Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

QuestNet - QI

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

aslında aynı sşistem avon ve oriflame gibi çoğu yerde var başka herbal life, shop and earn gibi yerleri de sayaiblirim

sonuç olarak sizin altınıza kaydettirdiğini kişi satış yaptıkça siz de kazanıyorsunuz bugün bu işte en iyi parayı kazananlar bu işe ilk girenler hep o yüzden böytle bir işe girilecekse henüz türkiyeye gelmemiş olan bir firmayla girmek lazım

ben oriflame üyesiyim ama kendime kullandığım bir kaç ürün var senede 4 kere fln sadece kendim için alışveriş yapıyorum o yüzden bana koymuyor açıkcası :)

ha "bu işi yapacağım, çok para kazanacağım" diye okulundan olan da var.. ki onlar okullarını bitimiş olsatydı bugün iyi kötüğ bşir yerden sabit maaşla işe başlamış olurlardı.. bir tanesi şu anda açık öğretimden okul bitirmeye kasıyor :P

abi aloevera falan dediğin şeylerde ürün var. ürün satılıo alınıo gayet makul fiyatlara. ister kendin kullan ister sat para kazan. burda ole bişi yok. questnet de aldığın ürünü nerdeyse temin bile etmiyolar. o satılan urun tamamen yasalara uydurmak için olan bi formalite.
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

disikurt said:

e - ticaret ne demek gelecekte nerde görüyorsunuz arkadaşlar :)

e-ticaret'in ne olduğunu, e-ticaret ile e-işletme arasındaki farkı? Konuyla ilgili okuduğun kitapları fln bi anlatsana güzel kardeşim. Bu kadar çok bilgilisin ya Questnet'in size sunduğu okumanızı istediği kitaplar yada onun bunun anlattıkları dışında gerçekten de konu hakkında bilgi sahibi misin çok merak ettim?

meraba arkadaşım ben öğrenciyim (diyetisyen) aslında hiç bir bilgim yoktu bu konuda bu iş bana anlatıldığında araştırmaya başladım ve işe girdikten sonrada bu şekilde haberler duyumlar oldukçada devam ettim zaten :)en başta sedece bu şirket e- ticeret ve network marketing ve referans satışı yöntemlerini kullanarak tüketiciye ulaşıyo . burdan şirketi bi tafara koyup e- ticaret nedir dünyadada yeri nerde TC. DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI nın sitesinde e -ticaretin türkiyede gelişimini artırmak için yaptuğı faaliyetleti araştırdım .
Sosyal ağlarda paylaş

bak hâlâ ya, ya kardeşim yemi,yoruz biz bu ayakları diyoruz yürü git illa rencide mi edelim okulsuz mesleksiz meteliksiz oksijen tüketme makinesi seni zaten belediyede otobüs şoförü bile olamayacak insanlar senin gibi şeylerle uğraşıyor

ÇIHŞARI

siz de ne biçim topluluksunzu lan barındırmasanıza bunları burada sonra gelirler burada fink atarlar işte resmen salak muamelesi yaparlar..
Sosyal ağlarda paylaş

disikurt said:

burdan şirketi bi tafara koyup e- ticaret nedir dünyadada yeri nerde TC. DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI nın sitesinde e -ticaretin türkiyede gelişimini artırmak için yaptuğı faaliyetleti araştırdım .

sen baya bir efsanesin. MÜŞTEŞARLIĞIN FAALİYETİYLE QUEST NETIN NE ALAKASI VAT HAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

bir de dış tic müsrteşarlığındna bahsetmiyor mu.. tereciye tere satmıyor mu.. o e-ticsaret destekleri ve hibeleri senin gibiler için değil canım sen olayı anlamamışsın onlar halis mulis üretim yapan ihracata katkıda bulunma potansiyeli olan firmalar için.. o firmalar cari açığı kapatıcı etkiler yaratıyor sen hangi cari açığı kapatıyorsun yaprak dönerim?
Sosyal ağlarda paylaş

banlicektim ama kıyamadım, çok inanmış çocuk yahu.

bu arada ben osuruk gazı satıyorum kapta, tanesi 10,000,000 tl. kredi kartıyla satıyorum KOSKOCA VISA KURULUŞU BENIM ARKAMDA MASTER CARTTA ÖYLE TAAMAAAMM MIIII ?

ofisteki bilgisayara da windows 3.11 kurduk microsoft'un bize inandığının göstergesi.
Sosyal ağlarda paylaş

disikurt said:

paticiki ne sanıyorsunuz demişsiniz ilk defa girdim ama ettiğiniz hakaretler ve uslupla kendinizi gösteriyorsunuz . haksız bir şekilde suçlanan şirketimi savunmak istedim . sizin farklı fikirlere hiç mi hoşgörünüz yok ben yanlış yerdeyim o zaman .

adam artık gülmüyo :(((((((((((((((((((((((
Sosyal ağlarda paylaş

benden bu işe girin gibi bir girişimim olursa banlayın arkadaşlar demiştim zaten. dolandırıcı dolandırıcı diyorsunuz nasıl dolandırıcı oluyoruz bi söyleseniz sadece inte bakıp bi söylenene dei kodulara inanmak yerine burda bir yıldır bu işi yapan birine herşeyi sorsanız bu şekilde sabit fikirli bi şekilde saldırmak yerine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...