GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Vatana millete hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 official mi, emu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 emu abi tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Zaten vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 nereye geliyo abi, noluyo anlamiyorumki. yani adam gibi yazsan mesaji daha iyi olmaz mi? aferin mi diyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 offical emuyu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 haberi nerden duydun la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sony mi yapiyo? o zaman bence uzak durmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Test center ve development forumuna hızlıca bir baktım ben göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Emu gelecek deniyorsa gelecektir. tabi 5 ay beklicez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 emu sitesini yenilemisti en son umarim yaza artik herseyi bitirirler eyer yaza kadar bitmezse onumuzdeki kisa kadar hic bitmez cunku bu adamlar bayabi tatil yapiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 adam official diyo bi dakka, link falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 lan shewky, link versene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Official emuyu kastetmiştir. SWGEmu'yu yapanlar kendi serverlarını koyacaklarını açıkladılar geçenlerde, sağda solda official precu servers diye millet forumlara yollamış. Emuyu yapanlar ilk başta kendileri server koyar mı koymaz mı açıklama yapmamışlardı, biz sadece emuyu yapıp piyasaya yollayacağız falan demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bir nisan ya neyse.. zaten herkes biliyodu imkansızlığı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 şevki... /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 dayak yicen benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 http://img144.imageshack.us/img144/3599/precualacak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 arkadaşlar 2 ay gibi bir sürede ( en son bizim ventte lunatec ( dev ark ) bu bilgiyi geçti..Suncrucher açılıcak. Ben full emu'dayim guildimiz,ventimiz,web sitemiz var sadece tavsiye üzerine adam alıyoruz ama şuan emunun en güclü ve hazır guildi durumundayiz. ilk ismimiz AXIS'ti(Axis of Evil) şuan LoRE (Legends of New Mandalore) olarak degiştik iteyen arkadaşlar www.axisemu.com ( yeni domaini alıyorum şuan bi kaç güne gelicekmiş fln fişman ) başvuru yapabililer.Kim tavsiye etti bölümüne Anron olarak düşerseniz ve düzgün bi şekilde formu doldurursaniz en kısa zamanda geri dönüş yapılır işte bilginize buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 iyide sosyal ortam olacak yatırım lazım olmayacağına mgöre çerez olur anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Netcafe said: arkadaşlar 2 ay gibi bir sürede ( en son bizim ventte lunatec ( dev ark ) bu bilgiyi geçti..Suncrucher açılıcak. Ben full emu'dayim guildimiz,ventimiz,web sitemiz var sadece tavsiye üzerine adam alıyoruz ama şuan emunun en güclü ve hazır guildi durumundayiz. ilk ismimiz AXIS'ti(Axis of Evil) şuan LoRE (Legends of New Mandalore) olarak degiştik iteyen arkadaşlar www.axisemu.com ( yeni domaini alıyorum şuan bi kaç güne gelicekmiş fln fişman ) başvuru yapabililer.Kim tavsiye etti bölümüne Anron olarak düşerseniz ve düzgün bi şekilde formu doldurursaniz en kısa zamanda geri dönüş yapılır işte bilginize buda Sitedeki resimler şu anki emu resimleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar