Anason Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Selam arkadaslar, Karakter transfer ara sira mumkun olabiliyormus, FAQ de yazdigina gore. Bu ara sira ne zamanlari oluyor acaba? Karak-Azgal' da basladigim oyuna Karak-Norn da devam etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 paralı karakter transferi her zaman açık benim bildiğim, ancak karakterini taşımak istediğin server fazla kalabalıksa paralı karakter transferi bile olmayabiliyor, öyle bi durum varsa beklemekten başka yapıcak bişey yok ha bedava olan karakter transferi biraz talih işi, karakterinin bulunduğu server fazla kalabalıksa ve taşımak istediğin server bomboşsa bi rastlantı oraya ve 1-2 tane daha servera bedava transfer açılabilir, ama uzak bi ihtimal olucaktır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 anladim tesekkurler, zaten shadow warrior acmistim cok ilerlemeden vazgecmeyi dusunuyorum, forumlardan okuduma gore iyi durumda degiller pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Anason kardeş, Karak-Norn'da Destruction a bekleriz.bi tıkla:Qantash veya Jarayaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ahah yalnız, güncel başlıklardan topice tıklayıp bölüm adına bakmamıştım hiç, warhammer online'mış yahu ahahahah neyse aynıdır heralde, ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 valla tutmuş gibi paralı karakter transferi var bildiğim kadarıyla. ama öyle dolu server olayı yok sanırım burda zaten serverlar boş öle bişey olacağını sanmam yani:) çok kasmadıysan boşver ama ya gel K8P destoya:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 k8p destroda bulacagın tek sey karmasa ve sıkıntıdır. onlaran kimseye hayır gelmez. ordera bekliyoruz. sürücez bu ucubeleri bu topraklardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 tesekkurler yorumlar icin. Destruction daha baskin ve guclu gozuktu gozume, ayrica dark elf haric pek bilge bir yanida yok sanki.o yuzden order oynaticam. belki rune priest belki warrior priest. halbuki shadow warrior'umuda sevmistim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Okçu oynarsan üzülürsün. Oyun çıkalı kaç ay oldu, halen aynılar. Sorun çok vurmaları değil. Oynama şekilleri çok bayık. Zaten damage görmek istiyorsan gidip bw açacaksın gerisi yalan. Oyun zaten bw oyunu. Diğer sınıflar ortada geziyor. Üstümüz başımız resist dolu. Yinede eritiyor adamların dotları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 anason order ve k8p ye geliceksen bekleriz:) warrior priest acan yeni arkadaslar var eger oynarım diyorsan rune priest cok daha faydalı olacaktır ama karar senin tabi. oyun içinde bana ulaşabilirsin eger gelirsen. sardius veya suidras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 tamamdir k8p de rune priest aciyorum. aksam sana ulasirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunker Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Şimdi ben karak eight peakste oynamak istiyorum ama trial deniyorum şu an bu yüzden trialla her servera erişim izin verilmemiş başka karaklardan birindeyim şu an ama oyunu alınca peakse geçmek istiyorum ücretli mi bu transfer siteden baktım trial account olduğu için transfer kısmındaki bilgileri okuyamıyorum yorumlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben oyunu denedikten sonra aldim, karakteri transfer edemedim yani o hakki vermediler. o yuzden yeni karakter acmak zorunda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunker Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Anason said: ben oyunu denedikten sonra aldim, karakteri transfer edemedim yani o hakki vermediler. o yuzden yeni karakter acmak zorunda kaldim. O zaman trialda tek chara yoğunlaşmak mantıksız ben hepsini denedim gerçi denerkende 8 level olmuş biri neyse denemeye devam trial boyunca :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 trialde zaten 10 dan yukari level alamiyorsun, o yuzden evet farkli karakterler denersen guzel olur. ben baktim level alamiyorum, gaza gelip satin aldim. bide ustune server degistirdim, sifirdan basladim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunker Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Evet ayrıca tier 1 den de çıkamadım ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar