Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ben de baya düşük reytingle oynadım bu maçta. sonlarda bikaç top çıkarabildim allahtan da kaybetmedik. neyse bu maçlık "benim gol yemem önemli değil takımın kazanması önemli" diyelim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 öncü sorun sende değil defanstaydı saçma sapan goller yedik işin ilginci gol atıyoruz ertesi atak gol yiyoruz garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ben de gol attım.. botlarla oynadım.. oduncu gömlek+pantalon bir de topa oturdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 maç güzeldi ya, takımlar baya dengeli olmuş tam tahmin ettiğim gibiydi yediğimiz bi ataktan sonra kontraya çıktık, holy yerde diye sayılmadı gol yoksa berabere maç=) ha bi de khala %10 demiş yanlış yazmış, senin normalin de böyle lan=) haftaya 14.00-15.00 aldım sahayı başka boş yer yoktu salı akşamına kadar haber veririm dedim adama p.tesi fln birisi de modaya bakarsa uygun bir saat varsa bu seferlik orada yapabiliriz maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ayrıca batakta affetmedim yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 haftaya ben yokum canlarım vize haftamın öncesine denk gelmesi sebebiyle, sonraki hafta katılacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 cavanagh said: maç güzeldi ya, takımlar baya dengeli olmuş tam tahmin ettiğim gibiydi yediğimiz bi ataktan sonra kontraya çıktık, holy yerde diye sayılmadı gol yoksa berabere maç=) ha bi de khala %10 demiş yanlış yazmış, senin normalin de böyle lan=) haftaya 14.00-15.00 aldım sahayı başka boş yer yoktu salı akşamına kadar haber veririm dedim adama p.tesi fln birisi de modaya bakarsa uygun bir saat varsa bu seferlik orada yapabiliriz maçı oha guvenc fenerlide değilsin olm ne çirkef olmuşun lan ayrıca kondisyon eksiğimi kapatınca emrahla da durduramıcan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hmm o halde haftaya iptal edip bir sonraki haftaya adam gibi bir saate alsak mı? kadronun geneli ne der acaba bu duruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Holy said: haftaya ben yokum canlarım vize haftamın öncesine denk gelmesi sebebiyle, sonraki hafta katılacağım yiğit 2 saatin gidicek max benimde bu hafta vize haftam bahane gösterdik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ha bu arada bana çirkef diyen adam 55dk santra yapılmayan maçta, bizim atağımızı santra yapmadınız diye durdurdu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ki khala çekmecede oturuyo 2 saatten fazla gidicek sadece yolda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 of ulan çok cezbedicisiniz. tmm glyrm cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 o zaman modaya bakma görevini sana veriyorum holy=) bakalım hangi saatler boşmuş eğer salı akşamına kadar bakamassan göztepede 2-3 yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 göztepe 2-3 uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 arasam? bize uyabilecek saatler hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 saat 16.00'dan itibaren gündüz fiyatında olan saatler uyar herhalde bize öle düşünüyorum 4-5 5-6 6-7 oluyor herhalde bu saatler modada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Sly-One said: çok seksi sattım kimse kızamadı lol bi de bu var adam öyle bir rahat gelip kenarda oturup izlediki maçı hakkatan hiç bişi diyemedik tüm saha koptuk zaten=) babacum hemen girdi sahaya gömlek ve kot pantolonuyla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 +1'imiz olup, günlük kıyafetle top koşturup, şık bir gole imza atıp, popo konrolünü futbol dağarcığımıza katan İldeniz bir maçın daha en çok konuşulan ismi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 İyi maçtı la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Cekim olmazsa gene ben gelirim gene yer olursa tabi. kiz arkim yeter artik dese de :p bu arada holy guzel goldu ilki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 arcane said: +1'imiz olup, günlük kıyafetle top koşturup, şık bir gole imza atıp, popo konrolünü futbol dağarcığımıza katan İldeniz bir maçın daha en çok konuşulan ismi oldu. o gol maçı kopardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 komik maçtı valla, eğlendik. ben hamlamışım baya, asist yapabildim ancak bi gol attım ya. mağlubiyetin sorumlusu olarak görüyorum kendimi kacırdıgım gollerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Guzel macti herkes eglendi =) holy harbiden sessiz sedasiz atti golleri.. Defansimiz bos kaldi biraz. Babacum-arcane-pha 3lusu ilerde zorladilar. Bathory iyiydi. Cava'nin ortasi iyiydi bana :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 oha kimse yazmamış gizli forvetimiz zaugnayı tebrik ediyorum geleneği bozmadı, son 10dk 3 gol yuvarladı yine=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sahada saklanmayı bilen oyuncu o ehe hakan sanıp bırakıyoruz herşifşi boşboş üstüne pas bile atabiliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar