Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 huun said: roj tv kapatılır ve adam özür dilerse istediğimizi almı oluruz, diğerleri de üstüne sos olur. başbakan açık açık söylemiş derdini. roj tv ve karikatür konusunda adamın takındığı tavırdan rahatsızım. bunların sonuçlarını görmeden ne desek boş. Bak bu konuda sonuna kadar arkasındaydım. Ancak bu sözlerinin samimi değil, şov olduğu 10 saatte belli etti.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Onur Oymen konu$uyo $u an starda. itibar hakkinda bahsediyo, bilgilenmek isteyen dinlesin biraz.
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Viktor said: rasmussen den geri adim atilmasi afganistanda sorumluluk almak bunlar verdiklerimiz iste Geri adam atmasa da bu defa şuna bak bunun yüzünden natodan atılcaz, ne sanıyor kendini diyecektin viktor kandırmayalım birbirimizi :) Gayet güzel çıkar sağladık durumdan
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bence yerinde bir çıkıştı. Yapılmalıydı.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 nato üyesi olmak ne kadar güzel bişi değil mi
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 natodan oyle atamazlar kafalarina esince, liseden ogrenci atmiyorsun soguk savasin en siddetli gectigi donem yunanistanin natodan cikmasina sebep olup ittifak tarihinin en derin krizini yarattik bide ustune yunanistaninin yeniden girmesini veto ettik atamadilar netekim pasaya darbe yaptirtip vetoyu kaldirttilar anca
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ben medyayi da anlamiyorum bu olayi zafer olarak goruyorlar asdf.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Dennis said: Viktor said: rasmussen den geri adim atilmasi afganistanda sorumluluk almak bunlar verdiklerimiz iste Geri adam atmasa da bu defa şuna bak bunun yüzünden natodan atılcaz, ne sanıyor kendini diyecektin viktor kandırmayalım birbirimizi :) Gayet güzel çıkar sağladık durumdanAbi cikar falan yok ya, Amerikan kopegi olduk artik ulke liderleri bile acik acik soyleyebiliyor bunu, bakiniz Merkel. Afganistan dedigin sey kor kuyu bi kere, basimiza kalmasindan cidden korkuyorum ben, hele hele bi sorun cikar da parali askerligi halledemezsem iyice 3.5 atarim. Rasmussen olayinda bildigin halifelik boyutuna geldi olay, dinin bu kadar on plana cikarilmasindan hoslanmiyorum ben, Europa Universalis sanki ya adam basimiza defender of the faith kesildi. Geri adimi da gayet attik, Turkiye'yi natodan nah cikarirlar ayrica, yumrugu masaya vuracak adam "bi hareketlerinizi gorelim bakalim daha sure var kapanicak mi roj tv" derdi, artik oturup beklicez.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Karag8z said: Viktor said: silvio nun yalancisiyim o zaten tayyip kafasında, italyada piratebay yasaklayan zihniyet. silvio'nun telefonu çalıp angela merkel'e 1 dk bekle işareti yapıp kadını kırmızı halının ortasında 15 dk bekletmesi ve gülücükler saçarak nehir kenarında telefonla konuşması=priceless.
GEd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Esh said: Onur Oymen konu$uyo $u an starda. itibar hakkinda bahsediyo, bilgilenmek isteyen dinlesin biraz. Ne demiş acaba,zaman haberi şu şekilde sunuyorsa bişiler demiştir. http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=834192&title=onur-oymenden-bildik-tavir Zamanın başlıkları ve haberleri üzerine sosyal bir tez yazılabilir bu arada.
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 aslında üslubu falan görmedik ama gerçekten politik üslupla yaptıysa bence ciddi bi diplomatik başarı yani
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 merkel e soruyolar nasil a$tiniz krizi diye, kadin kararli davrandik diyor. obama turkiyeyi abde gormek isteriz diyor, sarkozy $ak diye turkiyenin tam uyeligine kar$iyiz diyor. ba$ari diye lanse edilen genel sekreter yardimciligini daha once de yapmi$tik zaten. nedir yani? sekreter olsan ne olur, nato lideri olsan ne olur? herif bugun turkiyeye geldi, tayyibin kara ka$ina kara gozune gelmedi. $imdiye kadar gelmi$ olan tum abd ba$kanlari gibi, talepleri olacak. fransa afganistana asker gondermiyoruz dedi, bakalim bizimkiler ne yapacak.
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Penthesilea said: Dennis said: Viktor said: rasmussen den geri adim atilmasi afganistanda sorumluluk almak bunlar verdiklerimiz iste Geri adam atmasa da bu defa şuna bak bunun yüzünden natodan atılcaz, ne sanıyor kendini diyecektin viktor kandırmayalım birbirimizi :) Gayet güzel çıkar sağladık durumdanAbi cikar falan yok ya, Amerikan kopegi olduk artik ulke liderleri bile acik acik soyleyebiliyor bunu, bakiniz Merkel. Afganistan dedigin sey kor kuyu bi kere, basimiza kalmasindan cidden korkuyorum ben, hele hele bi sorun cikar da parali askerligi halledemezsem iyice 3.5 atarim. Rasmussen olayinda bildigin halifelik boyutuna geldi olay, dinin bu kadar on plana cikarilmasindan hoslanmiyorum ben, Europa Universalis sanki ya adam basimiza defender of the faith kesildi. Geri adimi da gayet attik, Turkiye'yi natodan nah cikarirlar ayrica, yumrugu masaya vuracak adam "bi hareketlerinizi gorelim bakalim daha sure var kapanicak mi roj tv" derdi, artik oturup beklicez. Katılıyorum.Hadi ülke içini geç,uluslararası siyasette alakasız bir şekilde bu kadar dini savunması bana da manasız geliyor.Mizahtan anlamayan insandan ne beklenir ayrı mevzu...
huun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Esh said: fransa afganistana asker gondermiyoruz dedi, bakalim bizimkiler ne yapacak. söylediler çok önceden. muharip olmamak üzere yollayacaklar asker. eğitim, imar zart zurt işleri için.
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Abicim arap birliğinin ticari hacmide göz ardı edilemez yani. Bu pastanın payını arttırmaya çalışıo olabilir.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bakkal cakkal mantigiyla ikili oynarsan iki tarfinda seni ciddiye almiyacagini gorduk lunaparkda degilsin yani kurtlere gidip roj tivi bilmemne acilimi supersiniz istiyorum diyarbakir i, ahmet kaya yi getiricez vs vs pesidnen milliyetcilere yaranmak icin fasist soylemler, ya sev ya badabadu diye ot sonra git solculara yanasmak icin nazimin mezarini alicaz, 1 mayis tatil olucak hede hodo insanlar salak degil, sirf gozboyamak icin yaptigini samimi olmadigini bildiklerinden kimseye yaranamadi secimlerde bu islerde samimiyet onemli, bugun ben amerikanin en buyuk muttefikiyim israil bizim dostumuz diyip amerika ve israil ile askeri antlasmalar yapip yarin arap dunyasina sevimli gozukmek icin ONE MINUTE cekersen hem parcasi oldugun ittifak senin durumunu sorgular hemde sevimli gozukmeye calsitigin taraf bunun populist bir cikis oldugunu gayet anlar cahil cuhela araplar ve arap wannabe ler seni kahraman ilan ederler anca, azicik kafasi calisanlar lulz der gecer kurguladigin oyuna 1-)aaa van minit cekti hadi turkiyeye para verelim yatirim yapalim diye yurumuyor bu isler 2-)zengin olan arap ulkeleri zaten amerikanin poposunu opmekle mesgul, degisimli olarak popo opuyorlar bir amerika opuyor bi araplar cokda memnunlar hallerinden
huun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ben batı ittifakındayım, o zaman işime gelse de gelmese de batı ne derse onu yapayım diye birşey mi var? israil'le müttefiksin diye gördüğün yanlışı söylemeyecek misin ya da abd bizim kanka ne derse o olsun mu diyeceksin? rasmussen ister istemez nato için tartışmalı bir isimdi bizim için. hükümet en başta hiç çekince göstermese bile medyada tartışılacaktı bu konular. o zaman da tam aksi yönden eleştiriler gene gelecekti. bu durumda ne yapılabilirdi: 1- hiç itiraz etmeyecektik, he diyip geçecektik 2- madem itiraz ettik sonuna kadar arkasında kalacaktık. 3- nato'ya mali ve asker katkımızı arttırma taahhüdü verip, genel sekreter falanca kişi olsun diyecektik. 4- ?
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 VANMİNİT deseydi bence Obama rasmussen'den vaz geçerdi
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 itiraz etti sonuna kadar arkasinda durucakti ben olsam itiraz eder obamayla pazarlik yapar afganistana daha cok asker yollama karsiliginda SHAPE e turk bir 2. komutan icinde bastirirdim, iste o zaman bir anlami olurdu hem nato nun ikinci gucuyuz diyip boburlenicen hemde subaylarin NATO icinde aktif rol alamiycak yuksek yerlere gelemiycek
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 madem konu dağılmış sezar öldürülmüştü. darısı başımıza mı? konu başlığı çok ilginç. konuyu açan şahıs, rte öldürülürse 1nci sıradan gözaltı.
Öne çıkan mesajlar