Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gökçek'e Soruşturma

sg-1

Öne çıkan mesajlar

http://www.sabah.com.tr/haber,EBB03A09AC4D40629ACFD639F868E27A.html

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında, 5 ayrı suçlama hakkında soruşturma başlattı. ..

Gökçek hakkındaki açılan soruşturmaların nedenleri arasında Ankaralılara fahiş fiyatlarla doğalgaz sayacı satılması, imar değişikliğinde usulsüzlük, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni zarara uğratmak, yalan beyanda bulunmak, mal varlığını açıklamamak, kayınpederinin adını Akçokaca'da bir parka vermek gibi iddialar oluşturuyor.

Gökçek'e can-touch-this
hadi hayırlısı bakalım.
İşin ilginç kısmı şurası:

İçişleri Bakanlığının soruşturma izni vermemesi üzerine yapılan itirazı değerlendiren Danıştay, olayın soruşturulması gerektiğini karar vererek, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na bir yazı gönderdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu soruşturmalar anında olabilse ne güzel olucak , sıcağı sıcağına. Seçimler geçtiği için çok gündemde kalacağını sanmıyorum , ama uğur dündarın tutacağına eminim :).

Bu arada hakatten ankaralıların dilinde şöyle bir söylem dolaşıcak gelecekte;

Ben melih gökçek döneminde ankarada yaşayıp büyüdüm.. vasiyetim..
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Şu soruşturmalar anında olabilse ne güzel olucak , sıcağı sıcağına. Seçimler geçtiği için çok gündemde kalacağını sanmıyorum , ama uğur dündarın tutacağına eminim :).

Sizinkiler izin vermiyor ki hacı. Yani bırak şimdi anında olabilseleri... Dibine kadar batmıssınız calıp cırpmanın.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
Horizon said:

Sizinkiler izin vermiyor ki hacı. Yani bırak şimdi anında olabilseleri... Dibine kadar batmıssınız calıp cırpmanın.

Bence sen kumda oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...