Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 5 Nisan olmak üzere ilk bölümü yayınlanmış bulunmakta. Dragonball'un 20. yılına özel olarak hazırlanmış bir seri. Serideki belli başlı değişiklikleri sıralayayım. * Orjinal seriye dayanarak, yeni animasyon teknikleri kullanılmış. * 16:9 formatın da izlenebilir olması. * Yeni seslendirme için eski kadro oturtulmuş.Ve dövüş efektlerin de yenilikler yapılmış.. * Opening ve Ending yenilenmiş. * 291 bölüm olan bu seri 100 bölüme indirilmiş. Yani bir dövüş 4 hafta sürmeyecek. Ve manga'ya daha sadık kalacaklar. * Eski seride olan kir, topak, çanak temizlenmiş HD görüntü verilmiş.Trailer: watch?v=2I7YWXUY_xo Dragonball Z serisinin uzunluğundan yakınan arkadaşlar için şimdiden iyi bir haber bu. Tüm DragonBall fan'larına hayırlı olsun.Hepinize iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Fanı değilim ama merak ediyorudum DB lı o yüzden iyi oldu bakarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Film çıkacak ya bence o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Link var mı bölüme?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 GEd said: Link var mı bölüme?:) 1. bölümün galiba Raw versiyonunu çıkarıyorlar gibi. Benim internetten bulduğum fan çekimi. Kalite çok düşüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Suppiido-Fansubs çıkarmış 200 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 funsublı versiyonunu izledim bende ama çizim ve seslendirme olarak eskisinden hiçbir farkı yok tam olarak anlayamadım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 abi bu ne yeter artık bitirin dragonballu. [demonoid linki] bunu da bir 100 bölüm yaparlar kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 abav goku'nun sesi ne öle.. of izlenmez böle, sesler irenç direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Trailer'da Dragonball Z goruntuleri var. Oldukca eski ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 vazgeçtim alışılıyomuş sese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 3 Manga'ya sadık kalınması kadar güzel birşey yokmuş gerçekten. Yeni eklenen grafik teknikleri ve seslerde çok iyidi. İzlemeyenler hala kaçırmadan devam edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
V-Set Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dragonball Z update versiyon 1.2 gibi bişi olmuş ama gayet başarılı . En azından sıkıcı sahneler geride kalmış ve efsane her dakikası daha çok zevkle izlenecek hale gelmiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 13 13. Bölüme kadar geldim. Dragonball Z serisinde 30. bölüme denk geliyor. Sahneler çok hoş ve dövüşler artık sıkıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gSKvKSnVBqU watch?v=gSKvKSnVBqU Bakalım neymiş^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Bu şimdi Dragonball Z nin tıpatıp aynısı mı? dbz izlemedim, yeni başlıyorum da, onu geçip doğrudan buna başlamamı tavsiye edermisiniz yoksa orijinalini izlemenin de faydası varmıdır? Eğer birebir aynılarsa; Dragonball Z mi daha güzel, Kai mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ben hiç birşey anlamadım gene dövüşlerde bakışmalar bol bol konuşmalar felan oluyor.gerçi dbz ile yarışamaz ama genede beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bence dbzden çok daha iyi. dbz'nin aynısının biraz kırpılmışı gibi ve emin ol kırpılan yerler hiç de gerekli yerler deil. dbz izleme bence işkence yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ben dbz yi seyretmemiştim ondan tam olarak bilemıcem ama şimdiye kadar iyi gitti.26 bölümde bayağa birşey oldu.Bakışmalardan fln rahatsız olmadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 gelecek bölüm ssj2 açılcak kaçırmayın bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 eski dragonball dizisi tekrar çekilmiş diye sandım ama dragonball z imiş. izlediğimi söyleyemem ama bir kaç kere rastlamıştım. Z'nin remake'i herhalde bu tamamen? kai'yi izliyorum, normal dragonball'u unutmuşum, Z'yi hiç bilmiyorum, enteresan geliyor o yüzden. ama şey çok saçma ya. biri parmağını ucuyla gezegen patlatıyor biri ay patlatır. oha abi. hadi o "boss kılıklı" adamı anladık diyelim de, dün osuruk gibi olan adam nasıl ay patlatıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 of çok kötüydü ssj2. orjinal japonca versiyonu en iyisi hala. http://www.youtube.com/watch?v=H15Lm-88AA0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 MasterHapLo said: ben manyak gibi Z nin tamamini izledim. Bir dizi bu kadar gereksiz uzatilabilir. Hele o majin boo saga nedir ole molekullerine ayrildi gene olmedi asdjkas Ahah +23456746 276 bolumu 3 ayda indirip 4 ayda izlemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 orjinali daha iyiymiş sahiden ssj2nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar