tunch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yorumsuz http://img12.imageshack.us/img12/328/bcf2b84f01077858ff9b10a.jpg
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kick box çalışmış. onu gösterio abisi
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 böyle ergenlik çağını atlatamamış tipleri polise alırlarsa olacağı bu
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 spinzaku kasmis polise geass izletmeyin :(
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ahah ulan o nası bi hırs ya, surata gel.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ne yaptıysa artık eleman, polis feci gaza gelmis :D
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bunlar yeni atanan polis oluyo genelde (cevik polislerimi çelikmi herneyse onlar)
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ben polise değil de taraftara takıldım eğer o hafif el hareketiyle tekmeyi bloklamışsa acayip karizma bi hareket yapmış. bu blokları bi neo da gördük yani, o derece. ama yemiştir muhtemelen. çünkü ifadesi saldırı bloklamadan çok "la havle..." ifadesi.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 futbola yazamıyorum ama taraftarda kaşınmış be hacı takım otobüsü bile gidememiş stada zar zor forzada bunu demiş yakıyorsak aşkımızdan valla bu çarşının sevgi seli ayı yavrusunu severken öldürürmüş ya o hesap
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 şimdi bu elemana ceza gelir mi? EHAHHAHHAHAHHA http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/456954.asp ehehehhehe.. pffffttt
matama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ya beyler biraz mantikli dusunun ya gercekten okuyabilen ne biliyim sosyal olarak ilerleyebilecek kim polis olur ? polislere sorsaniz ceo olacan veya profesor falan boyle bir sansin var secer mi bu meslegi. maas berbat is berbat hayir maaslari artsin falan diye demiyorum bunu ama gercek bu. mantikli adam polis olmaz e bu kadar oluyor iste digerlerindende
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 eregorn2 said: dün böyle idi sokaklar poff pofff
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 mantikli adami almiyor polis teskilati. nerde iskenceci, rusvetci, insanliktan nasibini almamis varsa dolduruluyor.
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 matama said: ya beyler biraz mantikli dusunun ya gercekten okuyabilen ne biliyim sosyal olarak ilerleyebilecek kim polis olur ? polislere sorsaniz ceo olacan veya profesor falan boyle bir sansin var secer mi bu meslegi. maas berbat is berbat hayir maaslari artsin falan diye demiyorum bunu ama gercek bu. mantikli adam polis olmaz e bu kadar oluyor iste digerlerindende yahu herkez ceo olsa kim polis olacak.ogretmenlerde maaş almıo.onlarda psikopat.kimse ogretmen olmassin o zaman polisleri hiç sevmem.işimde olmaz ama polis olanların cogunun istiyerek polis oldugunu düşünüyorum.tabi güç olayıda var.silahı beline takıp o uniformayı giyince bi haz alır insan. maaşlar daha iyi olsa belki daha insan polisler cıkar ortaya.ama mecburiyetten polis olan yok denilcek kdar azdır. insanlar hevesle başlıolar.para sıkıntısı ve öbür sıkıntılar derken böle psikopat oluolar
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 polis olcam bende fight club gibi gir stres at
cado Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 matama said: ya beyler biraz mantikli dusunun ya gercekten okuyabilen ne biliyim sosyal olarak ilerleyebilecek kim polis olur ? polislere sorsaniz ceo olacan veya profesor falan boyle bir sansin var secer mi bu meslegi. maas berbat is berbat hayir maaslari artsin falan diye demiyorum bunu ama gercek bu. mantikli adam polis olmaz e bu kadar oluyor iste digerlerindendesanki ülke iş sıçıyor.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 adamlar yapmış abi polislerde kim bilir ne zor durumda idi haa şimdi hak vermeye başladım resimlere baktıkça
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bizdeki sıkıntı -ne iş olursa olsun- kötünün, yanlışın kabul görmesi. kabul görüldüğü sürece psikopatı da olacaktır, rüşvetçisi de..
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ben çevik kuvvet olmak isterdim yada özel timde falan nasıl heyecan ve zevkli bişey okuyoruz ceo olucaz.Olunca nolcak mal gibi oturcaz masa başında göbek yapıcaz.Hergün takım elbise giyip plazmamız karşısında hisse senetlerinin seyrini izleyeceğiz. Halbusi çevik öyle mi? Giy zırhı dal gaziosmanpaşa da olaya indir copu vur beline beline.At biber gazını counter terorist win yazısı çıksın kaskının önünde. Ne zevkli. bomba atıyorum falan de böyle sprey sık yerlere.
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 adamlar anadolu yakasını yangın yerine cevirmisler bu tekme az bile.
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yeni nesil türk polisi hemen hemen 20'li yaşlarında olup alayı cemaatçi nurcu tayfadan olmakta. e haliyle bu dincilerin vahşiliği yobazlığı çiğliği yenil nesil türk polisinde hayli hayli hissedilmekte...
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Reogmar said: adamlar anadolu yakasını yangın yerine cevirmisler bu tekme az bile. anadolumu? beşiktaşın anadoluda işi ne la
Öne çıkan mesajlar