cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Yer : Göztepe Hilal Tarih: 11.04.2009 (1 hafta sonra, cumartesi) Saat: 17.00-18.00 Aşağıda son maçlara sık sık gelen 16 kişinin listesi var, onun altında da önceden maçlara gelip uzun zamandır kayıp olan 6 kişinin listesi var (bu listelerde unuttuğum varsa söyleyin, eklerim) en altta da yedek listesi var(onların bir kısmını ileride yukarı listeye çıkarıcam zaten=p) 7v7 adam çıkarırız diye tahmin ediyorum, maça gelmek isteyen başka kişiler var ise söylesinler yedek listeye eklerim, satışlar çoğalmaya başladı bu aralar, kadroda yer olursa gelirsiniz. Buraya gelip gelemeyeceğinizi yazarsanız ben isimlerinizin yanına not düşücem. cavanagh(var) fizban(var) gris(var) arcane(var) wishmaster(var) kender(var) holyman(var) noyan(var) eshreff(yok) sixoms(yok) sly(var) bathory(var) babacum(yok) khala(var) dela(yok) tharkas(yok) (gelirsem 1-2 gün içinde haber veririm demişti) bitch_ofbat(var) apex mr.bomb jankis(belki) sabo hill tora yedek liste cthulhu(yok) zaugna(var) khelben(var) deathlord(yok) finkel apis konn(var) dreagloth(belki) Arkasokak(var) İlk listeden bildiğim kadarıyla haftaya sixoms, eshreff ve dela gelemiyor. Geri kalanlar geliyor diye biliyorum, ama tekrar sorup öğreniriz. Maç başlığını karışmasın diye "yeni maç" diye açtım, sonra editlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 nedense gülesim geldi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ne gülüyon ? bu yüzden mi ? http://img244.imageshack.us/img244/6689/49001my1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 lol 7 sene oldu herhalde bunu yapalı en sapıklarda adaymıydın sen ya, şimdi bakmaya üşendim=p edit: bu arada sana ilk kim oy vermiş öle, ben mi vermişim ne alla alla=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 seren fizbanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 sat aslanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 büyük ihtimal kaçırmam bu sefer, hafta içi kesinleştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 biz onu kesin geliyorum, diğer işlerimi halısahaya göre ayarlarım diye kabul ediyoruz geliyosun sen, 2 maç üstüste kaçırdığın görülmüş mü senin tek maçı kaçırman bile kabul edilemez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 gelemiom bu ahfta iyi oyun olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 desene bu maç trabzonsporlu olmicak sahada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 daha sahadayken geliyorum dedim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 biliyom senin böle çıkıntılık yapçağını o yüzden not düşmüştüm bunu yukarı=p cavanagh said: İlk listeden bildiğim kadarıyla haftaya sixoms, eshreff ve dela gelemiyor. Geri kalanlar geliyor diye biliyorum, ama tekrar sorup öğreniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ahaha okumadığım nasıl belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bir iki gun icinde kadro dolmassa benimde programda bi degisiklik olursa yazarim dahil olurum kadroya bende:) bu haftada bi kondisyon pombalarim okulda fatih tekke gollerim devam edicek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 benim çekim mekim olmazsa gene gelirim. kumraba kaleci :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 vize var ama 2 hafta sonra gelesim var yani bilesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bende bu hafta içi iş için artık İstanbul a yerleşebilirim, kesinlik kazanacak artık. Öyle birşey olursa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bu sefer geliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 güvenç bence iki saat alalım bu hafta :P taştık sanırım şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 geliom bende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 alem topcu görsün bende geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 varım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar