Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 güzel filmler var gibi biraz bakındım V for vendetta var mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sinema meraklısı olan arkadaşlar, asiler-azizler-aşıklar bölümünden en az 5 filme gidin derim. yeni filmlerden de baader meinhoff complex, milk, let the right one in diyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 6-7 film çıktı benden, tavsiyelere açığız süpürücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 los bastardos tokkat gibi film =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 şöyle bi tzameti, c.r.a.z.y., chaotica ana, güneşin çocukları gibi bomba filmler var mı bu sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gidip de beğendiğim filmleri söyleyeyim ben, tekrar gösterimleri var yes man dünyayı kurtarıyor (amerikadaki aktivist bir sol örgütün büyük ve zararlı işler yapan firmaların feyk sitelerini açarak konferanslara davet edilmeleri ve karşılaştıkları. izlediğim hem çok komik hem çok ciddi tek film heralde. Yarın 21.30'da Beyoğlu Sineması) kuzey, ctrl alt delete, pontypool bunlara üşendim ama bunlar da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bir de kitono'nun akileus ve kaplumbağa'sı var. bir ressamın hayat hikayesini anlatmış.(kendinin de olabilir bilmiyorum) baya ufuk açan bir film olmuş, resimle ilgilenenler kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bugun ''atları da vururlar''ı izledik.kitabın etkisini yaratmadı tabiki.ama gene de çok begendim...jane fonda gördük bir kez daha aşık olduk.amerikan sinemasının 68 -69 diye diye cıktık. easy rider izleyesim geldi hatta^^3 filmim daha var,hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar