Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 5 Nisan olmak üzere ilk bölümü yayınlanmış bulunmakta. Dragonball'un 20. yılına özel olarak hazırlanmış bir seri. Serideki belli başlı değişiklikleri sıralayayım. * Orjinal seriye dayanarak, yeni animasyon teknikleri kullanılmış. * 16:9 formatın da izlenebilir olması. * Yeni seslendirme için eski kadro oturtulmuş.Ve dövüş efektlerin de yenilikler yapılmış.. * Opening ve Ending yenilenmiş. * 291 bölüm olan bu seri 100 bölüme indirilmiş. Yani bir dövüş 4 hafta sürmeyecek. Ve manga'ya daha sadık kalacaklar. * Eski seride olan kir, topak, çanak temizlenmiş HD görüntü verilmiş.Trailer: watch?v=2I7YWXUY_xo Dragonball Z serisinin uzunluğundan yakınan arkadaşlar için şimdiden iyi bir haber bu. Tüm DragonBall fan'larına hayırlı olsun.Hepinize iyi seyirler.
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Fanı değilim ama merak ediyorudum DB lı o yüzden iyi oldu bakarım belki.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 GEd said: Link var mı bölüme?:) 1. bölümün galiba Raw versiyonunu çıkarıyorlar gibi. Benim internetten bulduğum fan çekimi. Kalite çok düşüktü.
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 funsublı versiyonunu izledim bende ama çizim ve seslendirme olarak eskisinden hiçbir farkı yok tam olarak anlayamadım ben...
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 abi bu ne yeter artık bitirin dragonballu. [demonoid linki] bunu da bir 100 bölüm yaparlar kafadan.
tunca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 abav goku'nun sesi ne öle.. of izlenmez böle, sesler irenç direk
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Trailer'da Dragonball Z goruntuleri var. Oldukca eski ?
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 3 Manga'ya sadık kalınması kadar güzel birşey yokmuş gerçekten. Yeni eklenen grafik teknikleri ve seslerde çok iyidi. İzlemeyenler hala kaçırmadan devam edebilir.
V-Set Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dragonball Z update versiyon 1.2 gibi bişi olmuş ama gayet başarılı . En azından sıkıcı sahneler geride kalmış ve efsane her dakikası daha çok zevkle izlenecek hale gelmiş .
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 13 13. Bölüme kadar geldim. Dragonball Z serisinde 30. bölüme denk geliyor. Sahneler çok hoş ve dövüşler artık sıkıcı değil.
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gSKvKSnVBqU watch?v=gSKvKSnVBqU Bakalım neymiş^^
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Bu şimdi Dragonball Z nin tıpatıp aynısı mı? dbz izlemedim, yeni başlıyorum da, onu geçip doğrudan buna başlamamı tavsiye edermisiniz yoksa orijinalini izlemenin de faydası varmıdır? Eğer birebir aynılarsa; Dragonball Z mi daha güzel, Kai mi?
cado Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ben hiç birşey anlamadım gene dövüşlerde bakışmalar bol bol konuşmalar felan oluyor.gerçi dbz ile yarışamaz ama genede beğenmedim
tunca Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bence dbzden çok daha iyi. dbz'nin aynısının biraz kırpılmışı gibi ve emin ol kırpılan yerler hiç de gerekli yerler deil. dbz izleme bence işkence yani =)
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ben dbz yi seyretmemiştim ondan tam olarak bilemıcem ama şimdiye kadar iyi gitti.26 bölümde bayağa birşey oldu.Bakışmalardan fln rahatsız olmadım daha.
tunca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 gelecek bölüm ssj2 açılcak kaçırmayın bence =P
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 eski dragonball dizisi tekrar çekilmiş diye sandım ama dragonball z imiş. izlediğimi söyleyemem ama bir kaç kere rastlamıştım. Z'nin remake'i herhalde bu tamamen? kai'yi izliyorum, normal dragonball'u unutmuşum, Z'yi hiç bilmiyorum, enteresan geliyor o yüzden. ama şey çok saçma ya. biri parmağını ucuyla gezegen patlatıyor biri ay patlatır. oha abi. hadi o "boss kılıklı" adamı anladık diyelim de, dün osuruk gibi olan adam nasıl ay patlatıyor...
tunca Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 of çok kötüydü ssj2. orjinal japonca versiyonu en iyisi hala. http://www.youtube.com/watch?v=H15Lm-88AA0
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 MasterHapLo said: ben manyak gibi Z nin tamamini izledim. Bir dizi bu kadar gereksiz uzatilabilir. Hele o majin boo saga nedir ole molekullerine ayrildi gene olmedi asdjkas Ahah +23456746 276 bolumu 3 ayda indirip 4 ayda izlemistim.
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 orjinali daha iyiymiş sahiden ssj2nin
Öne çıkan mesajlar