kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sabah bi ses uyandırıyo beni. gözümü zor açtım akşamdan yorgunum zaten. peder öff içmiş leş gibi alkol lan. kalk muhabbet edelim diyo. saate baktım 6 ya geliyo.(pederlede aram kötüydü geçen evden kovduydu ama ben yüzsüzümdür biraz agsdfa) her neyse bişey demedim kalktım felan derken konuştuk baktım peder sızdı kaldı sabaha kadar uyumamış yatırdım felan saat 7 çıktım dışarı. gittim bi simitciye oturdum börek yedim simitcide simit değil. sonra çıktım dolaşıyom bi tanıdık var reklam yapmayım bi otelde personel müdürümüdür nedir ondan işte. baya bi yakınız. aradım abi canım sıkıldı yanına geleyim bi çay içiyim dedim. olur dedi gel. gittim felan knuştuk cart curt "ben bi lavaboya gideyim" dedi gitti. o srıada bürosunun teli çaldı karşıda bi ses. SEs:murat bey sizmisiniz Ben:evet benim Ses:Ben bişi şefi "dedi anlamadım orayı" ben:ne vardı? Ses:2 hafta önce işe giren görkem bey ile ilgili bi şikayetim vardı. Ben: buyrun dinliyorum. Ses: 4 gündür adam gibi iş yapmıyor ve ne desem ters cevap alıyorum galiba sizin referansınızla girdiği için bişey söylettirmiyor kendisine. falan filan baya bişi anlattı Ben: bu günlük idare edin yarın çıkışını verin gönderin. dedim ve kapadım. sonra da alvabodan gelince bizim abi "ben kaçar abi" dedim gittim ordan hehe. sonra adliyeye gittim saat 9 felandı. sabıka kaydımı merak ettim bişi eklemişlermidir kafalarına göre diye. bide yeni adliye yapmışlardı onu merak ettim nası bi yer olmuş diye. gittim formu doldurdum öğleden sonra 2 de veriyoz dedi tamam dedim. sonra hava çok güzeldi yürüdüm. antalyalılar bilir mesafesini adliyeden çıktım konyaaltı cad felan derken güllük tarafına döndüm. aslında kafamda içmek vardı. orda bi birahane var oraya gidicektim. sonra bi anda kızılay kan merkezini gördüm daldım içeri. karşımda bi bayan. kan verecektim ben napmam lazım dedim bi ses duydum ama dedim noluyoz kızılay kan merkezi diye geldik dünyanın en güzel sesi lan bu. şu formu doldurmanızı rica edicem dedi hafif gülümseyerek. doldurdum felan sonra küçük bi kan örneği aldı benden kan verdim felan muhabbet ettik o sıralarda bi kaç laf ama anladım kızda benden gözlerini ayıramadı biraz asdhgasd. ama tatlı kızdı felan sonra eve geldim aşık oluyom galiba lan. yarın bi daha gidicem kan verebiliyozmu diyicem. yada saati sorucam dakikası dakikasına söyledikten sonra hiç uzatmadan "şu dakikadan sonra benim sevgilimsin" diyicem çıkıştata takılırız artık. öyle işte nerden nereye kızı gördüm içmedim bile o derecede. edit: yanlış anlaşılma olmasın lan içmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 içseymişsin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 şimdi okuyabilirim ne yazdığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ben:evet benim NASI YA AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 adamın hayatıyla oynamışın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 dota oynamlısın kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ef en bi şefiyim demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 dota oynar gibi adamla oynamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bide sabıka kaydını merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sayın kermitcim. Yengeye hani böyle söylemek kötü olur ama, dünden kalmış adamın kanını çekerse yakında yengeyi hapishanede görürsün. Artık açık görüşlerde bi ele ele tutuşur, haftadan haftaya da demir parmaklıklar arkasında sohbet edersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 akşamdan kalmayı alkol almamı sandın lan. dün içmedimki halı saha maçına gittim geberdim ondan öncede arkadaşlarım geldi evli çift ankaradan onlar ıgezdirdim bi antalyada. içmediydim lan dün içsem şahitlerim olurdu asjgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 vişne suyu+ kek içinmi verdin kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yok lan karnımı doyurmuştuum öncesinde aç karnına verdirtmiyolar heralde sordu kız bana elhamdürüllah tokum dedim size afiyet olsun dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 said: yada saati sorucam dakikası dakikasına söyledikten sonra hiç uzatmadan "şu dakikadan sonra benim sevgilimsin" diyicem bu ne abi? 16 yaşında mısın? sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 14 yaşındayım be 2 senem var o zmn onu yapmama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Masquerade said: said: yada saati sorucam dakikası dakikasına söyledikten sonra hiç uzatmadan "şu dakikadan sonra benim sevgilimsin" diyicem bu ne abi? 16 yaşında mısın? sakın. evet, bence de bu numara pek işe yaramaz. kız için bikac gün kan aldırmaya gitsen cok komik olur, film gibi eheh. ama senin sonun kötü olabilir o ayrı:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yarın yine gitsem niyetimi anlar bence asdask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yarın git bi sohbet et. "çok kan veren var mı ehueheuheu" de allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 naber işler nasıl diyicem haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kermit said: yarın yine gitsem niyetimi anlar bence asdask Bencede anlar kermit. Bence koşarak gir içeriye. Bak etrafta. Kan alma koltuğuna git soyunmaya başla, "Napıyosunuz?" dersede soğuk kanlılıkla, "Hadi aşkım sabah işe gidicem de " ve tepki bekle asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Gokhan çok ilginç yaklaşımların var olaya aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 şaka maka yarın sabah ilk işim erken kalkıp arıycam bizim müdür tanıdığı eleman kimse ekmeğiyle oynıycaz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 dakika iyi taktikmiş. denesene bi. işe yararsa haber et bana. sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 tekrar tekrar kan vermeni tavsiye etmem.hemen hemen benzer bi numarayıda arkadasım yapmıstıda kız cocugun damarı catlattı bilerek.1 hafta mosmor kaskatı gezdi eleman. sonradan bagladı hatunı ama degermi onu goz onune almak lazım. ha bide arkadas hastanenın sahıbı,damarı catlatanda elemanıydı ama acımadı yani.sanada daha kotu seyler denk gelebılır.bir pati olarak uyarim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kermit said: yok sordu kız bana elhamdürüllah tokum dedim Hacı antalya chpnin artık naptın sen. baştan kaybettin kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar