Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

character transfer

Anason

Öne çıkan mesajlar

paralı karakter transferi her zaman açık benim bildiğim, ancak karakterini taşımak istediğin server fazla kalabalıksa paralı karakter transferi bile olmayabiliyor, öyle bi durum varsa beklemekten başka yapıcak bişey yok

ha bedava olan karakter transferi biraz talih işi, karakterinin bulunduğu server fazla kalabalıksa ve taşımak istediğin server bomboşsa bi rastlantı oraya ve 1-2 tane daha servera bedava transfer açılabilir, ama uzak bi ihtimal olucaktır muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

Okçu oynarsan üzülürsün. Oyun çıkalı kaç ay oldu, halen aynılar. Sorun çok vurmaları değil. Oynama şekilleri çok bayık.
Zaten damage görmek istiyorsan gidip bw açacaksın gerisi yalan. Oyun zaten bw oyunu. Diğer sınıflar ortada geziyor.
Üstümüz başımız resist dolu. Yinede eritiyor adamların dotları.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ben karak eight peakste oynamak istiyorum ama trial deniyorum şu an bu yüzden trialla her servera erişim izin verilmemiş başka karaklardan birindeyim şu an ama oyunu alınca peakse geçmek istiyorum ücretli mi bu transfer siteden baktım trial account olduğu için transfer kısmındaki bilgileri okuyamıyorum yorumlarınızı bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Anason said:
ben oyunu denedikten sonra aldim, karakteri transfer edemedim yani o hakki vermediler. o yuzden yeni karakter acmak zorunda kaldim.

O zaman trialda tek chara yoğunlaşmak mantıksız ben hepsini denedim gerçi denerkende 8 level olmuş biri neyse denemeye devam trial boyunca :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...