matama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 angelina bayag bayag cirkin bir hatun ozellike yuz bolumu facia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 onu bulamayanlar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Pikachu* said: onu bulamayanlar da var ahahaha.gerçek bir isyandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 zevkler ve renkler harbiden de tartışılmıyormuş :) Angelina Jolie'yi beğenmeyenler , Adriana Lima'nın ağzı çok büyük diyenler.. Hey gidi hey taş değil bunlar kaya kaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Kimse demememiş ben diim bari.. Zaten önemli olan iç güzellik değil mi arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yalan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Önemli olan ruh güzelliği ama RUHLAR aleminde yaşamıyoruz ki diyim o zmn bende :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bu cumleyi de yalan oldugunu bile bile ne cok kuruyoruz yahu.Tabi yalan ten uyumu rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ehueh bknz: ispanyollar herkese guzel gelirken sana gelmior,nukte ediyorum ciddiye alınmasın. da sen boyle seyleri niye dert ediyorsun ki? evt sorum bu ben bunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bende senin dediğini anlamadım irin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Stblack said: Kimse demememiş ben diim bari.. Zaten önemli olan iç güzellik değil mi arkadaşlar önemli olan iç güzelliğin dışa yansıması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 @nagg matama ile aramızda özel sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 tmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Stblack said: Kimse demememiş ben diim bari.. Zaten önemli olan iç güzellik değil mi arkadaşlaraynen oyle, giysilere gore yorum yapmamaliyiz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 fede said: ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 toparlıyorum. ben güzele güzel demem güzelle aramızda bir ten uyumu olmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 DoruK said: herkes çirkin ve abazadır sen yakışıklı ve karizmatiksindir mesela. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 eisenheim said: fede said: ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ne demiş Neyzen Tevfik? Neyzen Tevfik Bana yar olmayan devr-i devranın İzzeti ikramını seveyim. Yansın bu homoseksüeller Su veren itfaiyenin hortumunu seveyim. Ben deli miyim? Mecnun gibi bir kız için çöllere düşeyim. Verirse verir, vermesse Leyla'yı da seveyim. boldları merak eden bi google patlasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Sağlıklı bir cilt, parlak gözler, beyaz dişler, olması gerektiği gibi gelişmiş kas ve iskelet yapısı. Bunlar isterse en olmadık şekilde bir araya gelsin güzel güzeldir. He bahsi geçen kişi bunlara sahip değilse pek o zaman güzellik görecelidir denebilir. Ama bunlara sahip olan birini güzel bulmamakta bir hata aramak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ya burnu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Sağlıklı olmaktan bahsediyoruz Saeros : D Bedensel sağlık yanında ruh sağlığı da önemli. Mutlu bir insanın mimikleri, yüz ifadesi de bir o kadar güzel olur eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar