Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş seneye maçlarını Anadolu'da oynayacak.

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

can said:
real madridin tesisleri santiago barnabeu ya arabayla 10 dakika falan suruyor.
barcelona nin tesisleri nou camp a yurume mesafesinde 4-5 km civari.
benim anlatmak istedigim suydu. kadikoy bilinir ki fenerbahcelidir ve maclardan sonra galatasaray yendiginde orada bir kutlama olmaz, ya da fenerbahceliler cikip taksimde kutlamalarini yapmazlar. her takimin bir semti, bir lokasyonu vardir. Besiktas gidip umraniye yerine sariyerde, seyrantepede kursaydi o tesislerini bence daha mantikli olabilirdi.
mesela ikitellideki olimpiyat stadi muhtesem bi stad olsaydi ulasimi ve herseyiyle, galatasaraylilari tatmin edebilecek miydi?

ya allah askına biraz realistik olun yahu adama kurdururlar mı sarıyer de 40-50bin metreakerelik yer.

Ben anlamıyorum. Ya siz istanbul da yaşamıyorsunuz. Ya da yaşadığınız ev çiftlik halinde taksimin göbeğinde.
Sosyal ağlarda paylaş

benim büyük büyük dedeme yani telgraf nazırı hüseyin efendiye, padişahın hediye ettiği mecidiyeköyde dönüm dönüm yerleri varmış. ama şimdi orda gsnin stadı var!!
ben onu bunu bilmem, bi zahmet yıkılıp arazinin baa teslim edilmesini rica ediyorum! mümkünse yarınki maçtan önce ilk kazma vurulsun pls.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş çok iyi bir takım, isterlerse yapay yerçekimi sağlanmamış bir uzay istasyonunda maç ayarlansın, beşiktaşın ü-çiki-bir taktiğiyle imkansız denileni başaracağını tahmin ediyorum, çünkü ne demişler zoru yaparım fakat imkansız zaman alır, saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...