Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 arkadaşlar bu şarkının türkçe cevirisini yapabilecek birisi var mı ben tam çeviremedim çok acill ödev için.. teşekkürler... Six thoughts at once I can't focus on one Seven days a week but my life has just begun So caught in emotion and I'm overcome As I'm falling down I come undone Sometimes I feel like I'm alone Sometimes I feel like I'm not that strong Sometimes I feel so frail so small Sometimes I feel vulnerable Sometimes I feel a little fragile A little fragile In six thousand years what will this mean Words from the heart or a melody So caught in emotion and I'm overcome As I'm falling down I come undone Sometimes I feel like I'm alone Sometimes I feel like I'm not that strong Sometimes I feel nothing at all Sometimes I feel vulnerable Sometimes I feel a little fragile A little fragile If people can see right through my eyes Like an open door that I can't disguise I won't be afraid from the tears I cry I'll not run I'll not hide this is how I feel inside A little fragile A little fragile Sometimes I feel like I'm alone Sometimes I feel like I'm not that strong Sometimes I feel so frail so small Sometimes I feel vulnerable Sometimes I feel a little fragile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 arkadaşlar Bu şarkının Türkçe cevirisini yapabilecek birisi var mı Ben Tam çeviremedim çok acill ödev için .. teşekkürler ... Ben on altı düşünceler hemen odak değil Haftanın yedi günü ama benim hayat başladı Yani duygu yakalanmış ve üstesinden yaşıyorum Gibi aşağı Ben geri gelip düşme yaşıyorum Bazen ben gibi hissediyorum yalnız yaşıyorum Bazen Ben güçlü değilim gibi hissediyorum Bazen çok narin çok küçük hissediyorum Bazen savunmasız hissediyorum Bazen biraz kırılgan hissediyorum Biraz kırılgan Altı bin yıl içinde bu ne anlama geliyor olacak Kelimeler kalbinde veya melodi gelen Yani duygu yakalanmış ve üstesinden yaşıyorum Gibi aşağı Ben geri gelip düşme yaşıyorum Bazen ben gibi hissediyorum yalnız yaşıyorum Bazen Ben güçlü değilim gibi hissediyorum Bazen hiç bir şey hissediyorum Bazen savunmasız hissediyorum Bazen biraz kırılgan hissediyorum Biraz kırılgan Eğer kişi sağ gözlerimi üzerinden görebilirsiniz Bir açık kapı gibi bu maske değil Ben ağlamaya ve gözyaşları kimden korkuyor olmayacak Sanırım bu gizleyemezsiniz edeceğiz yayınlanmaz edeceğiz nasıl içinde hissediyorum Biraz kırılgan Biraz kırılgan Bazen ben gibi hissediyorum yalnız yaşıyorum Bazen Ben güçlü değilim gibi hissediyorum Bazen çok narin çok küçük hissediyorum Bazen savunmasız hissediyorum Bazen biraz kırılgan hissediyorum -Houston, üşüdüm olm Ben Güneş'e yaklaşıcam biraz. -Apollo bu çok Tehlikeli yapma. gemiye zarar verebilirsin ... -Hey ..... ne değerli geminiz varmış sicem yaa ...!! koyum na Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ahahahaha google :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 eywwww arkadaslar saolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bu arada yeni okudum, alet parçayı Almanya'da yaşayan Türk asıllı kolpa rapçi ayarında çevirmiş resmen, olur da bu kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 evet bnde şimdi farkına vardım.. oldugu kadar artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 roket adam said: Bu arada yeni okudum, alet parçayı Almanya'da yaşayan Türk asıllı kolpa rapçi ayarında çevirmiş resmen, olur da bu kadar olur. hahhaha hakkaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 google translate=epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar