Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sezarin hakki sezara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kimsenin bize verilen koltuklarla ilgili açıp NATO sayfasına bakmamasına şaşırdım. Zor değil aslında, neyin ne olduğu yazıyor orada.

NATO Genel Sekreter Yardımcılığı: 1 kişi, şu anki yardımcı Claudio Bisogniero, göreve 2007 yılında başlamış. Ondan önceki 2001-2007 yılları arasında görev almış. 1989'dan 2007'ye kadar sadece 3 kişi bu görevi yapmış, en kısası 5 yıl. Yani daha 2 yılını doldurmuş adama "kalk oradan, ankaradan abime öz verdik o koltuğu" diyecekler, yersen.

NATO Afganistan temsilcisi (Sivil): 1 kişi, şu anki temsilci Fernando Gentilini, göreve mayıs 2008'de başlamış. ondan önceki 3 kişi
Ambassador Maurits R. Jochems (acting) (The Netherlands) (January-April 2008)
Ambassador Daan Everts (The Netherlands) (2006-2007)
Minister Hikmet Çetin (Turkey) (2003-2006)

Zaten 2006'ya kadar bizde olan koltuğu bize geri vermeyi taahhüt ediyorlar. Hikmet Çetin döneminde ne faydasını gördük, sorgulama kabiliyetimiz nedir?

Silahsızlanma çaycısı:
NATO bodies dealing with these issues
A number of NATO bodies oversee different aspects of Alliance activities in the fields of arms control, disarmament and non-proliferation. Overall political guidance is provided by the North Atlantic Council, NATO’s highest political decision-making body. More detailed oversight of activities and policy in specific areas is provided by a number of bodies, including the High Level Task Force (HLTF) on Conventional Arms Control, the Nuclear Planning Group High Level Group (NPG/HLG), the Senior Defence Group on Proliferation (DGP) and the Senior Politico-Military Group on Proliferation (SGP).
Within NATO’s cooperative frameworks, the Euro-Atlantic Partnership Council (in particular, the Ad Hoc Working Group on Small Arms and Light Weapons and Mine Action) and the NATO-Russia Council (in particular, the Arms Control Experts Group, the NRC Ad Hoc Working Group on Proliferation Issues and the NRC Group of Nuclear Experts) have central roles.

Kararların denetimi Kuzey Atlantik Konseyi'nden geçiyormuş. Yani zaten silahsızlanma gibi dünyanın en büyük ilüzyonlarından birinden sorumlu üye olacağıma Kaf Dağı tüneli proje başmühendisi olmayı tercih ederim, en azından benimki tüm dünyaya gerçekmiş gibi sunulan bi yalan değil.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Kimsenin bize verilen koltuklarla ilgili açıp NATO sayfasına bakmamasına şaşırdım. Zor değil aslında, neyin ne olduğu yazıyor orada.

NATO Genel Sekreter Yardımcılığı: 1 kişi, şu anki yardımcı Claudio Bisogniero, göreve 2007 yılında başlamış. Ondan önceki 2001-2007 yılları arasında görev almış. 1989'dan 2007'ye kadar sadece 3 kişi bu görevi yapmış, en kısası 5 yıl. Yani daha 2 yılını doldurmuş adama "kalk oradan, ankaradan abime öz verdik o koltuğu" diyecekler, yersen.

zamanında türkiye için saatleri durdular hatırlarsanız ab görüşmelerinde. yeni bi sekreter yardımcılığı kadrosu açmak o kadar zor olmaz.
Mesaj tarihi:
57, yazıyla elli yedi, yıldır sadece bir kişilik bir pozisyon.

emin ol, sırf türkiyeye söz verdikleri için 2. bir pozisyon açarlar,
yersen.
Mesaj tarihi:
aceleye gerek yok eğer olmazsa görürüz. allaha şükür muhalefetimiz de var medyamız da var eğer böyle bişey olmazsa hükümetten hesap soracak. stres yapmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
Buyse said:
Roj tv'nin kapatılacağı konusunda garanti,
genel sekreter yardımcısı türk olacak
yine 2 üst düzey görevde türk isimler görev yapacak.
afganistan nato özel temsilcisi türk olacak.
İstanbuldaki medeniyetler ittifakı toplantısında Roj tv hakkında ve Karikatür konusunda özür dileyecek rasmussen.

kusura bakmayın da daha ne istiyorsunuz?

bu koyu yazilanlar ne oldu?
Mesaj tarihi:
Buyse said:
aceleye gerek yok eğer olmazsa görürüz. allaha şükür muhalefetimiz de var medyamız da var eğer böyle bişey olmazsa hükümetten hesap soracak. stres yapmaya gerek yok.

Ergenekonda var. akepe muhalefeti ergenekoncu veya vergi kaçakçısı oluyor direk. Başbakan çalık grubuna sözler veriyor. bunu kimse yazıp çizmiyor? muhalefet dahi ağzını açmıyor ne ilginç değilmi?
Mesaj tarihi:
@rahatsiz

roj tv hakkındaki kanıtları gönderin kapatacaz dedi adam. ki herkes kapatılacağını düşünüyor basında vs okursanız.
karikatür hakkında özür dilemese de kıvırdı istanbuldaki konuşmasında.
Mesaj tarihi:
medeniyetler ittifakı toplantısı bugün değil mi?. açık açık ben eşşeklik ettim, özür dilerim demez zaten de o anlama gelecek bişeler der. yani onu da derse işte, bakacağız.
Mesaj tarihi:
http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=4&ArticleID=1080199&Date=07.04.2009&b=Ozur%20dilemedi,%20gonul%20aldi&ver=60

her iki konuda da adam daha onceki demeclerinden (karikatur krizi zamani da ayni seyleri soyluyordu bu adam, roj konusunda da haberde yaziyor zaten) daha farkli tek bir kelime soylememis.
Mesaj tarihi:
“Orada benim tavrım gayet açıktı. Ben insanları dini, etnik geçmişleriyle ilgili suçlamaktan yana değilim. Ben dinlere ve dini sembollere saygı duyarım. Hz. Muhammed de dahil olmak üzere, hiçbir zaman hiçbir dini figürün insanları rahatsız edecek şekilde kullanılmasından yana değilim"

eşşeklik ettim demez abi adam. bu adam danimarka başbakanı. tayyip gits bi yerde 1 minut dedim diye özür dilese topa tutarlar adamı.
Mesaj tarihi:
ROJ tv için devamlı yasalara aykırı birşey varsa kapatacaz diyorlar ya. bundan öncede diyorlardı. yasalara aykırı şeyler olduğu belli ama kapatmıyorlar. şimdi kapatırlarsa yasalara aykırı birşeyler buldukları için değil kapalı kapılar ardında pis işler döndüğü için. yoksa kimse umutlanmasın ne danimarka nede başka bir avrupa ülkesi samimi olarak PKK terörüne karşı bize destek veriyor. iğrenç siyaset oyunları, çıkar çatışmaları.
Mesaj tarihi:
abi eşşeklik filan etmedi ki.

gazetenin yaptığı ayıp, ama adam napıcak gazeteyi mi kapıcak : ) türkiye değil orası, özgür bir ülke oralar, medeniyet filan : )

bize çok uymuyor ama osun
Mesaj tarihi:
Buyse said:
“Orada benim tavrım gayet açıktı. Ben insanları dini, etnik geçmişleriyle ilgili suçlamaktan yana değilim. Ben dinlere ve dini sembollere saygı duyarım. Hz. Muhammed de dahil olmak üzere, hiçbir zaman hiçbir dini figürün insanları rahatsız edecek şekilde kullanılmasından yana değilim"

eşşeklik ettim demez abi adam. bu adam danimarka başbakanı. tayyip gits bi yerde 1 minut dedim diye özür dilese topa tutarlar adamı.

sevgili buyse, zaten ilk mesajımda da karikatür krizi ile ilgili bir güvence alınıp roj tv konusunun pas geçileceğini söylemiştim. adam özür bile dilemedi. "bu yanlıştı" gibi geyik terimler kullandı. bunun yanlış olduğunu papa bile biliyor zaten.
Sen özür dileyeceğini söylüyordun. Ha son derece ağır bir hakarete, danimarkalının bu cevabı akepe zihniyetine yetiyorsa, çıkıp akepe yanlısı herkese ana avrat düz gideyim, arkasından geyik yapayım, herkeste hoş karşılasın. Olmaz. Yandaş medyanın bu ikiyüzlülüğü hiç bir şekilde kabul edilebilir değil. yuh diyorum.
Mesaj tarihi:
ben demedim abi habertürk diyordu misal :) bu başbakanın çevresinden sızdırılıyor böyle haberler.

dediğim gibi rasmussene baştan karşı çıkılmasa bunlar hiç yaşanmazdı. karşı çıkan tayyip bişeyler alan tayyip. bunun peşine düşmesi gereken de o. henüz daha çok yeni herşey.

zirveden sonra polisin direk roj tv yi basıp kapatması falan saçma olurdu biraz. her işi kılıfına uydurmak lazım.
Mesaj tarihi:
o tayyibi varya.. neyse. giden gitti. ha roj tv konusunda direk polisin basıp kapatmsı gerekiyordu. bence.. yıllardır pkk terör örgütü listesindeyken kapattıramadı kimse. rte den kapattırabilmesi gibi bir beklentimde yok asıl. ama fırsat onun eline geçti ilk defa kullanamadı ...
Mesaj tarihi:
huun said:
kabul et len karagöz, çok peşin kararlı bir adamsın.

Dostum. Nato zirvesindeki tavrımız net olmalıydı, %47 ile dansöz gibi kıvırtmamalıydı, Yoksa verilen hiçbir söz tutulmayacak, bunu SIRADAN VATANDAŞ görebiliyorda recep göremiyormu sanıyorsunuz dedim. Sen ne anladın?

İlk mesajlarıma da bakabilirsin. Dik duruşa EVET. bir fikri savunuyorsan sonuna kadar savunursun. Bir şey elde edemiyeceksen, zararı minimize etmeye çalışırsın. recebin elde ettiği tek şey maksimize bir hayal oldu. Davos fatihi, ha ha ha.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
ee noldu atarlandı felan? yine rasmussen genel sekreter olmuş
yine ağzımıza şeker vermişler iki pışpış etmişler bizde okey demişiz lol

demişim hala arkasındayım, ağzımıza iki parmak bal çalmışlar, tayyip atarlandığıyla kalmış lol.danimarkanın o söylediklerinden hiçbirini yapacağını sanmıyorum, natoda türk görevli felan buna vaaaaauuv diyenler hikmet çetin i tanımıyor heralde
Mesaj tarihi:
Haber türk gizliden gizliye bu haberde de kendini göstermiş

said:
WC'ye gitti aile fotosunu kaçırdı

KANADA Başbakanı Stephen Hraper, önceki gün Londra'daki G20 zirvesinde tuvalete gittiği için aile fotoğrafına giremedi. Grup fotoğrafında Harper'ın olmadığını farkeden gazeteciler, küçük bir araştırma sonucu Kanada Başbakanı'nın o sırada ihtiyaç gidermekte olduğunu tespit etti. Fotoğraf yeniden çekildi.

İkisi de Harry Potter hayranı

ABD Başkanı Barack Obama, G20 zirvesi çerçevesinde İngiliz Başbakanlık Konutu'nda verilen yemekte, Harry Potter romanlarının yazan J.K. Rowling ile karşılaşınca "Büyük hayranınızım. Bütün kitaplarınızı okudum, kızlarım Malia ile Sasha'ya da okudum" dedi. Rusya Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev ve karısı Svetlana da Harry Potter'ları okuduklarını itiraf ettiler. Hatta Rowling'den imza da aldılar.
Mesaj tarihi:
roj tv'nin kapanması yalan oldu bile, müslümanlardan özür de zaten şeyimde değil de, o da yalan oldu diyebiliriz.

diğerleri için de:

sg-1 said:

NATO Afganistan temsilcisi (Sivil): 1 kişi, şu anki temsilci Fernando Gentilini, göreve mayıs 2008'de başlamış. ondan önceki 3 kişi
Ambassador Maurits R. Jochems (acting) (The Netherlands) (January-April 2008)
Ambassador Daan Everts (The Netherlands) (2006-2007)
Minister Hikmet Çetin (Turkey) (2003-2006)

Zaten 2006'ya kadar bizde olan koltuğu bize geri vermeyi taahhüt ediyorlar. Hikmet Çetin döneminde ne faydasını gördük, sorgulama kabiliyetimiz nedir?

Silahsızlanma çaycısı:
NATO bodies dealing with these issues
A number of NATO bodies oversee different aspects of Alliance activities in the fields of arms control, disarmament and non-proliferation. Overall political guidance is provided by the North Atlantic Council, NATO’s highest political decision-making body. More detailed oversight of activities and policy in specific areas is provided by a number of bodies, including the High Level Task Force (HLTF) on Conventional Arms Control, the Nuclear Planning Group High Level Group (NPG/HLG), the Senior Defence Group on Proliferation (DGP) and the Senior Politico-Military Group on Proliferation (SGP).
Within NATO’s cooperative frameworks, the Euro-Atlantic Partnership Council (in particular, the Ad Hoc Working Group on Small Arms and Light Weapons and Mine Action) and the NATO-Russia Council (in particular, the Arms Control Experts Group, the NRC Ad Hoc Working Group on Proliferation Issues and the NRC Group of Nuclear Experts) have central roles.

Kararların denetimi Kuzey Atlantik Konseyi'nden geçiyormuş. Yani zaten silahsızlanma gibi dünyanın en büyük ilüzyonlarından birinden sorumlu üye olacağıma Kaf Dağı tüneli proje başmühendisi olmayı tercih ederim, en azından benimki tüm dünyaya gerçekmiş gibi sunulan bi yalan değil.
Mesaj tarihi:
Sam said:
harbiden yuh, ne olmasını bekliyordunuz onu yazın bari.

- türkiye dünyanın kralı yapılsın.
- pkk kapatılsın.
- bütün iskandinavya boşaltılsın, bizim elitistler yerleştirilsin.

istek listesi hazırlayın da bir daha sefere tayyip onu sunsun.

"adam daha ne yapsın yahu"
Mesaj tarihi:
rasmussen e karsi olan buyuk zaferimizin yankilari duyulmaya basladi

turkiyenin AB uyeligini her zaman savunan fransa disisleri bakani kouchner NATO zirvesindeki islamci populist tutumdan dolayi fikrini degsitirdigini, hizla islamlasip laiklikten uzakalsan turkiyenin avrupada yeri olmadigini soyledi

DIPLAMATIK BASARI :D :D :D

hemde AB ye girisimizi surekli veto edicegini soyliyen fransanin natoya geri donusunu veto etmedigimiz halde

ISTE BU
DAVOS FATIHI NATO CENGAVERI BASBAKANIMIZIN BUYUK BASARISI :D :D :D

senelerdir turan hayalleri kuranlarada gecmis olsun diyelim AB hayallerinden sonra
Ermenilerle ABD talimati ustune baslatilan ve hicbirsey almadan verilen tavizler yuzunden Azerbeycan Turkiye iliskileri en kotu zamanini yasiyor, turkiyeden cikmiyan aliyev medeniyetler ittifakina resmi bir temsilci bile yollamayip kizini yolladi

ISTE BU
DIPLOMATIK TURTARLILIK :D :D :D
BASBAKANIMISS DUNYAYA SEKIL VERIYOR
  • Yeni Oluştur...