0ne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Şu an Mebs okulu Mamak/Ankara da 40 gündür acemilik yapıyorum daha 33 gün var en az(çavuş eğitim bölüğü).Geçen hafta yemin törenimiz oldu her hafta sonu çarşımız var(değişmeli olarak cumartesi-pazar,haftaya pazar mesela sonra cumartesi....) Öncelikle daha önceki postlardan birinde söylediğim "Ankara'yı listemden cıkardım" lafını bu kader çok güzel yedirdi bana.Ankaradaki hava çok soğuktu ki ısınmaya başladı(elimdeki çatlaklar kapanıyo mesela). Askerlik harbiden güzel yermiş,harbiden adam ediyolar yani.Çarşısının kitlenmemesi için söylenen o marşlar falan,milletin sesi kısıldı artık 3 gün marş söyletmediler. Ama ya çok iyi saf numarası yapan yada harbiden saf olan insanlar var.100 yıl düşünsem "Deniz savaşına giderken giydiğimiz kamuflajları maviye boyayıp düşmanın gözünden saklanmak" aklıma gelmezdi. 2-3 saat daha burdayım hade. Edit:Kızılayda güzel bi kurufasülyeci bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 /first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Spidee said: /first 2nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hani girmicektin lan sen buraya yalancı!:D neyse güzel güzel hadi bakalım allah kolaylık getire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 0ne said: Spidee said: /first 2nd 3rd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 sıhhıye köprü altı full menemen ve kuru fasülye ortamı dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ahah nerd süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 "nerd değil! analistim ben! en çok bana sorucaksınız savaşta! nereye gidelim diye soracaksınız! napalım diye soracasınız! analistim ben!" fahrettin yağlımaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 abi neden garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Eternalus said: sıhhıye köprü altı full menemen ve kuru fasülye ortamı dolu Eyw,birazdan cıkarım. Günlükde tutuyorum,bi gün azmedip 460ı da yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar