Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 http://img262.imageshack.us/img262/7579/12237l.jpg ANN Plot Summary: A spate of mafia assassinations occurs in America, the work of the mysterious organization named Inferno. "Phantom" is their most strongest and capable assassin, however a lone tourist witnesses Phantom's latest act of murder. He unwittingly exposes the top assassin's true identity, a young girl named Ein. Witnesses are usually killed, but the man is captured and taken to be brainwashed into "Zwei", Inferno's newest assassin, with no memory of who he is. From this point on, Zwei is drawn into a world of conspiracy, deceit and violence. 13 bölüm olacak.İlk bölümü sevdim izlenebilitesi var.Konu crying freemani andırıyor.Müzikler fena değil.Soğuk kanlı katil animesi işte.3 bölüm ovası varmış bir de ama indiremedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Visualnovelına Nitro+ ın magnum opusu diyorlardı. Animesinin bütçesi iyi gibi gözüküyor. Bakalım hakkını verebilecekmi Phantom of Inferno nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 OVA'yı indirme, izleme diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 İlk bölümünü izledim ama pek hoşuma gitmedi. Başlangıç bölümü için çok kopuk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 İlk bölümden karar vermeyin. Visualnovelı da sonradan açılıyor. Bir de şu var tabi. Herşeyden önce dram Phantom. İlk bölümden öyle damardan giremezler isteselerde. Girselerde fazla bir etkisi olmaz karakterleri sevdirmeden. Ha Beetrain her türlü zıçıp batırır ama bi umut işte >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 OP loopladım dinliyorum. Pek bi güzel olmuş. ED için aynı şeyi söyliyemiycem ama. ALI Project :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 2.bölümü şimdi izleyebildim.Phantom biraz küçük kız gibi kalıyor ama onu öyle masum yüzlü ruh hastası katil profiline sokmamızı istiyorlar heralde.Zwei bile ilk kapışmada einin yüzünü görünce duruyor.Genel olarak ilk iki bölüm hoşuma gitti denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Fikrimi değiştirdim güzel şey geldi aklıma örgüt diye bi filim vardi video döneminden kalma nedense onu anımsadım bunu izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 OP albümü çıktı ve şarkı inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 5 zwei çocuğu öldürmez infernodan kaçar diye düşündüm ama adam hala aynı kabusun içinde.Ne uyandıracak onu çok merak ediyorum. Acaba eini temizle mi dicekler bu da yapamıcak.Şunların infernoya karşı gelmesini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 romandaki ein end olucak gibi sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ... zwei.... of sinir oldum ya. Bildiğin sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 20 Reiji ile elen nasıl liseye gidebiliyordu orası saçmaydı ama sanırım japon olmanın avantajı.cal ne olmuş lan.Çok iyiydi hatun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Başka son da yapmaları lazım sevmedim bu sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 LAN NİYE NİYEEEE diye diye bitirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi yanlışlıkla spoileri okudum bütün dizi bok oldu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi spoilerlar o kadar da önemli deil yine de izle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi böyle el altına spoiler koyuyolar sonra gelde dizi izle resmen düşüncesizlik bunların yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar