Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte Türk (!) Polisi

tunch

Öne çıkan mesajlar

bursalıyım.

ve bursaspor taraftarı yüzünden bursasporun amatör lige düşmesini bile isterim.

annemin etrafına çatapat atmışlardı. hem de heykelde, stadla alakasız biyer. kendi çaplarında 50 yaşında kadınla eğleniyorlar.

eet ailemin nedense taraftarlarla çok sorunu oluyor : )

ama bursaspor taraftarı gerçekten kaliteden uzak.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
komedi misiniz olm?

lam cumaya göre girecek bi finalim var.. ki konu bununla ilgili değil. internetten bi ders notu, bi de kitap buldum. fotokopisini almaya gidiyorum fotokopiciye. işte çıktı şu kuruştu, bu kuruştu, in aşağı çık yukarı anlaştık bi güzel. aldım çıktıları, dedim eve yürüyeyim.. canım sıkkın rahatlarım biraz. yürüyorum falan işte, tam o sırada yoldan geçen otobüsten dışarı fırlayan 2 kişi bana doğru koşarak bağırıyor "hanorzo çocuklarııı!!11!!1"

şimdi normalde olsa fight or flight devreye girer. kafa zaten üçyüz milyon beşyüz milyon! olayı idrak etmem bi kaç saniyemi aldı..

-ben fotokopiye giderken giydiğim mont siyah renkli ve kol hizasında beyaz bi çizgi var.
-fortis türkiye kupasında bu akşam fenerbahçe - bursa maçı var
-bursaspor taraftarları otobüsle fenerbahçe stadına geliyorlar

kısaca bu herifler nasılsa beni beşiktaşlı sandılar. şimdi kaçsam 2si birden kovalayacak, dalacak gibi dursam saldıracaklar. bunlar dert değil de bi otobüs adam var geride lan! amcalar üzerime doğru koştururken bayağı normal bi şekilde sakin sakin yolun ilerlediği tarafa doğru yürüyüp, onları hiç iplememem sonucu bana 3metre mesafe kala falan durdular. böle amerikan filmlerinde olur ya, bizon hayvanı ile göz göze gelmiş gibi olduk; adam nefretle bakıyor, ben huh? diye bakıyorum. adam !@#€*/]€%&!! diye bakıyor ben uykulu bakışıma devam ediyorum.. derken bakışmamızın 3-4.saniyesinde bunları otobüse geri bindirdiler efendim. ben yine bi iyi de bana ne bakışı atıp devam ediyordum yoluma.. bi iki dakika sonra benzeri bi olay daha.. ışıklarda bekliyorum, trafik sıkışık. otobüs geçti durdu. otobüste biri telefonla konuşurken bi anda cama yapışıp kriz geçirmeye başladı. bişiler bağırıyor falan ama ne diyor bilmiyorum hiç. şöle kafamı kaldırıp camına baktım otobüsün, amca ciddi kriz geçiriyor lan! "beşiktaşın sinkaf hedere" karman çorman haldeki saçlarımı kaşırkene suratımı ekşiterek "ne diyon hacı? benim olayla alakam yok be?" bakışı atıverdim. ama otobüs hareket ederken hâlâ küfretmeye devam ediyordu.

bu arada fenerbahçeliyim, giydiğim montu beşiktaş ile özdeşleştirebilmek de ayrı bi kafa gerektirir. alakası yok hani.

bayağı bi güldüm amcaların haline. ama düşünüyorum da bu top kafalıları kafese tıkmak lazım be. taraftarlık ayrı bi olay da bu tamamen hayvanlık.. hayvanat bahçesinde zebra, orangutan, fil, futbol kafalılar.. güzel güzel anlaşırlar.

http://forum.paticik.com/read.php?20,1723766,3793630#msg-3793630
Sosyal ağlarda paylaş

HEhehe lisede 1. ligde basket macında bizim okul ile karşılaşmıştı bursa. Karşımızda koca koca adamlar birbirinin belini tutmuş teksas teksas diye diye zıplayarak salona girmişlerdi de gülmekten bayılmıştık. Sonra aramızdaki polislerinde bursalı olabileceğini hatırlattı hocalarımız daha sessiz gulduk hehe
Sosyal ağlarda paylaş

SPectre88 said:
Maç saati iskelenin barbarosun kalabalık olucağını ben bile biliyorumda çok sevgili polisimiz bilmiyor mu?
ağzına uçan tekme yiyecek ne yapmış bu taraftar tamam tribünde alkol vardır hatta bir kesimde uyuşturucuda vardır ama Gazi mahallesinde panzerin taş yağmuruna tutulmasına izin verenler 15 dk barbarosun tıkanmasına mı takmışlar yoksa bunlar zaten taraftar it kopuk serseri diye yaftalayıp Allah ne verdiyse dalmışlar mı bence ikinci seçenektir yaptıkları ve savunulacak bir tarafı yoktur.

"Sıkışık trafik" ile "geleni geçeni tartaklayıp sis bombalarıyla yol kesmek" arasında bir uçurum var zaten de, "alkol vardır HATTA UYUŞTURUCU DA VARDIR EVET" gibi bir şeyi nasıl savunabiliyorsun anlamadım? Biri zaten yasal bile değil, diğerini de içmeyi bilmeyen içmeyecek, bu kadar basit. Yoksa evet it kopuk serseriden öteye gidemezler, gidemiyorlar da gördüğümüz gibi.

"Gazi mahallesinde olay çıkıyor yol tıkanmış çok mu" gibi bir mantık(!) da süpermiş, "onlara hatalı penaltı verdi bizim de ofsaytı görmesin" gibi olmuş. Neden yol böyle bir sebepten kasten tıkansın ki durup dururken? Gitsinler ultra taraftarlıklarını maç esnasında yapsınlar işte, adam falan öldürsünler hatta statta yine, ben neden yolumdan olayım mesela o trafikte olsam? Herhangi birimizin bir eşi dostu acil bir işe, belki de hastaneye gidecek o yoldan?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
beşiktaş ilçesindeki çarşı terörüne artık bir son denmeli. ilçe halkı genel olarak yaşlı, akraba, ahbap az mı rahatsız bu şehir içi militan taraftar grubundan ya...

rahatsızlarmı?
vay bee
çarşı kadar huzursuz
çarşı kadarda huzurlu grup yoktu laa
Sosyal ağlarda paylaş

ha diyosun ki taraftarın taşlınlık yapması polisin suçu.

polis ordaydı zaten. sadece normalde polis caydırıcı etkisi olur (diğer takımların maçlarında mesela), beşiktaş taraftarında böyle bir etkide bulunmadı.

yeterince polis yok dersen, sadece bir beşiktaş maçı oldu diye bütün istanbul polisi barbarosa gidecek hali yok. ilginç yorumlarda bulunuyorsunuz : )

tekme yanlış, ama taraftarın yaptığı çok daha yanlış. orc yerine human açsalarmış olmıcak bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yine olayları ve ortamı fırsat bilen bazı forum sahipleri Beşiktaş ve Çarşı'ya giydirmişler , çeşitli hakaretler yakıştırmalar yapılmış , güzel modlarımızda bir güzel izlemiş. Şimdi bana şikayet butonu var şikayet et arkadaşım diceksiniz ama yapmıcam , çünkü modlarımız o mesajların altına yazı yazmışlar ve herşeyden haberdarlar.

Fenerbahçe maçı öncesi Barbaros'a beklerim sizi , herhangi bir organizasyon olmazsa siz yine o kalabalığı görüceksiniz o caddelerde , yolun kapanması ve trafiğin sıkışması ilginin yüksek olduğu her maçta oluyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

jade ben öyle bişey demedim, sadece önlem almadı dedim. taraftarı haklı çıkarmıyorum.

bugün kadıköyde 1000 kişi toplansa gata'nın ordan itibaren bütün yollar kapatılıyor, heryere barikatlar konuluyor saatler öncesinden.

burda polis önlemini alıyor ama bir taraftar organizasyonuna gelince sallamıyor. ondan sonra var gücünle saldırıyor. bu normal değil.

bana göre bu 1 mayıs tatbikatı idi.

madem polis böyle davranıcak insanlara o zaman herkese aynı şekilde davransın. işçiye var gücünle vuran polis, teröristede aynı şeyi yapsın. resmen hedef seçiyorlar

edit:
onthere said:
polis müdahale etmese sonrada polis niye müdahale etmedi? yolda birisi kalp krizi geçiriyo, polis nerede? demicek misiniz? taraftar masumda türk polisi agresif dimi? hmm ok, ok..

daha 3 maç öne tribünde kavga çıktı. insanlar polis diye bağırıyordu, gelin diye işaret ediyordu ve 1 polis kılını kıpırdatmadı 5 dakika boyunca izlediler, güldüler. sonra aradan bi kaç kişi sağolsun müdahale etti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...