yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Kaede said: ya o nickle güzel bişey de olamaz ki, kuma almaya değmez evet abi dişi kurt ne Asena koysaymış adını bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: meyve veren ağaç taşlanır :) vurun lan vurun meyveymiş.. anca çernobilli meyve çıkar bu ağaçtan.. seni hiç sevmedim.. alenen hem salak yerine koyuyorsun hem kazıklamaya çalışıyorsun.. seni hiç sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 gerçekten reklam ötesi biri olsaydın burada uzun uzun yazıyor olurdun, bir kişi iki kişi kandırırım diye gelmişsin forumlara. ÇOK SÜPER EMEK HARCIYOM demişsin kaç saattür buradan adam kaldırmaya uğraşıyorsun demek ki o kadar aciz durumdasın HAHAAH disikurt gibi çıkmışsın aradan, şirketle çalışıyomuş da exekütifmiş de. (td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 cengiz aytmatovu kaçınız biliyo . dişi kurdun rüyalarını nokuyan var mı bence çok gerçekçi bir roman . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: cengiz aytmatovu kaçınız biliyo . dişi kurdun rüyalarını nokuyan var mı bence çok gerçekçi bir roman . ben okudum. akbar'dı değil mi dişi kurtun adı. cidden çok güzel bir kitaptır. yeşil gözlü yavrunun ölümüne çok üzülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 rahmetlinin adını ağzına alma.. hiç yakışmıyor.. cengizhana küsen buluttaki o kötü sovyet savcısından hiç bir farkın yok bir de edebiyat yapıyor burada kiminle aşık atıyorsun sen haberin yok /summon sunay akın, hıncal uluç, haşmet babağolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Buyse said: disikurt said: cengiz aytmatovu kaçınız biliyo . dişi kurdun rüyalarını nokuyan var mı bence çok gerçekçi bir roman . ben okudum. akbar'dı değil mi dişi kurtun adı. cidden çok güzel bir kitaptır. yeşil gözlü yavrunun ölümüne çok üzülmüştüm. hayret googledan mı baktın . bence güzel bi nick hemen başka bişeylere yormanıza gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ya buyse abi allah aşkına iki dakka ilgi gösterme şuna gel beraber vuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 google'dan yeşil gözlü yavrunun öldüğüne mi bakacağım. gayet de okudum baya bir sene oluyor ama tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 selam disikurt. bana satabilirsin ürün. ama önce evinde kahveye davet etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 BabacumMostors said: ya buyse abi allah aşkına iki dakka ilgi gösterme şuna gel beraber vuralım hahahah ev çınladı kahkahadan hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: cengiz aytmatovu kaçınız biliyo . dişi kurdun rüyalarını nokuyan var mı bence çok gerçekçi bir roman . Abii troll of the year ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 BabacumMostors said: rahmetlinin adını ağzına alma.. hiç yakışmıyor.. cengizhana küsen buluttaki o kötü sovyet savcısından hiç bir farkın yok bir de edebiyat yapıyor burada kiminle aşık atıyorsun sen haberin yok /summon sunay akın, hıncal uluç, haşmet babağolu hayatında demek o kullandığın kötü sözlerin dışında mantıklı bişeylerde varmış demekki sevindin senin adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 burası berry white şarkılarıyla dolmaya başladı.. ben gidiyorum.. görevimi tamamlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 http://koti.mbnet.fi/tibe9mm/Troll_success.jpg Bu tür şeylerden sadece Mayhem canlıları kazanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 of of of artık sana kimseler inanmaz istediğin kadar samimiyet oyna. benden sana kıyak. nasıl zincirine yeni halkalar eklersin: senin adresin DONANIMHABER FORUMTR sonra bayan olduğunu belli etcen (değilsen de öyle rol yap) adamların karnı daha açtır belki bir yakınlık olur umuduyla dinler hatta üyen olurlar. ONADN SONRA GELSİN PARACIKLARRR (verisign güvencesiyle!!!) ama bence esas sorun şu; zaten oralarda umduğunu bulamadın ki bizim gibi underground forumlara düşmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sizi işe girip girmemeniz beni ilgilendir miyor karalama yapmayın . bilinçli insanlar olup bilmediğiniz konularda yorum yapmayın :) bu kadar basit cümleler kurarak kendinizi alçaltmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ev diyom ev. bi adres ver de geleyim beni üye yap. :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: BabacumMostors said: rahmetlinin adını ağzına alma.. hiç yakışmıyor.. cengizhana küsen buluttaki o kötü sovyet savcısından hiç bir farkın yok bir de edebiyat yapıyor burada kiminle aşık atıyorsun sen haberin yok /summon sunay akın, hıncal uluç, haşmet babağolu hayatında demek o kullandığın kötü sözlerin dışında mantıklı bişeylerde varmış demekki sevindin senin adına neyi hakediyorsan onu alırsın.. alırsın bazen üstüne yakışanı bazen alırsın yakasını başını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 üye olur olmaz ilk mesajda "önyargısız arkadaşlarla seviyeli iş birliktelikleri konuşabiliriz :):):):):)" dersen kimse senin seviyene bakmaz. çıkarcısın. google'da arama yaptı diye buyseye laf etmişsin ama QUESTNET - FORUM gibi anahtar kelimelerle sen arama yapmışsın belli :) :):):):) :):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 cengiz han'a küsen bulut u okudun mu? OHA BENDEN ÖNCE BABACUM VURMUŞ O KİTAPTAN HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bence başka yere gitsin, emek veren kazanıyor emek, emek diye sayıklıyorlar ya, (sanki hakiki bir mal hizmet üretiyorlarmış gibi) burada zamanını bizim gibi işsizlerle boşa geçirmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sözlerinin karalamalarının arkasında durup adam gibi savunabilecek biri yok burda . koyunizme devam edin.millet çağ atlarken bilişim çağı internet çağı derken siz televizyon face çhatle uyuşturulmuş beyinlerinizi bu şekilde harcamaya devam edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: sizi işe girip girmemeniz beni ilgilendir miyor karalama yapmayın . bilinçli insanlar olup bilmediğiniz konularda yorum yapmayın :) bu kadar basit cümleler kurarak kendinizi alçaltmayın diyetle alakalı yardım lazım bu arada. kaçıncı sınıfsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ticari zihniyetle is yapiyor adamlar sana para kazandirir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar