Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 @Rock Obama için dahi kullanılabilecek bir koz vardı elimizde. Buyur o rock u uygun yerine koy artık.
Rock Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Karag8z said: @Rock Obama için dahi kullanılabilecek bir koz vardı elimizde. Buyur o rock u uygun yerine koy artık. Kozu Ermeni tasarsının geçmemesi için kullanmayı düşünüyorsan yanlış umutlanmışsın. adam mecliste bile lafının arkasında olduğunu söyledi. Yok bu kozu Irak'ta kullansaydık diyorsan yine Rasmussen'in verdiği sözlerden daha değerli olmazdı. ABD verdiği sözlere aldırmayıp, işine ne gelirse onu yapan bir devlet.
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Zafer naraları atarak dolaşmanda gaza gelmende sakınca varmış o zaman değil mi? recep ne kadar beceriksiz, basiretsiz bir insan olduğunu bir kez daha ortaya koydu. rasmussen denen deyusu utanmasa yanaklrından öpecekti konuşmasından sonra. Hasta Adam tekrar sahnelerde. Osmanlı dan sonra bir kez daha Kurtuluş Savaşımı yapmak zorunda kalacağız diye düşünmeden edemiyor insan.
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 adam açık açık ermenileri katlettiğinizi düşünüyorum; ama mevcut başlayan sürece zarar verecek hareketlerden kaçınmak gerek dedi. yani ermeni tasarası falan geçmeyecek. ermenistan açılımı da artık ya tesadüf ya zamanlama çok iyi vs vs vs
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 huun said: adam açık açık ermenileri katlettiğinizi düşünüyorum; ama mevcut başlayan sürece zarar verecek hareketlerden kaçınmak gerek dedi. yani ermeni tasarası falan geçmeyecek. ermenistan açılımı da artık ya tesadüf ya zamanlama çok iyi vs vs vs geçmesinde.. geçtiği gün türkiyede savaş mode on.. ermeniler ne zaman saldırıya başlarlar? sadece onu bilemem. edit: ekleme abd de kabul ettiği takdirde adamların işgale başlamasını tüm dünya destekliyor demektir. Tasarının önemini kavrayamayanlar için not düştüm.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Abi oyle birsey yoktur ya mantikli degil yani. Oyle bir madde falan olsa tasari da zaten bos durmaz bu kadar devlet. Yani hicbir sey yapmiyoruz bu konuda nerdeyse. Tazminat falan isticekler buyuk ihtimal. Ermeni ordusunu da gordum ben youtube da falan videolari var. pesmergeden farki yok adamlarin buyursunlar gelsinler tipis tipis donerler.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 karagoz burdan da yazabilirdin, evet para tazminati oldugunu dusunuyorum. Toprak falan vermek bizim en hassas oldugumuz husus zaten.
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Özür kelimesini kullanmadan daha fazlasını söyledi Türkiye'nin ısrarla NATO genel sekreteri olmasına itiraz ettiği eski Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen, Medeniyetler İttifakı'nda yaptığı konuşmada karikatür krizinden bahsederken, 'özür diliyorum' ifadesini kullanmadı ancak dini değerlere saygılı olduğunu, İslam'a hakaret karikatürlerini kınadığını kaydetti. Zaman gazetesi yorumu.Buyrun yandaş medya olaya nasıl bakmış. bardağın birde dolu tarafını görmüş. Ama bardak bomboş, nasıl görmüş merak konusu.
Rock Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Karag8z said: Zafer naraları atarak dolaşmanda gaza gelmende sakınca varmış o zaman değil mi? Kendi adıma istediğimiz herşeyi yapsaydı ahi zafer narası atmazdım. Hele gaza hiç gelmezdim. Bunlrın hiç biri sıradan vatandaşa birşey kazandırmaz. Karag8z said: huun said: adam açık açık ermenileri katlettiğinizi düşünüyorum; ama mevcut başlayan sürece zarar verecek hareketlerden kaçınmak gerek dedi. yani ermeni tasarası falan geçmeyecek. ermenistan açılımı da artık ya tesadüf ya zamanlama çok iyi vs vs vs geçmesinde.. geçtiği gün türkiyede savaş mode on.. ermeniler ne zaman saldırıya başlarlar? sadece onu bilemem. edit: ekleme abd de kabul ettiği takdirde adamların işgale başlamasını tüm dünya destekliyor demektir. Tasarının önemini kavrayamayanlar için not düştüm. Bizimkiler çok büyük birşey teklif etmediği sürece o tasarı geçer. Geçtiğinde de savaş çıkar deyip kendinizi gaza getirmeyin. Bizimkiler birşey kabul etmedikten sonra(etse de sıradan vatantaşa zararı ne olur o ayır konu) çok birşey farketmez. Bunu kabul eden tek ülke ABD'de değil ayrıca.
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sevgili rock, Bütün dünyada siyasi başarı veya başarısızlıkların bedelini o SIRADAN HALK öder.
Rock Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sonuçta bizim için ortada yeni bir durum yok. Bu hataların bedelini tek başımıza ödemeye devam ettiğimiz sürece de değişmeyecek.
sir Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 "gizli anlaşma maddeleri" inanılmazdı yaa..bi de ergenekona fantazi diyodunuz, bu ne abi fşdlskg tabi bu gizli maddelere inanacak kafada, bu dünya görüşüyle yaşayan insanlara en bariz hakikat bile fantazi gelebilir, şaşırmamak lazım. perinçek de az kalsın %60 oyla iktidar oluyodu da önünü kestiler tüh lan..
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bi solcu olarak oyum melik gokcegin (tu) (bize boyel adamlar lazim 100 istikrar 0 savasan medya) bu arada ne bicim konuymus karag8z demis vatanseverim biride demis vatanhaininin son siginagi vatanseverlik falan filan bu ne yav kendi kendinize gelin guveymi oluyonuz anlamadim gitti rasmussen i de sevdim ben yav bencede ozur dilemesin sanki bizim televizyonlarda diyer dinlerle dalga gecilmiyor sanki kufredilmiyor asalanmiyor...
Rock Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bu alan da adet böyle cengiz. Her türlü tartışmanın sonu akp-ulusalcılar çatışmasına dönüşür. Durumu beğenmiyorsan "Klavyeni de al git" ;)
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Rock said: Bu alan da adet böyle cengiz. Her türlü tartışmanın sonu akp-ulusalcılar çatışmasına dönüşür. Durumu beğenmiyorsan "Klavyeni de al git" ;) tayyip sevenler derneği- diğerleri desek. Çünkü akepenin içindede çok değerli 1-2 insan var. Fakat recebin egosu o şahısları konuşturtmuyor bile. mecliste recebin üstünlüğünü sağlayan milletvekili sayısı olmaktan ileri gidemiyorlar.
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 tayyip severler derneği ahahah ahmet hakan da yazmış bugün bunu akif beki'nin yazısı, obamayla başlıyo arkadaş, ama geldiği yere bak: Devraldığı imaj, bir enkaz. Sıfırdan başlamak gibi, hatta daha geriden. Ve, tek rakibi Clinton değil, artık. Tayyip Erdoğan’ın karizmasını da aşmak zorunda. Çıta, hayli yüksek... Bence eksik olan, Erkan bebek değil. Deprem acılarımız, daha çok tazeyken... İzmit’te Erkan bebeği kucağına alıp seven Amerikan Başkanı’nı, çok sevmiştik. O Başkan, Sultanahmet meydanında tezahüratlarla karşılanmıştı. Obama, şimdi aynı sevgi gösterilerini bekliyor, bizden. Ama işi, kolay değil, bu kez. Erkan bebekler, artık lider kucağına hasret değil, çünkü. Bizde de, çocuklarımızı sevmeyi bilen bir Başbakan var, artık. Yaralarımız sıcakken koşup gelebilen biri. O pozisyon dolu. Orada boşluğumuz yok, bu kez.
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hakkaten milleti her pozisyonda sevdi tayyip
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bence tayip gitsin parti basina melik gokcek gelsin simdi seriattan tan sonra kac esimiz olcak? 4 mu 8 mi hadi hanifelerin 60-70 tane oluyodurda bize o kadar yar etmezler :) victor biliyodur kesin victor seriattan sorna kac esimiz olcak?
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 3+1 paket halinde alirsan vergi indirimi var
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ombakkombak said: hakkaten milleti her pozisyonda sevdi tayyip çok güldüm buna ya
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hamdolsun akp tartismasi bitti zaten sacma birseydi bi kere seriatta cok eslilik var peygamber efendi bile busuru karisi varmis iste seriattan sonra yatanizda 4 kadin olcak artik bidahada gelmem geciktiricileriyle keyfini surersiniz hail seriat :)
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ehehehe öldüm gülmekten geleceğin cem yılmazı seni
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 gezerken gördüm, hayırlı olsun kendisine.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 "Roj Tv'nin yayını durdurulacak Rasmussen İslam dünyasına özel mesaj verecek NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türk olacak Silahsızlanmadan sorumlu üye Türk olacak Afganistan'daki NATO temsilcisi Türk olacak" http://knowyourmeme.com/i/000/072/260/original/cool_story.jpg?1284755509
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 cengizhan66 said: bidahada gelmem geciktiricileri ahahah kaynamasın
Öne çıkan mesajlar