke?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 evet en başarılısı 3 ama hacker olcam diyosan 4ü seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 arabesque-haXx0rR team! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hahahahahahahaha /saved guzel egleniyoruz hos da biraz da cozum onerileri pls boyle olup da atlatan falan varsa falan? hi? ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bak bu kadar makaradan sonra o arabesqemo ruh hali kalkmalı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kız arkadaşı edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 valla ne diyim olabilir çok normal herkesin başına gelebilecek bişey bu bence. ben de çoğu zaman senin gibi olmak istiyorum ama ailemle yaşıyorum ve bir kız arkadaşım var ayrıca 10 derse girmedim mi kaldığım tonlarca dersim var., bi hafta boyunca okula gitmeme rağmen evde hiçbir çalışma yapmassam dönem notumun yüzde 10 düştüğü bi bölümde okuyorum, kısacası olamıyorum. hiçbişeyi dert etmiyim, sakallarımı salayım, içeyim, kafamı dinliyim tek başıma müzik dinliyim. bunu yapmak istiyorum ben de ama yapamıyorum. çok alakasız gelecek belki bu dediğim ama ne bileyim işte:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 orasi isin surecten cikinca olucak kismi bu halde sokaktaki kedileri bile cekemem nisanda olsa bile ;'o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bence geri dönüşün yok.. c++ öğren kulvalla öğren.. dışarı çıkmaya kas. biraz zor oluyor tembelliği yırtmak ama kasınca oluyor bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Black-ice said: valla ne diyim olabilir çok normal herkesin başına gelebilecek bişey bu bence. ben de çoğu zaman senin gibi olmak istiyorum ama ailemle yaşıyorum ve bir kız arkadaşım var ayrıca 10 derse girmedim mi kaldığım tonlarca dersim var., bi hafta boyunca okula gitmeme rağmen evde hiçbir çalışma yapmassam dönem notumun yüzde 10 düştüğü bi bölümde okuyorum, kısacası olamıyorum. hiçbişeyi dert etmiyim, sakallarımı salayım, içeyim, kafamı dinliyim tek başıma müzik dinliyim. bunu yapmak istiyorum ben de ama yapamıyorum. çok alakasız gelecek belki bu dediğim ama ne bileyim işte:( alakasiz falan degil insan hep kendinde olmayani istiyo cok dandik bisey olsa bile boyle mal iste insanoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 dasaaa said: bence geri dönüşün yok.. c++ öğren kulvalla öğren.. dışarı çıkmaya kas. biraz zor oluyor tembelliği yırtmak ama kasınca oluyor bak c++ ne bilmiyorum ama orc kesiyorum duvara bakmadigim zamanlarda bugun ciktim zaten, hava guzeldi baya, boyle tam gunes var yok, hafif karanlik cok severim oyle olunca sonra marketten biralarda dondum tabi geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Beslenmeni düzene sok. Uykuyu düzene sok. Kendine uğraş bul. Eve tıkılma. Kız olabilir, iş olabilir, okulu sevmeye çalış vs vs vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 önce sakallardan başla kısalt onları az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hugh jackmandan ilyas salmana dönüşmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hayır anlamiorum ki çok mu ganyan bayisine gittin nasıl öle oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ahah evet yahu naptın kendine. düzel en kısa zamanda hugh jackman haline dön pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 1 4ten de kötü bence bu arada belirteyim dedim 4te bi gnome tadı yakalamışın en azından jan jansen falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 o deilde after halin daha dogal poz vermiş hiç çoktan, böyle iyi bir tarafı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 pek bişiin yok be ^^ sakal uzun bile değil o kadar.. boşver iyisin böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kafa üçgen ondan olblr bnce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar