Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Nanette pepew :E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 az önce bizde yaptık 92 saniye idi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ikinci drake inmiyo mu yahu 92 saniyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Custo ben hordeum artık !! zavallı ally seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 indi casual bizim guild biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Catastrophe Guild'i olarak bizde bugün 75 snyde kestik, cok zevkliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Perspective said: indi casual bizim guild biraz :p Casual olsa ne yazar; Sartharion 86. saniyeden sonra immune oluyor; nasıl 92 saniyee kestiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Darklight1903 said: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Nanette pepew :E şşş toplaşıp gidelim 10 man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 LordVithar said: Catastrophe Guild'i olarak bizde bugün 75 snyde kestik, cok zevkliydi :) ama twilight duo achiev alınmış? 3d achiev vermio mu peki kesince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Hepsi geliyor. Twilight Zone üstte kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 1 drake kesip de denemişler bence :P yoksa dk'nın aldıgı yazması lazımdı gibi geliyo bana, yanlış da anlaşılmasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 3D bence "you are now saved to instance" diyo... muhtemelen ustte kaldı yada benzer bişi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hah ok o zaman '-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 toggie said: 1 drake kesip de denemişler bence :P yoksa dk'nın aldıgı yazması lazımdı gibi geliyo bana, yanlış da anlaşılmasın da. Almışlar işte Twilight Zone'u? DK da title'ı daha önce almıştır. Bu kadar paranoya olmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 The Twilight Zone almışlar işte achievementı. daha ne olsun. tek drake önceden kesmişlerdir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ya ne paranoyası be alla allah. :p koymusum, yanlıs anlasılmasın demisim. ustte duo var diye gordum ben. ayrıca dk daha onceden 3d achi almıs olsa digerlerini de onunla beraber almıs olur. neyse almıslar sonuc olarak, problem yok, gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 of bunu cok feci yapmak istiyorum, ama dps im bu seviyede değil (zaten dps karakterimi yeni giydiriyorum), 3.5k falan çıkarabiliyorum, belki flaskla yemekle biraz daha artar. zerg mode değil de normal deneyecek olsak, o cok daha zor 4 dps ancak çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 edit: yanlış bilgüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oraz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Vesperon Has aura: Power of Vesperon: Maximum health decreased by 25% Stats'ı nerde gördün? Power of Tenebron: +100% shadow damage taken Power of Shadron: +100% fire damage taken Power of Vesperon: -25% health Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 evet bir tarafımdan uydurmuşum hakkaten; kaale almayın o postu :D Alla alla çok emindim bütün statların indiğinden. Ama o zaman imkansız olurdu herhalde. Neyse özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 %25 stat azalması diye bişey yok ya. max health azalıyor %25. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 toggie said: 1 drake kesip de denemişler bence :P yoksa dk'nın aldıgı yazması lazımdı gibi geliyo bana, yanlış da anlaşılmasın da. Yok orda almayanlar vardı achievementları, mesela ben, 1,2 ve 3 drake achievement'ını toplu aldım o yüzden chat ekranı spamlendi birden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Chekso'da iyi dps yapmış haa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Kötü dps yaptım, en az 1k daha yükseğini yapıcam diyodu, bakalım haftaya inşallah daha kısa sürede kesicez, alıştıktan sonrası kolay ve zergle boss almak cok zevkli yaw :) edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar