Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 obama yüzünden yeşilköy havalimanı dönüşünde 1 saate yakın yolda trafikle cebelleştim, bir yandan kulaklar gg bir yandan karın aç. elime geçerse fena döverim o obamayı ama hadi neyse..
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ABD başkanından bahsediyoruz olucak o kadar güvenlik..
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Nagg said: ABD başkanından bahsediyoruz olucak o kadar güvenlik.. Birde ABD düşmanı olarak sınıflandırılmış bir ülkede adam. Onun yerine koyun kendinizi. Kendini tonla korkunç, barbar türkün içinde görüyor. Bizi sürekli böyle görmüyorlar mı?
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 iyi de abi bizi barbar olarak görüyorsa, o zaman kalkıp da AB parlamentosunda türkiye'yi ABye alın demesin. ikilem var orda.
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Karag8z ; Adamı ABD'de de bazı kısımlar sevmiyor. ABD de böyle ise Türkiye'de de Obama karşıtı insanlar var mutlaka. Hertürlü ihtimal'e karşı adam kendini korumak zorunda. Tek Türkiye'ye gelirken 2 tane limuzin(plakaları aynı) ve düblörüyle gelmiyor. Korunmak zorunda ve normal bence..
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 obama ve gökçek said: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Obama’yla yaşadığı diyaloğu Vatan Gazetesi'ne şu sözlerle anlattı: “Protokol müdürü beni Obama’ya, ’Melih Gökçek, dördüncü dönem belediye başkanı seçildi. En son bir hafta önce seçimi kazandı’diye taktim etti. Obama da bunun üzerine ’4 kez seçilebilmek için çok başarılı olması lazım. Ayrıca kendisi çok genç görünüyor’karşılığını verdi. Ben de ’61 yaşında bir gencim’dedim. Obama da ’Gerçekten mi inanamıyorum. Bunun sırrını bize söylemelisiniz’ deyince ben ’Hanım çok iyi bakıyor ondan Sayın Başkan’ karşılığını verdim. O da tebessüm edip, omzuma dokundu.” said: Yunus Mert 06/04/2009 - 21:14 Obamaya dikkat et Gökceke yanlis yapma yoksa dünyayi sana dar eder demislerdir.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 exchange program yokmu lan bu belediye baskanlarinda melih i washingtonla degistirsek bir sure
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oldu osman bize kalsın sora pederide waşinton da, paslaşırlar artık
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Viktor said: exchange program yokmu lan bu belediye baskanlarinda melih i washingtonla degistirsek bir sure ahahaha iyi fikir, sonra da almayız geri, direniriz savaşa kadar yolu var.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Reogmar said: said: Yunus Mert 06/04/2009 - 21:14 Obamaya dikkat et Gökceke yanlis yapma yoksa dünyayi sana dar eder demislerdir. ahah süper yorum
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 said: Ben de ’61 yaşında bir gencim’dedim. Obama da ’Gerçekten mi inanamıyorum. Bunun sırrını bize söylemelisiniz’ deyince ben ’Hanım çok iyi bakıyor ondan Sayın Başkan’ karşılığını verdim. O da tebessüm edip, omzuma dokundu.” yanniz seks hikayesi direk "adinin Ubama oldugunu ogrendigim genc sirrim delikanli yanima yaklasti, edeleli kaslarini tenimde hissettim ve..." diye gider bu dfadsfasdf
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Şok haber! newyork belediye başkanlığı central parka cami açacak. projelerin tamam olduğunu söyleyen i.melih, kenti bugüne kadar gayet güzel yönettiğini de belirtti. Bu arada oğlunun sahip olduğu taksi şirketinin ve inşaat şirketinin yolsuzlara karıştığı hatırlatılması üzerine, sırıtarak bol bol balon patlattı.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Viktor said: exchange program yokmu lan bu belediye baskanlarinda melih i washingtonla degistirsek bir sure ahahaha :D
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 http://www.yonja.com/obama üniverste öğrencilerine olan konuşmasını yayınlayacaklarmış alpella ole katkılarıyla esdfasfsd
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bu adamın karizmasının %60 ını konuşmaları oluşturuyor.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Öğrencileri nereden nasıl seçtiler acaba, amerikan kültürüne aşina olan, ya da bir şekilde amerikayla alakası olan insanları falan seçmişlerdir de nereden nasıl ayarladılar merak ettim açıkçası.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kesin hepsi kontrolden geçmiştir bi şekilde. soracakları sorular bile bellidir.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sorular seçili canım, o kesin. "Hillary Clinton'ın karşılama komitesinde olan bir arkadaşım sorulan soruların öğrenciler tarafından yazılıp görevlilere verildiğini, sonra da görevlilerin soruları seçip, düzeltme yapıp geri verdiğini söylemişti," yazdım biraz önce başka bir yere.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ZaugnaKhaldun said: Öğrencileri nereden nasıl seçtiler acaba, amerikan kültürüne aşina olan, ya da bir şekilde amerikayla alakası olan insanları falan seçmişlerdir de nereden nasıl ayarladılar merak ettim açıkçası. evet oncelikle daha once amerika gecmisi olan ogrencilere yonlendiler hatta bizim okuldan secilenler ole ama gpa yuksek ve ingilizcesi iyi olan kisiler ve debate club da fln yer alan ogrencilerde gitti.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 valla annem az önce şu konuşmayı dinlerken "bu adam herkesin halinden anlayabiliyor çok iyi bir özellik dedi" annem de çözdüyse obamayı (emre kongar aynı şeyi dedi dün akşam ntvde) bu adam cidden olmuş demektir.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 herkesin elini sıktı lan vay anasını
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Yapıldı mı bu iğrençlik OBAMAYSA BEN DE BARIŞ.
Rock Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Baggio said: Yapıldı mı bu iğrençlik OBAMAYSA BEN DE BARIŞ. Sanırım sen ilksin.
Öne çıkan mesajlar