Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Obama nın Türkiye'ye gelmesini nasıl karşılıyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
obama yüzünden yeşilköy havalimanı dönüşünde 1 saate yakın yolda trafikle cebelleştim, bir yandan kulaklar gg bir yandan karın aç. elime geçerse fena döverim o obamayı ama hadi neyse..
Mesaj tarihi:
Nagg said:
ABD başkanından bahsediyoruz olucak o kadar güvenlik..

Birde ABD düşmanı olarak sınıflandırılmış bir ülkede adam. Onun yerine koyun kendinizi. Kendini tonla korkunç, barbar türkün içinde görüyor. Bizi sürekli böyle görmüyorlar mı?
Mesaj tarihi:
Karag8z ;

Adamı ABD'de de bazı kısımlar sevmiyor. ABD de böyle ise Türkiye'de de Obama karşıtı insanlar var mutlaka. Hertürlü ihtimal'e karşı adam kendini korumak zorunda. Tek Türkiye'ye gelirken 2 tane limuzin(plakaları aynı) ve düblörüyle gelmiyor. Korunmak zorunda ve normal bence..
Mesaj tarihi:
obama ve gökçek

said:
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Obama’yla yaşadığı diyaloğu Vatan Gazetesi'ne şu sözlerle anlattı: “Protokol müdürü beni Obama’ya, ’Melih Gökçek, dördüncü dönem belediye başkanı seçildi. En son bir hafta önce seçimi kazandı’diye taktim etti. Obama da bunun üzerine ’4 kez seçilebilmek için çok başarılı olması lazım. Ayrıca kendisi çok genç görünüyor’karşılığını verdi. Ben de ’61 yaşında bir gencim’dedim. Obama da ’Gerçekten mi inanamıyorum. Bunun sırrını bize söylemelisiniz’ deyince ben ’Hanım çok iyi bakıyor ondan Sayın Başkan’ karşılığını verdim. O da tebessüm edip, omzuma dokundu.”

said:
Yunus Mert 06/04/2009 - 21:14
Obamaya dikkat et Gökceke yanlis yapma yoksa dünyayi sana dar eder demislerdir.
Mesaj tarihi:
Viktor said:
exchange program yokmu lan bu belediye baskanlarinda

melih i washingtonla degistirsek bir sure

ahahaha iyi fikir, sonra da almayız geri, direniriz savaşa kadar yolu var.
Mesaj tarihi:
said:
Ben de ’61 yaşında bir gencim’dedim. Obama da ’Gerçekten mi inanamıyorum. Bunun sırrını bize söylemelisiniz’ deyince ben ’Hanım çok iyi bakıyor ondan Sayın Başkan’ karşılığını verdim. O da tebessüm edip, omzuma dokundu.”

yanniz seks hikayesi direk

"adinin Ubama oldugunu ogrendigim genc sirrim delikanli yanima yaklasti, edeleli kaslarini tenimde hissettim ve..."
diye gider bu dfadsfasdf
Mesaj tarihi:
Şok haber! newyork belediye başkanlığı central parka cami açacak. projelerin tamam olduğunu söyleyen i.melih, kenti bugüne kadar gayet güzel yönettiğini de belirtti. Bu arada oğlunun sahip olduğu taksi şirketinin ve inşaat şirketinin yolsuzlara karıştığı hatırlatılması üzerine, sırıtarak bol bol balon patlattı.
Mesaj tarihi:
sorular seçili canım, o kesin.

"Hillary Clinton'ın karşılama komitesinde olan bir arkadaşım sorulan soruların öğrenciler tarafından yazılıp görevlilere verildiğini, sonra da görevlilerin soruları seçip, düzeltme yapıp geri verdiğini söylemişti,"

yazdım biraz önce başka bir yere.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
Öğrencileri nereden nasıl seçtiler acaba,

amerikan kültürüne aşina olan, ya da bir şekilde amerikayla alakası olan insanları falan seçmişlerdir de nereden nasıl ayarladılar merak ettim açıkçası.

evet oncelikle daha once amerika gecmisi olan ogrencilere yonlendiler hatta bizim okuldan secilenler ole ama gpa yuksek ve ingilizcesi iyi olan kisiler ve debate club da fln yer alan ogrencilerde gitti.
Mesaj tarihi:
valla annem az önce şu konuşmayı dinlerken "bu adam herkesin halinden anlayabiliyor çok iyi bir özellik dedi" annem de çözdüyse obamayı (emre kongar aynı şeyi dedi dün akşam ntvde) bu adam cidden olmuş demektir.
  • Yeni Oluştur...