Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi almayı düşünüyorum..

Red

Öne çıkan mesajlar

17 sene köpek baktım.onun harici kedilerle aram çok iyidir.severim baya.10 tane kedisi olan akrabamız var :)

böle şişko sevimli surat bi kedi almak istiyorum.

iran kedisi yada scottish fold düşünüyorum.ama iran kedisinin tüyleri daha uuzn oldugundan fırçalamak gerekiomus düzenli.o sıkıntı olabilir

ama scottish fold ağırlıklı diyim.bide scottish foldla tipi aynı ama ismi farklı kedi cinsleri var.aralarındaki farkı bilemiyorum

ne önerirsiniz.bakımı diğer kedilerden daha mı zordur.huyu nasıldır falan filan gibi klasik sorular işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

Narstil said:
bu 17 köpek öldümü simdi noldu 17 köpek baktıktan sonra demişşsin eskiden bi çizgi film vardı almayramı WB'un yapımı o kızda sıkıp sıkıp öldürüyodu :D

:)

alıcam ya.kafaya taktım.bu devirde komsulardan bi cacık olmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya yeni eve çıktık
ev arkadaşımla kedi almayı düşünüyoruz da böyle nerelere bakmak lazım?

iran kedisi düşünüyoruz, yavru kedi olsun diyoruz
böyle veterinere sorun demeyin plz, bissürü topakta yazıyor ancak hiçbişi bilmeden veterinere gitmek istemiyorum

böyle zaman sıkıntımız yok bu ay olur gelecek ay olur vs yavru kedi bulma ihtimalimiz nedir? yani yavru kedi için belirli bir zaman dilimi var mı şu şu şu zaman bulamazsınız vs diye?

+böyle iran kedisi olsa yavru ne kadar civarıdır?
normal yavru kedi ne kadar civarıdır başka cins fln

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

burdan tum kedilerin ortalama fiyatlarını ogrenebilirsin.

burdanda tum kedilerin karakterleri,huyları vb. bilgilere bakabilirsin.

bu mevsimden eylule/ekime kadar rahat yavru bulursunuz ama fiyatları herhalde mayıs gibi fln daha duser sanıyorum.

benim tavsiyem cins kedi almaman ama tabi cins istiyosanda senin tercihin :). yalnız bu hayvan biliyosun 10 sene kadar yasıyo bi heves için alcaksanız hiç almayın bence. bilmiyorum belki arastırmısındır ama sonucta bunun aşısı,maması gibi ekonomik boyutuda var.tabi ekonomik durumunuzu bilmiyorum sadece genel bi hatırlatma yapmak istedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...