Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Biraz şekerleme için yatmıştım rüya görmeye başladım. Arkadaşlarım böyle bir parkta futbol oynuyolardı. Benim elimde de 5 tane ekmek bi tanede yolda yerim diye sucuklu ekmek yaptırmıştım. Bi anda arkadaşlarımın yanından Carlos geldi. Ben buna sucuklu kısmından kopardım "Al.Carlos varım diyor" diye espri yapınca bir anda Ronaldinho geldi. Ekmeğin hepsi aldı. Ver lan dedim neden se yedi bi kerede kovalamaya başladı zor kaçtım. Uyandım. Bi işiyip yatıyom ben hadi.
Arma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Sucuklu ekmek değil sucuk ekmek olacak. İyi geceler.
cado Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bir süre zencilerden uzak dur.bak obamada buralarda dikkat et kendine
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Adam rüyasını görmüş paticiğe gelmiş post atmış ve şimdide işeyip tekrar yatıcak :D hey gidi gençlik
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Norak bu saatte bu yapılmaz işte illa sucuk mu yaptırcan :D
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooaaaaaaaaaaaa SUCUK ISTIYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 pogodi said: yedikleriniz çıkamasın inşallah.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 haşlanmış brokoli ve pırasa ile dolu bir havuzda yüzdüğünüzü düşünün. hemen geçer :)
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ohş bitti şekerleme de. Ne rüya gördüysem Veli Küçük bile vardı içinde :D
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 pogodi said: pogodi said: yedikleriniz çıkamasın inşallah. poposunu diken adam karikatürü vardı
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 burda bahsedilen ekmek. bildiğimiz ekmek mi.
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yani bi buğdaydan yapılan ekmek var bi de bildiğimiz, dota filan oynayan ekmek var. sucuk mucuk muhabbeti olunca dedim bu hangi ekmek acaba
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Oha resmi falan varsa sabah yattarken bir iki bakayım, onlada ekşına gireriz. Bi sucuğu olur, ekmeği olur. :)-D
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 mısır ekmeği tercihimdir ehe --- bide cevizli sucunk var ama onu karıştırmayalım :p
Öne çıkan mesajlar