Chewy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bu finansbanktan gerçekten artık bıktım bu kadar saçma bir banka olamaz.Şimdi bu güzel insanlar benim bir talebim olmamasına karşın sürekli kredi kartı gönderiyor.3 tane kredi kartım var şuan finansbanktan.Bu olayı herhangi bir kuruma şikayet etme şansım varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Biryere şikayet etmene gerek yok. Gönderilen kartları istemiyorsan kuryeden almadan iade edecektin. Ayrıca bu söylediğini hemne hemen her banka yapıyor. Benim de hiç kullanmadığım bir garanti kartım var. Harcama yapmaya başlamadan kart ücreti kesmedikleri için kabul etmiştim. Kredi kartını kuryeden almadığınızda genelde birdaha göndermiyorlar :D Ama siz yinede bankaylada görüşün. Bazılarının bunu kavbullenebilmesi daha uzun sürüyor olabilir. Edit: Bu mesajı yazdıktan yaklaşık 13dk sonra 2. finans kartım(finans GO'ydu sanırım) geldi :D Almadan iade ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kredi kartı sözleşmesi imzaladın mı? veya aldığın ilk kart senin rızanla mıydı? eğer ellerinde kredi kartı sözleşmesi varsa, ve kredi kartı formu varsa imzalı, gönderiyolar böyle. ama her şekilde, istemediğin bir kartı yasal olarak gönderemezler. çağrı merkezini ararsın, "ben bu kartı istemedim yasal değil yaptığınız iptal edin şikayet edicem" dersin, onlar da hemen iptal ederler. yani senden bir ücret almadıklarından, ve de kredi kartının basımı ve gönderimi 10-15 lira tuttuğundan, kötü niyetli değiller. ki harcamadığın 2 kartın varken 3.yü veriyolarsa bir hata olmuştur. bir daha bana kart göndermeyin bu kartları da iptal edin dersin olur biter. hoş çağrı merkezleri seni ikna etmek için çok uğraşacak 15 tane daha kart almaya, ama inanma dediklerine. bi de bu kriz ortamında finansbankın niye hala böyle kredi verme amacı var anlayabilmiş değilim. adamlar altın madeni üstüne mi kurmuş genel merkezlerini acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yapışık yılışık bankanın teki, ayrıca yunanlılar satın aldı o bankayı, kesinlikle bu bankayla işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yesil sermaye abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bizim arkadaşlar, hepsi insan çocuklar. işte bu bankaların paso eleman yollayıp sokak sokak kart kakaladığı dönemlerde bu elemanlara açık ve net "HAYIR!" diyemiyorlar. ben de hiç iplemiyorum istemiyorum dedikten sonra yinelerlerse "bi geri zekalılık var sanırım ki anlamıyorsun" bakışı atıyorum bazen de "hayır kelimesinin neresini anlamadın?" falan diye haddimi aşıyorum falan. ama kabul edelim, pek bi omurgasız geliyor bu kart kakalayıcıları. sonrasında bunların bi de tel'den arayanları çıkıverdi malumunuz. "evinize kart yollayalım" ve "size kredi verelim!" versiyonları işte. yine aynı şekilde insanlık uzak bi eksende reddediniz tekliflerini. var olan kartınızı iptalinde sorun çıkartırlarsa da katı tavırdan vazgeçmemek önemli. çünkü iptalde "neden iptal ettiğinizi bilmek istiyoruz" geyiği can sıkıcı olabiliyor. kredi kartını ve onun dağıtıcısı olan kartvereyimmici çalışanları sevmiyorum. aynı şekilde bankakredisivereyimmiciler isimli yeni gruba da nefretim sonsuz. çalışanlardan nefretimin kendilerine yönelik değil, yaptıkları işlere yönelik olduğunu belirtir ve süper öküz tavrımdan dolayı özür mözür dilemem.. hakkediyorlar yahu de hayde defolun gidin ayaaamın altına almadan önce! GIRMAYIM LAN KAFANIZI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ebeveynlerinden biri finansbank kredi kartı kullanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 geçen gün küçük bir gözlemecide gözleme yiyorum, takım elbiseli biri geldi, mekan sahibine "kredi kartı istermisin?" dedi, adam hayır dedi diğerdi iyi günler dedi gitti hiç öyle ısrar flm etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Hıncal'ın da spesifik olarak Finans bankası kredi kartı ve iptali sorunuyla ilgili döşediği tam sayfalık yazısı vardı bi tane, iyi giydirmişti. 