disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 arkadaşım ben bu işe yatırdığım parayı kazandım zaten :) amacım sadece insanların yanlış bilgilenmesini önlemek :) sadece merak eden arkadaşların sorularını cevaplamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Tamam benim bir sorum var o zaman. Dünya nüfusu 6 milyar diye varsayalım. 5,999,999,999. giren insan bu işten para kazanabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 selam ben 15 liralık saati 500 liraya satın almak istiyorum senden alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 aslında şu anda bize bir fırsat sunuluyor. Arkadaş çok kazanmış bizim de kazanmamızı istiyor. Lütfen onu böyle itham etmeyin ... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Holy arkadaşım dünyadaki bütün insanlar bu işi yapacak diye bişey yok dimi . herkes şarkıcı herkes doktor futbolcu değil dimi zaten herkes geleceğide göremiyo :)ve bu işe giren herkesinde zengin olacağını söylemiyorum gereken emeği veren arkadaşlar para kazanabilecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ne emeği? insanları kandırma emeği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 buyse arkadaşım 5 milyonada saat var 100 milyonada 15 milyarada var bu saatin özelliğine bağlıdır dimi . ev mesela gecekonduda bir evdeir boğazın dibindeki yalıda evdir sece fiyatlarını aynı olsa mantıklımıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: arkadaşım ben bu işe yatırdığım parayı kazandım zaten :) amacım sadece insanların yanlış bilgilenmesini önlemek :) sadece merak eden arkadaşların sorularını cevaplamak isim alabilir miyim? kayitta dursun. bu sirketin calisaniymis.ne calisani hangi sirket? bana onyargilisin falan deme. seni kim calisani yapti, bide gorev edinmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: arkadaşım ben bu işe yatırdığım parayı kazandım zaten :) amacım sadece insanların yanlış bilgilenmesini önlemek :) sadece merak eden arkadaşların sorularını cevaplamak yani diosunki bana guvenip bana paralarını verenleri dolandırdım şirkete para kazandırdım ve şirketde bana arkadaşlarımı dolandırdığım için yatırdığım parayı geri verdi. gerçekten çok iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: Holy arkadaşım dünyadaki bütün insanlar bu işi yapacak diye bişey yok dimi . herkes şarkıcı herkes doktor futbolcu değil dimi zaten herkes geleceğide göremiyo :)ve bu işe giren herkesinde zengin olacağını söylemiyorum gereken emeği veren arkadaşlar para kazanabilecek :)Sorduğum sorunun cevabı evet mi hayır mı peki? Mesela o dünyadaki son insan terzi olabilir, doktor olabilir vs. bir şekilde para kazanma ihtimali var. Burda var mı o ihtimal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yunus emre arkadaşım ciddi olarak mı yazdın bilmiyorum ama öylre bi girişimimin olduğunu görürseniz banlayın hemen sadece herkes kendisini kendi işini savunmak ister dimi yanlış bilinmesini istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 dünyadaki son insan diyorsun arkadaşım son insan kimin kıyafetini dikecek kimi iyileştirecek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 arkadaşlar dolandırıcı diyosunuz ilk başta neden onu konuşalım isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ne isinden bahsediosun sen? hangi is ? senin isin yok uzgunum artik gerceklerle yuzles ve is aramaya basla istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 doktor olursa gidip hasta olan başka bir doktoru tedavi edebilir mesela? her neyse sorumun cevabı hayır. sana hayırlı işler şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: arkadaşlar dolandırıcı diyosunuz ilk başta neden onu konuşalım istersenizBuyur cevabını google versin. http://lmgtfy.com/?q=titan+saadet+zinciri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 arkadaşım önce bu dünyanın gerçeğine bakalım doğum ve ölüm dünyanın sonuna kadar devam edecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mum_Chamber said: wikipedia'da questnet diye aratınca pyramid scheme çıkıyor, sen düşün.. piramit şemalı kazıklamacaları hala yutuyo millet yaa yıl 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: arkadaşlar dolandırıcı diyosunuz ilk başta neden onu konuşalım isterseniz en yakın arkadaşlarımdan biri bu işe giriceğini soylediği zaman onu engellemek için gayet araştırma yapmıştım şirket hakkında. satılan ürünler ürün değil öncelikle onu soyliyim. tatil falan satıosunuz ama tatil değil. bildiğin içi bombos devremulk. ama tatil koyu fiyatına tabiki. satılan ayakkabılar falan adi marka. ama paçotti fiyatlarında. saatler de ole tabi. amaç tamamen işe yeni girenlerin paralarını şirkete vermek ve deli gibi tanıdığın insanları dolandırmaya çalışıp hayal kurmalarını sağlamak. yok ole 3 ayda 21341412$ yaptım falan olayları. bırakın bole işleri. insan gibi para kazanın. bilgisiz insanların parasını gasp etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 şimdi durum şu burada kimse seni dinlemiycek, o yüzden boşa yorma elini ayağınıi, yazma yani. Yukarıda verdiğin herhangi bir cevapta da tatmin yok, kendin gerçekten yazdıklarına inanıyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disikurt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 arkadaşım sen internette yazan her şeye inanıyor musun google pkk yaz pkkk yanlılarınada inan o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Lol titan mı yalan? Adamlar tutuklandı lan ahahahahahaha bambaşkaymışsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi inaniyor bide isim var diyor calisiyorum diyor.yazik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: arkadaşım sen internette yazan her şeye inanıyor musun google pkk yaz pkkk yanlılarınada inan o zaman :) e sende internettesin. senin yazdıklarına neden inanıyım ozmn şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 disikurt said: arkadaşım sen internette yazan her şeye inanıyor musun google pkk yaz pkkk yanlılarınada inan o zaman :) yok google inanmiyorum sana inaniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar