Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Az kaldı az kaldı yani bizim okulun nin tatil olma zamanı az kaldı poff :( bu işkence bitsin![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Niye ki ya mis gibi okul işte ?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 eh tabi vakit geçirmek güzelde yazın bu sıcakta pof.. yaz gelsin tatile gideyim :( bunaldım![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 OLm okul gibisi var mı şimdiden özledim (Ben de inanamıyorum)[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ııy... :( inanmıyorum..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bende okul isterem sevdigim kız okulda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ben okul istemiyorum sevdiğim kız dershanede shit dershane çok erken kapanacak[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 kız meselasi çoguda sanırım okula gitmek isteyenlerin :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: orc_lord, 24 April 2003 16:51 tarihinde demiş ki: kız meselasi çoguda sanırım okula gitmek isteyenlerin :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Nerden bildin?[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ne bileyim :) çoğu öyledir ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ne kızı yaaaaaaaaaaaa ne güzel ders çalışçez.Saçmalamayın ya[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ne kızı yaaaaaaaaaaaa ne güzel ders çalışçez.Saçmalamayın ya[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ben o kızı görmek istiyorum banane derslerden çöpçü olurum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hadi len ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ha? bitsin ya bu dongunun bir kısmını cozdum unvdeyken lise lisedeyken ilkokul aranır sanırım şimdide unv aranacak bitince :( yazı özledim![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Tabi ya ne güzel okul işte misler gibi oturup dersimizi çalışıyoruz Hocalarımızla münazara ediyoruz...[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ehueh :) tabi güzelde sınavlar stresten olecem daha yarınki cok onemli sınavıma calısmadım :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ulan okul kapanmasin manyak misiniz aman kapanmasin HAYIIIRRR zate kizi tam okul biticekken bulduk Töbe dein la[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 diyorumya tek nedeni kız sanırım okulun açık kalmasını isteyenlerin.. grr![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 okullar kapanmasın dellimisiniz ya bi 9-5 rutunine girinde sizi ozaman görücem ah okul okul diye[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 okullar kapanmasın ama sınav da olmasın eheh[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ahh fizban ahh sınavlar olmasa daha iyi olurdu ama[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Lise mezunlarına seslenicem, bir kaç istisna dışında eminim herkes lise yıllarını özlüyodur. Bu arada boşu boşuna kasmayın mesaj sayısı arttırmaya, o bayraklar eminim ki mesaj sayısı olayı kalkıcak, başka ve daha mantıklı şeyler gelicek yerlerine. (Yazar ödülü, Lyricz ödülü, Edebiyat ödülü gibi user ları katkıya teşvik edici şeyler)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Okulu zevkli hale getirebilirsen çok zevkli olabilir. :) Benimki zevkli valla[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Bidiiiyooo yuppiiidanakkk 20 gün daa yatcaz kalkcaz okula gitcez bitceekkk. rapor alcaz verceeezz Sonra 1.5 ay sonra bize kaldırıcaklar bide oturcaz üstüne. Eğer güzel oturmuşsak beyenirlersee bizi üniversite denilen garip bir yaşam formunun içine günahsız bebeler gibin atıcaklar. Ordan çıkcaz. Yatcaz kalkcaz askere gitcez gelcez yatcaz kalkcaz hep işe hep işe sonrada ölcez bitcekk[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar