Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 we have a very atarlı prime minister.
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Ya iyi de, bizim bu kadar atarı nazı prestij için yapmamamış olmamız gerekio. natoda iki tane görev vericeklerine, avrupada cirit atan, en azından danimarkada bulunan pkk liderlerinin iadesini isteseydi bizim tayyeap. Ordaki hücre yapılarını sınırdışı etmek için söz verselerdi. Ayrıca, madem gizli anlaşma diye bişey var. Danimarka dahil o kadar kıçını yırtan avrupa ülkelerinden ab konusunda tarih alsaydı. Hayır, bunlar zor şeyler ama elimizdeki madem bu kadar güçlü bi kozmuş.
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 elaidi said: Ya iyi de, bizim bu kadar atarı nazı prestij için yapmamamış olmamız gerekio. natoda iki tane görev vericeklerine, avrupada cirit atan, en azından danimarkada bulunan pkk liderlerinin iadesini isteseydi bizim tayyeap. Ordaki hücre yapılarını sınırdışı etmek için söz verselerdi. Ayrıca, madem gizli anlaşma diye bişey var. Danimarka dahil o kadar kıçını yırtan avrupa ülkelerinden ab konusunda tarih alsaydı. Hayır, bunlar zor şeyler ama elimizdeki madem bu kadar güçlü bi kozmuş. işte zurnanın zırt dediği yer. Güçlü kozu kullanmadılar, çünkü yaşadıkları ülke filistin, türkiye değil.
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Karag8z said: elaidi said: Ya iyi de, bizim bu kadar atarı nazı prestij için yapmamamış olmamız gerekio. natoda iki tane görev vericeklerine, avrupada cirit atan, en azından danimarkada bulunan pkk liderlerinin iadesini isteseydi bizim tayyeap. Ordaki hücre yapılarını sınırdışı etmek için söz verselerdi. Ayrıca, madem gizli anlaşma diye bişey var. Danimarka dahil o kadar kıçını yırtan avrupa ülkelerinden ab konusunda tarih alsaydı. Hayır, bunlar zor şeyler ama elimizdeki madem bu kadar güçlü bi kozmuş. işte zurnanın zırt dediği yer. Güçlü kozu kullanmadılar, çünkü yaşadıkları ülke filistin, türkiye değil. Elimizdeki guclu koz falan değildi, herkes kabul ediyor zaten, sen de eninde sonunda kabul edeceksin. Tırttan bir kozla maksimum faydayı sağladılar. Evet haklısın natodaki iki önemli göreve de filistinlileri getirin diye şart koşmuşlar.
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 nato genel sekreterligi onemli bir yer ama mgk genel sekreteri gibi burokratik bir yer. evet benim adamim orada ama o kadar. adamin orada yapacagi ana is toplanti duzenlemek. onemli olan baska bir karar ver, fransa askeri kanata geri dondu. duydunuz mu bu karmasada, duymadiniz. super. verilen odunlerden en cok afganistan temsilcisi olayini sevdim. her ulkenin baska bir ulke alsin diye baktigi bir yer. kimse afganistani istemiyor. amerika da ne yapacagini bilemiyor. askerlerini cekmek istiyor, baska hic bir ulke ek asker gondermek istemiyor. nato temsilciliginin yaninda sorumlulukta kitlemistir onlar. biraz turk askeri gider simdi oraya.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 rasmussen e neden itiraz etti? islam dusmani hosgorusuz ve duyarsiz bir adam natoya genel sekreter olamaz diye OOOOOOO EZILENLERIN KAHRAMANI, DAVOS FATIHIMIZ, 2. ATATURK, ALLAHIN YERYUZUNDEKI GOLGESISI SON OSMANLI PADISAHI BASBAKANIMISSS RECEP TAYYIP ERDOGAN HAN HAZRETLERI, YURUUUUU BEAAAAH simdi ne oldu? rasmussen in sakincali oldugunu soyluyordun hani? yoksa odami geliserek degisti 4 saat icinde? turk halkinin gozunu boyamak icin iki gorkemlis ismi olan ama kendisi durumu tras olan pozisyon + daha once kac defa reddettigimiz afganistan zaten rasmussen in geldigi gorev o kadar triskadanki amerika natonun mutlak hakimi olmasina ragmen tek bir amerikali genel sekreter yok sebebini de soyliyimde genelkulturunuz genislesin NATO kurulmadan once bile ittifaki daima amerika yonetti, nato kurulduktan sonrada SHAPE in (ittifakin avrupa komuta merkezi) basinda hep amerikali bri general oldu ozellikle ingilizler cok bastirdi ordular bizim ordularimiz ama komutan neden amerikan diye son senelerdede gene girisim oldu bu konuda ama amerika 6. Filonunda bagli oldugu SHAPE in basina baska ulkeden komutan oturtmam, 6. filoyu baskasinin emrine sokmayiz diye nuh diyor peygamber demiyor bu konuda bunun karsiliginda SHAPE dramasi yuzunden amerikanin avrupalilari "YURU KOCUM NATOYU SIZ YONETIYONUZZ ASLANIM BEAAH" diye gazlama araci genel sekreterlik makami, ayni zamanda SHAPE in basindaki amerikali generale almanya katilana kadar bir ingiliz komutan yardimci atanirdi, sonra bir alaman ve bir ingiliz seklinde yapilandirildi sanirim 93 den beri tek yardimciya indi oda almanya ile ingiltere donusumlu natonun askeri olarak ikinci buyuk gucu olan turkiyeden simdiye kadar bir genel sekreter cikmamis, askeri guc olarak saka olan hollandadan kac tane genel sekreter gelmis, bizden sonra natoya uye olan ispanya ve almanya bile bir donem kendi adamlarini sokabilmis hani benim recebim yuru sekreter olacegin demiyorum ki bizimkini genel sekreter yapsalar "HEY PUTIN, I WILL PUT IN ROHOHO" diyerek 3. dunya savasini cikarabilir hem daha kendisine turkiyemiz muhtac falan filan ama zaten soguk savastan sonra durumu triskadan olan nato ya bole populist sacma bir cikis yapip sonra 2 verip 2 alinca DIPLOMATIK BASARI ROHOHOHO SEZAR OLDU BASBAKANIMISSS ALKISLIYALIIIIM demekte son derece salakca bir yaklasim gayet siradan ve neredeyse hicbir degeri olmiyan bir olay bu NATO nun yapisini ve calisma seklini bilenler icin
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ya bi kere bizimkinin hey putin , i will put in diyecek kadar ingilizcesi yok :D
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Cons said: Sam said: harbiden yuh, ne olmasını bekliyordunuz onu yazın bari. - türkiye dünyanın kralı yapılsın. - pkk kapatılsın. - bütün iskandinavya boşaltılsın, bizim elitistler yerleştirilsin. istek listesi hazırlayın da bir daha sefere tayyip onu sunsun. AHAHHAHAAHHAHAHAHAHAAHHAAHHA kızları kalksın ama, öle idelim
matama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 viktordan nato dersleri, bir ara caniniz sikilirsa daha fazlasini okursunuzda sorunun ana konusu olan seyi cevaplamamis tayyip ne yapsaydi, dahada guzeline gelelim 2 verdik 2 aldik :) hocam ne verdik hayir harbiden birsey verdik iluzyonu yaratmissak buyuk is yapmis tayyip. ben verilmis birsey goremiyorum fazladan alinmis gorevler goruyorum.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 rasmussen den geri adim atilmasi afganistanda sorumluluk almak bunlar verdiklerimiz iste
cado Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 32 dk telefonda konuşmuşlar.çok yazmıştır lan
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 SILVIOCUGUM SEN KAPA BEN ARARIM BUGUN BENIM BEDAVA GUNUM
matama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 iyide sana gore biz zaten rasmussen isine karismamaliymisiz. nasil simdi rasmussen gorevi alinca birsey vermis olduk anlamadim. afganistana gelince bizim orada bayag askerimiz var daha oncede hikmet sahin oradaydi zaten bayag sorumluluk almis durumdayiz. oturup yeni asker gonderirsek dedigin dogru diyecemde boyle bir durum yok su an.(hos obamanin gelme nedenlerinden biri buydu) acikcasi bizim yaptigimiz norvec e ve ayni klana bak kardesim ole ben canimin cektigini yaparim demiyeceksin sonra doner dolasir elime dusersini gostermek oldu. ha genel sekreterlige turk gelseydi iyi olurdu ama boyle bir amacimiz bastan yoktu ki.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ben itiraz etmesin demiyorumki yapilan olay son derece gereksiz ve kamikti, islam dunyasina kahraman gozukmek icin yapilmis gereksiz populist bir cikis ikincisi uluslararasi iliskilerde dediginden geri adim atarsan adi ustunde geri cekilmis olursun, istedigini yaptiramadi olursun satranc gibidir bu senin mantiktan gdiersek doner dolasir eline duserim lol, amerika kurtarir beni hadi yallah durumu boyle mahalle iliskisi degil bunlar, "turkiye bastirdigi halde 1 kulfet 2 gozboyamaya evet demek zorunda kaldi" dir bunun adi ki kazandik dediklerimizin hicbir degeri olmadigi gibi afganistanda kulfet altina giricez, afganistanda su an ISAF da gorev yapan 700 kusur askerimzi var onlarda kabil ile vardaktalar direk afganistan avrupa dgeil hani tatil cennetide degil hala catismalar devam ediyor ve afganistanin guneyinde hem pakistandan sizan teroristler sorun cikartirken hemde mollalar hala guclu durumda, amerika haric hicbir ulke guneyde gorev yapmayi kabul etmiyor, amerika ise turkiyeden kabil civarindaki bazi sicak bolgelere asker istiyor cunki kendi elidne olan bu bolgelerden asker cekip suratle guneye kaydirmasi gerek cok biliyor gibi konusmadan once uluslararasi konjokturu bilirsek bosu bosuna ayni seyleri tekrar etmek zorunda kalmayiz
matama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 viktor canim cigerim hala azimle ben cok biliyorum bakin butun bilgilerimi sunuyorumculuk yapiyorsun. napiyim bende sana afganistan tarihi anlatip bugunlere nasil gelindi onlari mi yazayim. sonundada cok sey biliyorum bakin ben mi diyim :) uluslararasi iliskilerde geri adim atma yenilme falan degildir, rasmussen in nato baskani olup olmamasinin bize etkisi nedir? rasmussen disinda birinin basa gecmesinin bize etkisi nedir? bence ve sende bildigin gibi buyuk bir fark yok butun mevzu bak kardesim biz seni unutmadik adam ol demek. yoksa yok medeniyetler ittifakiymis kimsenin adamdan saymadigi ispanya basbakaniyla birseyler yapiliyormus bunlar faso fiso. oturup 1 sayfa yazi yazip bakin ben acaip bilgiyim susun lan siz demek yerine cidden konuyla ilgili bir fikrin varsa soylemen bence cok daha iyi olur.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 benim dedigimi soyledin rasmussen in olup olmamasinin bir etkisi yok o yuzden son derece luzumsuz bir cikisti, bizim gazeteler ise diplomatik zafer diye takdir ediyor aha bu baslik en guzel ornegi ac bak bakalim turkiye geri adim atti oldu olay yani kasmaniza gerek yok bu kadar RTE yi ovmek icin onu diyorum, son derece gereksiz triskadan bir olay mahalle edebiyati olmadigi icin kimsede sallamaz "yaaa bak unutmadi" diye dahada yazmiycam harbiden cok triskadan ve tirt bir konu, ciddi tartisilicak bir onemi yok yazican simdi gene milyonuncu defa "AMA NE YAPSAYDI???" makarena yapsaydi daha haber degeri tasiyan bir olay olurdu benim icin gercekten gezegenin %99 unun umursamiyacagi bir olay bu, kimsenin hayatindada bri degisiklik yapmiycak rasmussen ve afganistana gidicek gariban turk haric
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Viktor said: ben itiraz etmesin demiyorumki yapilan olay son derece gereksiz ve kamikti, islam dunyasina kahraman gozukmek icin yapilmis gereksiz populist bir cikis ikincisi uluslararasi iliskilerde dediginden geri adim atarsan adi ustunde geri cekilmis olursun, istedigini yaptiramadi olursun satranc gibidir bu senin mantiktan gdiersek doner dolasir eline duserim lol, amerika kurtarir beni hadi yallah durumu boyle mahalle iliskisi degil bunlar, "turkiye bastirdigi halde 1 kulfet 2 gozboyamaya evet demek zorunda kaldi" dir bunun adi ki kazandik dediklerimizin hicbir degeri olmadigi gibi afganistanda kulfet altina giricez, afganistanda su an ISAF da gorev yapan 700 kusur askerimzi var onlarda kabil ile vardaktalar direk afganistan avrupa dgeil hani tatil cennetide degil hala catismalar devam ediyor ve afganistanin guneyinde hem pakistandan sizan teroristler sorun cikartirken hemde mollalar hala guclu durumda, amerika haric hicbir ulke guneyde gorev yapmayi kabul etmiyor, amerika ise turkiyeden kabil civarindaki bazi sicak bolgelere asker istiyor cunki kendi elidne olan bu bolgelerden asker cekip suratle guneye kaydirmasi gerek cok biliyor gibi konusmadan once uluslararasi konjokturu bilirsek bosu bosuna ayni seyleri tekrar etmek zorunda kalmayiz (tu) Viktor tebrikler bütün konu bu kadar basit. Başarı kazandığını düşünen bir türkiye, aksine bir sürü angarya yüklendi. Roj TV kapansa nolacak(ki kapanmayacak), gidecek kuzey ırakta yayın yapacak yada isim değiştirecek. Nassa tanıdık artık kürdistanı. Bu nasıl bir siyaset.
matama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 viktor iki gundur butun avrupada turkiyenin nasil karsi ciktigi yaziyor son gunde turkiye geri adim atti yaziyor. okke hocam sen haklisin daha ne diyim yani. adam yapmasi gereken show u yapti ve bencede iyi yapti(hemen wikipedia dan biri norvec tarihini eklesin buraya ki daha karizma olur) onun disinda oturup tayyip ovmek olsaydi derdim paticik in nerdeyse tamami one minute sonrasi buyuk tayyip derken ben cikip bu nasil bir dangalakliktir demezdim.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 eger showu devam ettirseydi dedigin dogru idi ama iki triskadan pozisyon + bir kulfet ile 4 saatte cayinca yalan oldu ermeni soykirimini kabul etti diye 1 ay fransayi protesto etmemiz sonra ise fransayla ticarfet hacmimisin katlanmasi ve ermenilerin kongrede "ne olucak kabul edin cekinmeyin turkiyeden bakin fransada etti bir ay protesto ettiler simdi iliskileri cok daha iyi" demesi gibi boyle bir durus sergilemeyi sectiyse haber olabilmesi veya kutlamamiz icin o durusu sonuna kadar surdurmesi lazimdi bu adamdan genel sekreter olmaz diyip sonra fikir degistirmek cok tutarli bir politika hakkaktsundere imis RTE demekki, herkese karsi TSUN TSUN kiymetlisi amerikayi gorunce DERE DERE
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 4 saat değil viktor 10 saat, Olay gece başlamış.
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Viktor said: silvio nun yalancisiyim o zaten tayyip kafasında, italyada piratebay yasaklayan zihniyet.
huun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 roj tv kapatılır ve adam özür dilerse istediğimizi almı oluruz, diğerleri de üstüne sos olur. başbakan açık açık söylemiş derdini. roj tv ve karikatür konusunda adamın takındığı tavırdan rahatsızım. bunların sonuçlarını görmeden ne desek boş.
Öne çıkan mesajlar