1-2 ay önce beni de aradılar. Telefonumu nerden buldular bilmiyorum. Sadece iş bankasında kendime özel hesabım var. Gelirim yok, telefonumu öyle pek bir yere de vermem. Dükkanlara mağazalara falan hiç vermem. Türkcell kendisi mi satıyo diye düşünüyorum ama yapmaz heralde. Yarım saat hesap açtırmaya, kart yollamaya ikna etmeye çalıştılar. Bir türlü de hayırı kabul etmiyorlar. Sonunda tabii bende de sinir kabardı. "Artık ne dediğiniz umrumda değil, son cevabım hayır istemiyorum ve telefonu kapatıyorum" diyip kapattım mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 beni bir ara garantiden arıolardı. bonus verelim diye bende worldcard var mutluyum, 1 tane kullanıcam istemiyorum diyordum. ısrar bile edemiyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 dedem ve annanemin başına geleni yazayım söz konusu olan banka denizbank dede-annane,ne bilsin,kart gelmiş postayla,açmışlar aramişlar bankayi : -siz bize kart yolladınız ama biz istemiyoruzki -tamam beyefendi,ama kartta 50 ytllik bonus var,onu harcamak isterseniz harcayın,ondan sonra kapatırsınız isterseniz e madem oyle 50 ytl mis gibi harcayalım o zaman diyip harcama yapmaya çalışıyorlar,ay sonunda ellerine 30ar TL'lik kredi kartı borç bildirimi geliyor. -e hani 50 ytl bonus vardı ? -o 50 ytlyi harcamak için sizde en az 50 ytlik harcama yapmalısınız. üf diyip yapıyorlar,bonusuda kullanıp oyle kapatmaya calısıyorlar,ama olmuyor,bonusun hepsi bir ayda kullanılamıyor daha cok anlatırım ama baymayayım sonucta kartı kapatmak 4-5 ay ve anlamsız faiz ücretleri alıyor. denizbanka gıcıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Banka konusunda benden de bir anı :). TEB'den eski patronum adamını bularak sahte imzalarla paramızı çekti. Farkedince TEB o kişiyi ve şube müdürünü kovdu, nolur içimizde kalsın bu olay, size hiçbir zarar aksettirilmeyecek dendi. Kimlik görmeden, sadece imza ile, o da birbirinden farklı imzalarla para çekilebilmiş, başka hesaplara aktarılabilmiş. TEB bu nasıl olur derdik, başımıza geldi. Bankalarda neler dönüyor gerisini siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ben bankalardaki bu yaşanan rezaletler bankanın kendisinden çok şube çalışanlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bulunduğum çevrede yapıkredi ve garantiyi kullanıyoruz, bugüne kadar hiç bir problem yaşamadık, çokta memnunuz. Ama pek çoğunuzun belki çok severek müşterisi olduğu iş bankasında da 3-4 ayda şubeden eve gönderilemeyen kredi kartında, hesaplarda yapılan saçma sapan işlemlere kadar yaşamadımız rezalet kalmadı. Buradan garanti iş bankasından daha iyidir sonucu çıkartılamaz. Başka bölgelerde oturup garantiden kan kusup iş banaksıyla mutlu mesut yaşayan tanıdıklarım da var. Kısacası bu tamamen şans işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Rock said: Ben bankalardaki bu yaşanan rezaletler bankanın kendisinden çok şube çalışanlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. çok doğru şube çalışanın eline "önce A sora B sora C yapıcan" diye bişi geliyo mesela. adam "aman be B yi yapmak 10dk sürüyo yapmıcam" diyip kafasına göre takılabiliyo. o yüzden bu arkadaşlar işlerini doğru yapsın diye uğraşıyoruz. hatta bazen projeler filan değiştiriliyo nasısa şubede yapmaz kimse dediğimizi diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar