Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MDPAbfip9wc&NR=1 hala korkutuyor şerefsiz. ekşide biri şöle yazmış hak verdim kendisine. ekşi said: "korkar mısınız?" diyo bi de utanmadan. ulan ben hayatımda senden korktuğum kadar kimseden korkmadım, sen ne diyosun? senin korkundan uyuyamadım, senin korkundan oyuncak bebeklere yaklaşmadım, senin korkundan başka korku filmi bile izleyemedim. artık korku filmi izlemediğim için millet benimle taşak geçiyorsa bunun tek sebebi sensin. elinde bıçakla çocuğun üstüne yürüdüğü sahne aklıma geldi şimdi. çok fena çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 açmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 değiştim videoyu. Taht wuz friggin awesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yazıya +1 korku filmlerini sevmem bu şerefsiz yüzünden,hala da korkuyorum lan asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 aynen şerefsiz oyuncak.bide bunun sevgilisi vardı :D ondan çocuğu felan oluyodu ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 küçükken salopet pantolonum ve çillerim yüzünden arkadaşlarım chucky derdi bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bak yine aklıma geldi bu ibne arkadaş nasıl bir zihniyet nasıl bir şekilde yapmış ki neslin tüm çocuklarını böyle korkak hale getirdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Ulan hakkaten hiç bi korku filminden tırsmadım ama bu bebekten tırsıyorum hala.Gelini falan da vardı mikrobun asfasfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 nasil önbelleğimizde yaratıorsam, her oyuncak bebekte aklıma geliyor film. Basıma gelmişgibi görüyorum ilginç. kovalıyor falan :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 küçükken (9 years old) izledimdi bu filmi. (1. tekil şahıs dikkat çekerim) Emre diye dallama bi kuzenim vardı, evde ne kadar peluş var attıydı üstüme wroaaa diye. sağlam küfrettimdi bende. sırf bu hayvan yüzünden eve alınan tüm kanepeler,yataklar yere sıfır.(yeminle) hiç aralık yok. ibne altına kaçar bıçakla dürterdi topukları. o zamandan kalmış işte içimde. bide neden oyuncak bebek lan? neden? adam akıllı iskelet, hayalet, ruh falan olsun. oyuncak bebekten katil mi olur. mutlu musunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Korku filmiyle büyüdüm. 6 yasinda oturur izlerdim. Chucky'yi de izledim, hic de kalici etki yaratmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 gerçi bu yine iyi. bide freddy ve beraberinde tekerlemesi vardı. biiir iki fredi geri geeldi, üüç dööört kapını öörrrt. falan diye. istesende unutamazdın. fredi yıvüæ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 freddy 1 chucky 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Marveloth said: Korku filmiyle büyüdüm. 6 yasinda oturur izlerdim. Chucky'yi de izledim, hic de kalici etki yaratmadi. hadi lan manyah!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ben bu filmi izledikten sonra bütün bebeklerimi ve barbielerimi camdan tek tek atıp camı kapayıp sorada kenarlarını bantlamıştım geri gelmesinler diye. sora annem kızmıştı camın kenarında iz bıraktı die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar