Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Biraz şekerleme için yatmıştım rüya görmeye başladım. Arkadaşlarım böyle bir parkta futbol oynuyolardı. Benim elimde de 5 tane ekmek bi tanede yolda yerim diye sucuklu ekmek yaptırmıştım. Bi anda arkadaşlarımın yanından Carlos geldi. Ben buna sucuklu kısmından kopardım "Al.Carlos varım diyor" diye espri yapınca bir anda Ronaldinho geldi. Ekmeğin hepsi aldı. Ver lan dedim neden se yedi bi kerede kovalamaya başladı zor kaçtım. Uyandım. Bi işiyip yatıyom ben hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Sucuklu ekmek değil sucuk ekmek olacak. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bir süre zencilerden uzak dur.bak obamada buralarda dikkat et kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Adam rüyasını görmüş paticiğe gelmiş post atmış ve şimdide işeyip tekrar yatıcak :D hey gidi gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 iyi geceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Norak bu saatte bu yapılmaz işte illa sucuk mu yaptırcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooaaaaaaaaaaaa SUCUK ISTIYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 pogodi said: yedikleriniz çıkamasın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 haşlanmış brokoli ve pırasa ile dolu bir havuzda yüzdüğünüzü düşünün. hemen geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ohş bitti şekerleme de. Ne rüya gördüysem Veli Küçük bile vardı içinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 pogodi said: pogodi said: yedikleriniz çıkamasın inşallah. poposunu diken adam karikatürü vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 burda bahsedilen ekmek. bildiğimiz ekmek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bilmediğimiz ekmek mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yani bi buğdaydan yapılan ekmek var bi de bildiğimiz, dota filan oynayan ekmek var. sucuk mucuk muhabbeti olunca dedim bu hangi ekmek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Oha resmi falan varsa sabah yattarken bir iki bakayım, onlada ekşına gireriz. Bi sucuğu olur, ekmeği olur. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 mısır ekmeği tercihimdir ehe --- bide cevizli sucunk var ama onu karıştırmayalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bi mesaj atayım buraya adettendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 mısır ekmeği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sucuklu ekmek ne la?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 direk salyalarımı akıttınız tbr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar