dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 @matama: bayaaa kompleks bi yol sunuyorsun yalnız bizim elemanlara göre. daha basitçe anlatmalısın.. obama yukarı vut vut vut.. helikopteeeer.. atta gidecek. trafik düt düt yolda kalmayacak.. annadın?? mahmud ahmadinejad olayından ders almadıklarına göre basite indirgemek lazım bu olayları.. ahmedinejad.. ee kermit.. bizim kermiitt.. bizim kermit yolda.. arabalar düt düt düt düt! çok sıkışık! düt düt trafiiik.. Buyse said: medeniyetler zımbırtısı var abi ondandır :) hani bize medeniyet? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 mişel kraliçeye el atmış olay olmuş http://www.youtube.com/watch?v=3kc43ui_qpQ oh aptal youtube. video var linkten gidin. /watch?v=3kc43ui_qpQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 firatram said: Canın cehenneme seni sahte insan diyerek karşılıyorum AMERİKAYI ASLINDA O YÖNETMİYORDEĞİLMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 WASSAP DAWG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 okula yürüyerek giden biri olduğum için yarınki derslerin abuk sabuk boş vaktileri olan günlere kayıp vizeye daha rahat çalışabilmemi sağladığı için hoş karşıladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bayrak ve flamalarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 adam kagıttan okumadan 10 numara konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 okuması yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 CANIM OBAMAYA FEDA OLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 tamburlarla kemanlarla, alkışlarla karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Çok fazla dostça yakınlaştı Obama ben tırstım valla. Bi öpmediği kaldı herkesi tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kim bilir neler isteyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 amerıkan buyukelcılıgının arkasında oturuyorum, okuldan eve gelmem 20 dakka alırken arabayla, 2 saat 40 dakka surdu. bi ara kontagı kapattım 45 dakıka sora calıstırdım arabayı. sana cok guzel laflar hazırladım obama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ben karşılamıyorum, polisler karşıladı havaalanından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Giovanni said: kim bilir neler isteyecek bibuçuk adana, ve hadiseyi istemeye gelmiş. karım çok çirkin, artık beyaz sulara yelken açmak istiyorum demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Obama metrobüse binsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Obama biziii diskoya götürr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gitmeden bi basket atalım obamacım mesaj at pls kk thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 obama girsin sana trafo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 adamın genel tavırları mı böyle, yoksa bizim tayyip berlisconi'den sonra obama'yı da mı kafalamış. merdivenlerden çıkarken sevişecekti nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 karsilamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://video.google.com/videoplay?docid=4054419482254051634&hl=tr HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yarinki sinavlarim iptal oldu, buradan tesekkurlerimi iletiyorum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 2 hafta Turkiyede kalsın yemin ediyorum TBMMnin tavanına çüğ köfte atar, sabah programlarına çıkar bu adam. Bildigin yavşak cıktı koca obama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 obamaya cikita muz aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar