sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 http://www.sabah.com.tr/haber,EBB03A09AC4D40629ACFD639F868E27A.html Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında, 5 ayrı suçlama hakkında soruşturma başlattı. .. Gökçek hakkındaki açılan soruşturmaların nedenleri arasında Ankaralılara fahiş fiyatlarla doğalgaz sayacı satılması, imar değişikliğinde usulsüzlük, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni zarara uğratmak, yalan beyanda bulunmak, mal varlığını açıklamamak, kayınpederinin adını Akçokaca'da bir parka vermek gibi iddialar oluşturuyor. Gökçek'e can-touch-this hadi hayırlısı bakalım. İşin ilginç kısmı şurası: İçişleri Bakanlığının soruşturma izni vermemesi üzerine yapılan itirazı değerlendiren Danıştay, olayın soruşturulması gerektiğini karar vererek, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na bir yazı gönderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Korusunlar bakalım nereye kadar koruyabilecekler. Soruşturma doğalgaz ile başlayıp daha da derinleşecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 gökçek için de minimum 1500 sayfalık iddianame bekliyorum. bi de keşke seçimlerden önce açılsaydı ama..neyse bu da bi adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 GÖkçeke birşey olmaz 2-3 tane video kaset dolaşır piyasada kapanır konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Tayyip deniz fenerinin üstünü kapadığı gibi bununda üstünü kapatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Güzel bi gelişme. Tabii keşke seçimlerden önce açılsaydı bu soruşturma. Ya bari bu sefer adalet tam işlesin de, sisteme güvenimiz yerine gelsin; ya da en azından biraz güvenimizi kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 tercümeye gitti derler 2 hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sg-1 said: kayınpederinin adını Akçokaca'da bir parka vermek hahahahahahahahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 1 nesil Gökçek'le büyüdü lan; yaşı 40 ın altında olup Ankara'lıyım diyene iyi gözle bakmam artık ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 melihi goturse goturse RTE goturur o koltuktan AKP de melihi istemiyen coook ama adam tum turkiyeyi inleten basbakani bile avucunda oynatiyor AKP nin gokcekten kurtulmak icin kimbilir kacinci denemesi olucak bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 mc hammertime diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Şu soruşturmalar anında olabilse ne güzel olucak , sıcağı sıcağına. Seçimler geçtiği için çok gündemde kalacağını sanmıyorum , ama uğur dündarın tutacağına eminim :). Bu arada hakatten ankaralıların dilinde şöyle bir söylem dolaşıcak gelecekte; Ben melih gökçek döneminde ankarada yaşayıp büyüdüm.. vasiyetim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Horizon said: Şu soruşturmalar anında olabilse ne güzel olucak , sıcağı sıcağına. Seçimler geçtiği için çok gündemde kalacağını sanmıyorum , ama uğur dündarın tutacağına eminim :). Bu arada hakatten ankaralıların dilinde şöyle bir söylem dolaşıcak gelecekte; Ben melih gökçek döneminde ankarada yaşayıp büyüdüm.. vasiyetim.. Sizinkiler izin vermiyor ki hacı. Yani bırak şimdi anında olabilseleri... Dibine kadar batmıssınız calıp cırpmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Masticore said: Horizon said: Şu soruşturmalar anında olabilse ne güzel olucak , sıcağı sıcağına. Seçimler geçtiği için çok gündemde kalacağını sanmıyorum , ama uğur dündarın tutacağına eminim :). Bu arada hakatten ankaralıların dilinde şöyle bir söylem dolaşıcak gelecekte; Ben melih gökçek döneminde ankarada yaşayıp büyüdüm.. vasiyetim.. Sizinkiler izin vermiyor ki hacı. Yani bırak şimdi anında olabilseleri... Dibine kadar batmıssınız calıp cırpmanın. Bence sen kumda oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bence çelik ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 RTEyi dize getiren tek kişi şu ana kadar Melih, o yüzden bu soruşturmada AKP yönetimi de desteklemeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sparkcaster said: bence çelik ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Bence http://www.youtube.com/watch?v=2c4L4CPfQY8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Gökçeğin eli sağlam bakanlara bile posta koyabiliyor.Akp içinde Tayyibin açıklarını bilen biri bence.Büyük ihtimal O yüzden tayyip tırsıyor bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 O videonun sonundaki kuş ne ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 RTE bu konuda uzmanlaştı yani Uzanı bitirdi, daha sonra Doğanı bitirdi ve şimdi sıra Melihe geldi. Ama tek sorun Melih yapışkan ve pis biri yani temzilese dahi RTE onu illa ki arkasında iz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Horizon said: O videonun sonundaki kuş ne ya ahaha. melih gökcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 melihin elinde tayyiple ilgili çok fazla şey var biraz zor bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bence gelecekteki basbakan i.m.gokcek erdogan 20-30 yil sonra cok yaslanip artik goctugunde o gelir bi 30-40 yilda o goturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 insan ırkının ne kadar ilerlediğini vidyoyu izleyince birkere daha anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar