nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Az gelişmiş canlılar yönetiyor ülkemizi yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Aket-Atum said: Valla salak bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 odiflame said: bunlar ne yapıyorlar? sevişiyorlar sanırım.biz türkler sevişmeyiz ayıp günahtır.bizler bölünerek çoğalırız. Kesinlikle.Anamız bacımız var ulan!!!1111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 adam resmen heykelde ben hatunu seramik gibi çeviririm demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 rabbime sordum heykel cok kotu kaldirilsin dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Yöre halkının fikri neymiş bilen var mı? Belki de memnun değillerdir o heykelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Heykelin hiçbir sanatsal yanı yok aşırı çirkin fakat seviştikleri için kaldırıldığı da apaçık ortada bu da saçmalıktan başka birşey değil.Fakat halkın bu heykele tepki göstereceğini herkes biliyor.Halkla uzlaşmak adına daha makul heykeller dikseler ve heykel sanatını insanlara sevdirseler çok daha anlamı olur.Bu heykele gelene kadar kaç çeşit güzel heykel dikilebilir. Sonuç olarak böyle de bir halkımız var 2 dk da değişecek şeyler değil bunlar bunu bile bile en uç noktadan heykel dikip halk ile zıtlaşmak yerine biraz hoşgörü ile yaklaşıp daha makul heykeller dikseler aydın tarafından cahil olarak lanse edilen tarafında birbirine bok atması için hiçbir sebep olmayacak. Bu dikilen heykel bana göre kesinlikle aydın kesim ile cahil olarak lanse edilen kesimin birbiri ile tartışmaya girmesi için yapılmış birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Absolut said: Yöre halkının fikri neymiş bilen var mı? Belki de memnun değillerdir o heykelden. keşke sebeb o olsa. Cumhurbaşkanı sevmemiş kaldırılması için emir vermiş. halka soran var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bu Gül o Gül değil abi, Cumhurbaşkanı'nın ne işi var Antalya'daki heykelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Halkın sevmemesi de cinsel yönünden dolayı, bizim halkımız sevişmez ya ondan.. İmam hatipli kızlar da hiç azgın değiller zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 BiTcH_oFBaT said: Absolut said: Yöre halkının fikri neymiş bilen var mı? Belki de memnun değillerdir o heykelden. keşke sebeb o olsa. Cumhurbaşkanı sevmemiş kaldırılması için emir vermiş. halka soran var mı acaba? Cumhurbaşkanı? fsdf fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mighty_THoR said: bence yerinde bir karar olmuş. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım hepimiz bu heykeli koyulmadan önce görsek koyuludğunda rahatsızlık yaratacağını tahmin edebiliriz, bunun sanat düşmanlığıyla alakası yok. bence çok çirkin ve uygunsuz bir heykel bakınca tamamen şimşekleri üzerine çeksinde adım duyulsun şeklinde yapılmış gibi geliyor bana biz görmezsek olmamış olur. dünya bir turan olunca inşallah şanselize bulvarını falanda kapattıracagız cCc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 heykeli diken başkan akpliymiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o diken kemerin akpli eski başkanı çok sık parti değiştirir diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yanlız hakkaten heykel çok çirkin. ha tabi çirkin olduğu için mi kaldırdılar? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yerine gundam heykeli dikiceklermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bunu diksinler hem kurtlu murtlu http://gaming.freedomblogging.com/files/2009/02/blizzstat230b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 orclar turkmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yalnız cok param olur da bi şato alırsam bahçesine medivh in satranç tahtasından yaptırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 heykel çok çirkinmiş iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Absolut said: Yöre halkının fikri neymiş bilen var mı? Belki de memnun değillerdir o heykelden. CNN'deki haberde kaldırılmasından memnun olan da var, gericilik olarak gören de. Ben bundan yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kaede sponsor olucakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Parası neyse veririm getirelim bi tane şişme dimi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bayadır tartışmalar vardı diye hatırlıyorum o heykel üzerinde ya. İlk yapıldığında da gereksizlik abidesi olarak görmüştüm.Ama tabi kaldırmak çok mantıklı değil ne kadar da olsa para harcanmış yapılmış.Dikkat çekiyor akılda kalıyor turizm bölgesi bilemiyorum bana yanlış geldi sökülmesi.Yerine kısa zamanda güzel bişeyler dikerlerse başka tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 doldurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar