Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 17 sene köpek baktım.onun harici kedilerle aram çok iyidir.severim baya.10 tane kedisi olan akrabamız var :) böle şişko sevimli surat bi kedi almak istiyorum. iran kedisi yada scottish fold düşünüyorum.ama iran kedisinin tüyleri daha uuzn oldugundan fırçalamak gerekiomus düzenli.o sıkıntı olabilir ama scottish fold ağırlıklı diyim.bide scottish foldla tipi aynı ama ismi farklı kedi cinsleri var.aralarındaki farkı bilemiyorum ne önerirsiniz.bakımı diğer kedilerden daha mı zordur.huyu nasıldır falan filan gibi klasik sorular işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ben şahsen siradan bi sokak kedisi bakmani tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 scottish fold bulursan kaçırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Valla 17 sene köpek baktıktan sonra kedi bakmak çok ilginç gelmeyebilir.Kedi ile köpek arasında dağlar kadar fark var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bakmadan aradaki farkı ögrenmek zor tabi.ama kedileri seviyorum yani.sokak kedileri dahil kedilerle aram hep iyidir :) scottish ağır basıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 facebook.video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bu 17 köpek öldümü simdi noldu 17 köpek baktıktan sonra demişşsin eskiden bi çizgi film vardı almayramı WB'un yapımı o kızda sıkıp sıkıp öldürüyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Narstil said: bu 17 köpek öldümü simdi noldu 17 köpek baktıktan sonra demişşsin eskiden bi çizgi film vardı almayramı WB'un yapımı o kızda sıkıp sıkıp öldürüyodu :D 17 sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 kedi alma komşu al.. kedisi olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Narstil said: bu 17 köpek öldümü simdi noldu 17 köpek baktıktan sonra demişşsin eskiden bi çizgi film vardı almayramı WB'un yapımı o kızda sıkıp sıkıp öldürüyodu :D :) alıcam ya.kafaya taktım.bu devirde komsulardan bi cacık olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ya yeni eve çıktık ev arkadaşımla kedi almayı düşünüyoruz da böyle nerelere bakmak lazım? iran kedisi düşünüyoruz, yavru kedi olsun diyoruz böyle veterinere sorun demeyin plz, bissürü topakta yazıyor ancak hiçbişi bilmeden veterinere gitmek istemiyorum böyle zaman sıkıntımız yok bu ay olur gelecek ay olur vs yavru kedi bulma ihtimalimiz nedir? yani yavru kedi için belirli bir zaman dilimi var mı şu şu şu zaman bulamazsınız vs diye? +böyle iran kedisi olsa yavru ne kadar civarıdır? normal yavru kedi ne kadar civarıdır başka cins fln teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 burdan tum kedilerin ortalama fiyatlarını ogrenebilirsin. burdanda tum kedilerin karakterleri,huyları vb. bilgilere bakabilirsin. bu mevsimden eylule/ekime kadar rahat yavru bulursunuz ama fiyatları herhalde mayıs gibi fln daha duser sanıyorum. benim tavsiyem cins kedi almaman ama tabi cins istiyosanda senin tercihin :). yalnız bu hayvan biliyosun 10 sene kadar yasıyo bi heves için alcaksanız hiç almayın bence. bilmiyorum belki arastırmısındır ama sonucta bunun aşısı,maması gibi ekonomik boyutuda var.tabi ekonomik durumunuzu bilmiyorum sadece genel bi hatırlatma yapmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar