cilve Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 İşte size, gaza basmadan önce sizi bir kez daha düşündürecek, belki sizin olmasa bile başka birsinin hayatı kurtaracak o video: http://www.youtube.com/watch?v=fIdVMpJymjI edit/dasaaa:baba burada reklam yapma, başka tarafı dene. ya da öde parasını öle yap reklamını. yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bir iki içkiden, azcık hızdan bişey olmaz derler yine mallık bedava nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kucuk pipili demisler hiz yapip gosteri yapanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 çok etkilendim bi de izleseydim nasıl olurdu halim düşünemiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sabah gozumun onunde kaza oldu minubus caddesinde taksi yol bso diye suratle gidip bide korna caliyordu cekilin agir giden ayilar diye sonra kavsakta isiklar bozukmus aptal bi kadin bakmadan cikti yola taksici direk kirdi ama degdi takla atar gibi oldu havalandi ama cok kirdigindan setecarpti butun arabanin alti dagaldi dumanlar cikara cikara karsi seride uctu boole direk GTA gibi affads yanniz uyanmamistim daha gozumun onunde oluca birden bole zaman mekan kavramini yitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bu kısımda reklam yapmayın.. bulursam editleyeceğim ya da tamamen sileceğim kesin. cilve denilen eleman sadece aynı sitenin linklerini koyuyor nasılsa. youtube'da var bu video. forum sayfasına youtube videoları da otomatik çıkıyor. izleyemiyorum, ktunnel lazım derseniz alıntıya basıp linki de alabilirsiniz. /watch?v=fIdVMpJymjI Aslında önemli olan yaklaşım şudur; http://www.youtube.com/watch?v=aEFKfXiCbLw /watch?v=aEFKfXiCbLw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 beni en çok etkileyen bu fotoğraf olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Saeros said: çok etkilendim bi de izleseydim nasıl olurdu halim düşünemiyorum bile Komik değilsin. O videodaki insanların Allah korusun ama ailenden biri olduğunu düşündüğün zaman böyle labali cevaplar verebilirmiydin ? Bazı insanlar ne kadar meraklı "farklı olacam, farklı takılıcam" moduna, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Dün Bursa'da çok feci bir kaza oldu. Açıköğretim sınavına yetişmek isteyen abla-abi arabalarıyla süratli giderken bariyerlere girmişler. Araba 3 parçaya bölünmüş, motor kısmı 50 metre kadar sürüklendi. 2 kardeş de feci şekilde can vermişler. Çok fena. ha burada yine elite agalar gelip lolol çekerler, aldırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 firatram said: O videodaki insanların Allah korusun ama ailenden biri olduğunu düşündüğün zaman bu reklam ki ne güzel ünlü tanıdığımız olurdu keh keh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Masquerade said: Dün Bursa'da çok feci bir kaza oldu. Açıköğretim sınavına yetişmek isteyen abla-abi arabalarıyla süratli giderken bariyerlere girmişler. Araba 3 parçaya bölünmüş, motor kısmı 50 metre kadar sürüklendi. 2 kardeş de feci şekilde can vermişler. Çok fena. ha burada yine elite agalar gelip lolol çekerler, aldırmayın. nerde olmuş yahu neresinde izmir yolu falan mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Kestel dalçık'ta.. tünele girmek istemiş sağ şeritteyken, tünelle yolu ayıran bariyerlere girmiş, aşırı süratliymiş araba 3 parçaya ayrılmış. http://arsiv.sabah.com.tr/2009/04/04//haber,5FE41BDA37D14E7DBFBFAA4E63A915CD.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 içim fena oldu izlerken de o foto fake değil mi?yine reklam amaçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dasaaa said: bu kısımda reklam yapmayın.. bulursam editleyeceğim ya da tamamen sileceğim kesin. cilve denilen eleman sadece aynı sitenin linklerini koyuyor nasılsa. youtube'da var bu video. forum sayfasına youtube videoları da otomatik çıkıyor. Facebook linkleri de reklam sayılsa süper olur. Youtubeda olmayan video mu var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 2. dakikadaki kaza cok sacma bi kere oldu olucak karayollarinin yanina yaklasmiyalim yada sollama yapmiyalim.Olay hizla filan alakali degilki sadece araba, surus becerecisi, yol durumu gibi seylerde var. Ninenin son saniyedeki hareketi ile "popom kuru mu?" demis ya, helal olsun teyze sana. Ayrica insanlarin guldukleri, dalga gectikleri seyleri annen baban olsa zihniyetiyle yargilayamazsin, zira o nine benim nine olsa genede gulerdim belkide senin laf attigin insanin basina gelse genede guler ki olaylara gulmek farkli olmanin degil olayin icinde buldugunun isaretidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar