Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık PS3

Stifler

Öne çıkan mesajlar

4-5 senedir DH'dayım ve şunu söyleyebilirim. DH'de donanim almak her zaman satmaktan karlıdır. Bugün 300 liraya aldığın cpuya 1 ay sonra max 200 lira verirler. Ama bir de işin şu tarafı var. 1000+ tl fiyatlara aldığın ve sonra satmaya niyetlendiğin gtx295 gibi extrem bi ekran kartını satabileceğin nadir donanım sitelerindendir.
PS3 için nacizane tavsiyem (eğer kesinlikle satmaya niyetliysen) gittigidiyora sadece PS3 ü 1 TL den başlatarak satışa koy. Tahminim 500 tl civarı bi fiyata gider. %10 kesinti, eline 450 geçer. Oyunlarıda ayrı satarsın patide. Gittigidiyorda 1 tlden başalltığın artırmalar daha iyi sonuç veriyor. Ayrıca 1 tl ye koyduğun zaman 100 tl ye birinde kalır diye korkma, göndermessin olur biter. giden 2 lira listeleme ücreti olur.
Sosyal ağlarda paylaş

sahibinden.com'u da deneyebilirsin, ben 1-2 bişey sattıydım orda zamanında.
Bi de 4 oyun + garantili ps3 için 750 tl bence gayet iyi fiyat. ama oyunsuz yapıp indirirsen veya hepsini ayrı fiyatlandırırsan alıcıya esneklik kazandırabilirsin, zira insanlar gittikçe shoptodur sendittir işin ucuz yolunu bulmaya başladı.
Ps3te en önemli şey bence garantisi olması. Alıcı için çok farkettiriyor. Spot malların fiyatları belki çok daha ucuz ama o fiyatlara inmek de yazık olur gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Donanimhaber vs. de işi ticarete dökmüş tip çok, normal trollemeleri. Zaten hepsi telefonla falan haberleşiyordur.

PS3 gibi konsolları satmanın püf noktası, Sirkeci ve Tahtakale'deki spotçuların ellerindeki konsollar bittiğinde bir kaç ay getiremedikleri "kıtlık dönemleri"ne denk getirmek aleti. Mesela geçen haftalarda 2. slim PSP'leri 350'den falan almaya çalışanlar vardı.

İnsanlar önce spot ürünlere (donanimhaberdekiler de bu spot satıcıların uzantıları zaten genel olarak) sonra 2. ele en son garantili ürünlere yöneliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

GTA ya ben de talibim :D. 70tl veririm.
Baltalamak istemem ama 40gb 0 ps3 mavibilgisayarda mesela 699TL. Sen oyunlarla güzel fiyat veriyosun kimse bişi diyemez ama oyunsuz 600'e ikinci el gerçekten zor. Amac fikir vermek sakın yanlış anlama :D. Ki ben 80 gb. ı kampanyada (yaklaşık 1.5 ay oldu) 650TL ye aldım mavi bilgisayardan :D. Bunu da milleti kıskandiriyim diye yazdım :P
Sevgiler ...
Sosyal ağlarda paylaş

S_burti said:
GTA ya ben de talibim :D. 70tl veririm.
Baltalamak istemem ama 40gb 0 ps3 mavibilgisayarda mesela 699TL. Sen oyunlarla güzel fiyat veriyosun kimse bişi diyemez ama oyunsuz 600'e ikinci el gerçekten zor. Amac fikir vermek sakın yanlış anlama :D. Ki ben 80 gb. ı kampanyada (yaklaşık 1.5 ay oldu) 650TL ye aldım mavi bilgisayardan :D. Bunu da milleti kıskandiriyim diye yazdım :P
Sevgiler ...

bende maviden aldım ama ordan aldıklarım ntsc j ayrıca garantisini mavi veriyor sony değil. SOny garantisi olsa fazladan 100 ytl gene verilir. Alete birşey olacak diye ödüm patlıyor, garanti canımı yakıcak diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...