Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte Türk (!) Polisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben polise değil de taraftara takıldım

eğer o hafif el hareketiyle tekmeyi bloklamışsa acayip karizma bi hareket yapmış. bu blokları bi neo da gördük yani, o derece.

ama yemiştir muhtemelen. çünkü ifadesi saldırı bloklamadan çok "la havle..." ifadesi.
Mesaj tarihi:
futbola yazamıyorum ama
taraftarda kaşınmış be hacı
takım otobüsü bile gidememiş stada zar zor
forzada bunu demiş
yakıyorsak aşkımızdan valla bu çarşının sevgi seli ayı yavrusunu severken öldürürmüş ya o hesap
Mesaj tarihi:
ya beyler biraz mantikli dusunun ya

gercekten okuyabilen ne biliyim sosyal olarak ilerleyebilecek kim polis olur ? polislere sorsaniz ceo olacan veya profesor falan boyle bir sansin var secer mi bu meslegi.

maas berbat is berbat

hayir maaslari artsin falan diye demiyorum bunu ama gercek bu. mantikli adam polis olmaz e bu kadar oluyor iste digerlerindende
Mesaj tarihi:
matama said:

gercekten okuyabilen ne biliyim sosyal olarak ilerleyebilecek kim polis olur ? polislere sorsaniz ceo olacan veya profesor falan boyle bir sansin var secer mi bu meslegi.

maas berbat is berbat

hayir maaslari artsin falan diye demiyorum bunu ama gercek bu. mantikli adam polis olmaz e bu kadar oluyor iste digerlerindende

yahu herkez ceo olsa kim polis olacak.ogretmenlerde maaş almıo.onlarda psikopat.kimse ogretmen olmassin o zaman

polisleri hiç sevmem.işimde olmaz

ama polis olanların cogunun istiyerek polis oldugunu düşünüyorum.tabi güç olayıda var.silahı beline takıp o uniformayı giyince bi haz alır insan.

maaşlar daha iyi olsa belki daha insan polisler cıkar ortaya.ama mecburiyetten polis olan yok denilcek kdar azdır.

insanlar hevesle başlıolar.para sıkıntısı ve öbür sıkıntılar derken böle psikopat oluolar
Mesaj tarihi:
matama said:

maas berbat is berbat

sanki ülke iş sıçıyor.
Mesaj tarihi:
ben çevik kuvvet olmak isterdim yada özel timde falan nasıl heyecan ve zevkli bişey

okuyoruz ceo olucaz.Olunca nolcak mal gibi oturcaz masa başında göbek yapıcaz.Hergün takım elbise giyip plazmamız karşısında hisse senetlerinin seyrini izleyeceğiz.

Halbusi çevik öyle mi? Giy zırhı dal gaziosmanpaşa da olaya indir copu vur beline beline.At biber gazını
counter terorist win yazısı çıksın kaskının önünde.
Ne zevkli.

bomba atıyorum falan de böyle

sprey sık yerlere.
Mesaj tarihi:
yeni nesil türk polisi hemen hemen 20'li yaşlarında olup alayı cemaatçi nurcu tayfadan olmakta. e haliyle bu dincilerin vahşiliği yobazlığı çiğliği yenil nesil türk polisinde hayli hayli hissedilmekte...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...