soulberry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 şimdi sadece meraktan soruyorum. bilgim yok. ama annemin öyle bi alışkanlığı var. sabah dışarı çıkıyoduk "kızım sağ ayakla çık" dedi. üff püff ettim çıktım. neden böyle bi şey var? yani kitaplarda filan mı geçiyo yoksa batıl inanç gibi bi şey mi? çok rastlıyorum "her şeyde sağ" kuralını uygulayanlara filan. yani aslını bilen eden varsa soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 giriş daha popüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 çünkü solda yürek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sünnet olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kuranda sağ cennet sol cehennemi temsil eder imiş. bizim komşumuz vardı zorla sağ elimle yemek yedirirdi ağlamıştım bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sünnet degil uydurma sadece. herseyi dinsellestirmeye calısmanın salladıgı bir sey aynı kestigin tırnagı yere atma cinler yer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dinen hükmü var da, onun bi şeyi daha var. tuvalete sol ayakla girin denir, sol ayakla adım atarken, eğer başın dönerse fenalaşırsan falan tam o anda, solla adım atmış pozisyonda vücut ağırlığı arkaya doğru şey oluyo yani geriye doğru, tuvaletin içine değil de dışarı doğru düşüyorsun, yani tuvalete düşmemek için. Harbici de o durumda arkaya düşmek daha şey. Eve girerken sağ ayakla girersen de yine aynı durumda evin içine düşüyorsun bu sefer, dışarı düşüp taşa falan vurma diye kafanı. tabi taş konusu o zamanda evler direk sokağa şey olduğundan herhalde, gerçi şimdi de merdivene vurursun falan. çıkarken sol ayakla çıkılır evde girerken sağ. yani öyleymiş hoş uygulayacak kadar dikkatli değilim. dini hükmün olayı da yukarıdaki düşme konusuna dayanıyormuş edit : bu arada sünnettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yüz milyarda bir ihtimal olan tam tuvalete girerken baş dönmesi için sünnet mi var? lol biri beni kutsasın hıristiyanlıga geciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Valla ben bilmem, ona bakarsan ayakta küçük tuvalet yaparsan da yüzde yüz prostat olmuyorsun, ama onun da sunneti var evet var ha illa geçeceksen sen, yine bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 konuyu açan kızmış. bu topak hit alır. Şurada bi yerde postumuz dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bu arada ali bardakoğlu gibi olmusum lan, biraz dinleneyim fazla ders iyi değil xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Senin annen baya abartmış bence. En son anneannem önce sağ ayakkabını giy derdi bana o da bir 10 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yaw benim sol ayak tabanimin sol kismi agriyo, yere basarken falan, spora gitcem koscam, kocamicam diye gidemiyorum. napsam yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 amuda kalkıp sıç bişiyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 SeaGle said: dinen hükmü var da, onun bi şeyi daha var. tuvalete sol ayakla girin denir, sol ayakla adım atarken, eğer başın dönerse fenalaşırsan falan tam o anda, solla adım atmış pozisyonda vücut ağırlığı arkaya doğru şey oluyo yani geriye doğru, tuvaletin içine değil de dışarı doğru düşüyorsun, yani tuvalete düşmemek için. Harbici de o durumda arkaya düşmek daha şey. Eve girerken sağ ayakla girersen de yine aynı durumda evin içine düşüyorsun bu sefer, dışarı düşüp taşa falan vurma diye kafanı. tabi taş konusu o zamanda evler direk sokağa şey olduğundan herhalde, gerçi şimdi de merdivene vurursun falan. çıkarken sol ayakla çıkılır evde girerken sağ. yani öyleymiş hoş uygulayacak kadar dikkatli değilim. dini hükmün olayı da yukarıdaki düşme konusuna dayanıyormuş edit : bu arada sünnettir. of "evrim kuranda var" reloaded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ziplayarak iki ayagimida ayni anda cikariyorum ben. bi de instancea girerken ziplayarak giriyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bu arada ayakkabıyı sağ ayakla giyme ile ilgili birsey yok diye biliyorum asıl ama giymeden önce içini temizlemek için bi sallamak sünnet onun da nedeni şudur ki, o zamanlar akrep falan girip sey yaparsa diye hoş bizimki gibi kapalı ayakkabılar varmiydi acaba bilmiyorum birsey daha var ki, sünnet zaten kur'anda falan yazan birsey değil bildiğiniz üzere. Sünnete uyma konusunda uyarılar var da, sünnetler kur'anda yazmıyor tabi. Sünnet demek, Hz. Muhammetin yaptığı davranışlar demek, islamda Hz. Muhammetin yaptığı tüm davranışlar güzel davranış olarak bilindiği için her yaptığı sünnettir dipnot: 7 yaşında kızla evlenmiş o da mi güzel falan gibi muhabbet acilmasin mümkünse davranışların güzel olması muhabbetinden. Ben inanmıyorum o olaya, ha inananin da inancına sonuna kadar saygı duyarım, benim inandığım da başkasının inancına terstir, olabilir. Yani ben sadece bildiğim bilgileri paylaştım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 tarihi gercege inanmiyosunda, sunnetlere mi inaniyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 9 değil miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 işine gelene inanıyor daha çok dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 10'dan gün almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Cons said: of "evrim kuranda var" reloaded. harbi düşündüğünüz dini kabul eden insan tipinden değilim önyargılı olmayın plx yazdığımin da bahsettiğin konudaki geyikle alakası olduğunu düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 o zamanlar dunya gunese daha yakinmis, yillar kisa suruyomus, o yuzden 16 yasinda sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 forgiver said: giriş daha popüler bende öyle biliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 her cikis ayni zamanda bir giris de degil midir dostlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar