Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kemer'de tartışmaya neden olan haykel söküldü

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Heykelin hiçbir sanatsal yanı yok aşırı çirkin fakat seviştikleri için kaldırıldığı da apaçık ortada bu da saçmalıktan başka birşey değil.Fakat halkın bu heykele tepki göstereceğini herkes biliyor.Halkla uzlaşmak adına daha makul heykeller dikseler ve heykel sanatını insanlara sevdirseler çok daha anlamı olur.Bu heykele gelene kadar kaç çeşit güzel heykel dikilebilir.

Sonuç olarak böyle de bir halkımız var 2 dk da değişecek şeyler değil bunlar bunu bile bile en uç noktadan heykel dikip halk ile zıtlaşmak yerine biraz hoşgörü ile yaklaşıp daha makul heykeller dikseler aydın tarafından cahil olarak lanse edilen tarafında birbirine bok atması için hiçbir sebep olmayacak.

Bu dikilen heykel bana göre kesinlikle aydın kesim ile cahil olarak lanse edilen kesimin birbiri ile tartışmaya girmesi için yapılmış birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
bence yerinde bir karar olmuş.

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım hepimiz bu heykeli koyulmadan önce görsek koyuludğunda rahatsızlık yaratacağını tahmin edebiliriz, bunun sanat düşmanlığıyla alakası yok. bence çok çirkin ve uygunsuz bir heykel bakınca tamamen şimşekleri üzerine çeksinde adım duyulsun şeklinde yapılmış gibi geliyor bana

biz görmezsek olmamış olur.

dünya bir turan olunca inşallah şanselize bulvarını falanda kapattıracagız cCc.
Sosyal ağlarda paylaş

Bayadır tartışmalar vardı diye hatırlıyorum o heykel üzerinde ya. İlk yapıldığında da gereksizlik abidesi olarak görmüştüm.Ama tabi kaldırmak çok mantıklı değil ne kadar da olsa para harcanmış yapılmış.Dikkat çekiyor akılda kalıyor turizm bölgesi bilemiyorum bana yanlış geldi sökülmesi.Yerine kısa zamanda güzel bişeyler dikerlerse başka tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...