Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gittigidiyordan baktım fn3 fiyatlarına gayet ikinci elleri 70 milyon abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Masquerade said: sf falan değil de fn3'ü zaten 35 liraya falan alıyon sıfırını. senin dediklerin ps2 versiyonu olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sendit den 36 ya geliyor sıfırı ama ordaki fiyatlarla karşılaştırmamak lazım tabi. herkes 2 3 hafta beklemek istemeyebilir oyunlar vs için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 eh tabi sendit fiyatlarına baktım. ama kimse 2. el oyun için tr piyasasına göre fiyat çekmiyor. sen ne kadar burdan 100+ liraya aldım desen de, malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gibi ha diyeceksin ps3'ü de ordan al o zaman. gümrüğe takılmasa herkes öyle alırdı zaten. :) cihazı iyi bir paraya satarsın da oyunlarda ciddi paralar bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 PS3 + 4 OYUN = 750 YTL SON FIYAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ps3 ü tek satman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 abi satılsa satılcam. yıllar yılı külüstür telefon kullandım. hiç telefon merakım olmadı. ilk defa bi 5800 alıcam adam gibi. ps3ü satamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 evet ps3 ü tek sat, biz burdan oyunları kapışırız zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Stifler said: PS3 + 4 OYUN = 750 YTL SON FIYAT çok iyi fiyat. gitti gidiyor a koysan gider direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 %10u komisyona gitmese koyucaktım üzerine %10 koyup oyle koysamda pek satılmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 740 dan koy yanında da 2 tane oyun ver en kötüsünden gta street fighter vs çok likit oyunlar. koyduğun gibi uçar gider onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 oyunlar olmadan sadece konsolu kaça satıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 600 kayme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Stifler said: %10u komisyona gitmese koyucaktım üzerine %10 koyup oyle koysamda pek satılmaz gibi yaw manyak mı bu gitti gidiyor? %10 yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 iyiymiş aslında fiyat çok ya,nasıl satılmıo ki anlayamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 4-5 senedir DH'dayım ve şunu söyleyebilirim. DH'de donanim almak her zaman satmaktan karlıdır. Bugün 300 liraya aldığın cpuya 1 ay sonra max 200 lira verirler. Ama bir de işin şu tarafı var. 1000+ tl fiyatlara aldığın ve sonra satmaya niyetlendiğin gtx295 gibi extrem bi ekran kartını satabileceğin nadir donanım sitelerindendir. PS3 için nacizane tavsiyem (eğer kesinlikle satmaya niyetliysen) gittigidiyora sadece PS3 ü 1 TL den başlatarak satışa koy. Tahminim 500 tl civarı bi fiyata gider. %10 kesinti, eline 450 geçer. Oyunlarıda ayrı satarsın patide. Gittigidiyorda 1 tlden başalltığın artırmalar daha iyi sonuç veriyor. Ayrıca 1 tl ye koyduğun zaman 100 tl ye birinde kalır diye korkma, göndermessin olur biter. giden 2 lira listeleme ücreti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sahibinden.com'u da deneyebilirsin, ben 1-2 bişey sattıydım orda zamanında. Bi de 4 oyun + garantili ps3 için 750 tl bence gayet iyi fiyat. ama oyunsuz yapıp indirirsen veya hepsini ayrı fiyatlandırırsan alıcıya esneklik kazandırabilirsin, zira insanlar gittikçe shoptodur sendittir işin ucuz yolunu bulmaya başladı. Ps3te en önemli şey bence garantisi olması. Alıcı için çok farkettiriyor. Spot malların fiyatları belki çok daha ucuz ama o fiyatlara inmek de yazık olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Donanimhaber vs. de işi ticarete dökmüş tip çok, normal trollemeleri. Zaten hepsi telefonla falan haberleşiyordur. PS3 gibi konsolları satmanın püf noktası, Sirkeci ve Tahtakale'deki spotçuların ellerindeki konsollar bittiğinde bir kaç ay getiremedikleri "kıtlık dönemleri"ne denk getirmek aleti. Mesela geçen haftalarda 2. slim PSP'leri 350'den falan almaya çalışanlar vardı. İnsanlar önce spot ürünlere (donanimhaberdekiler de bu spot satıcıların uzantıları zaten genel olarak) sonra 2. ele en son garantili ürünlere yöneliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 GTA ya ben de talibim :D. 70tl veririm. Baltalamak istemem ama 40gb 0 ps3 mavibilgisayarda mesela 699TL. Sen oyunlarla güzel fiyat veriyosun kimse bişi diyemez ama oyunsuz 600'e ikinci el gerçekten zor. Amac fikir vermek sakın yanlış anlama :D. Ki ben 80 gb. ı kampanyada (yaklaşık 1.5 ay oldu) 650TL ye aldım mavi bilgisayardan :D. Bunu da milleti kıskandiriyim diye yazdım :P Sevgiler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 dragonstory ne uyuz ya ıyy kafana takmaymış. uyuzzz. sinir oldum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 S_burti said: GTA ya ben de talibim :D. 70tl veririm. Baltalamak istemem ama 40gb 0 ps3 mavibilgisayarda mesela 699TL. Sen oyunlarla güzel fiyat veriyosun kimse bişi diyemez ama oyunsuz 600'e ikinci el gerçekten zor. Amac fikir vermek sakın yanlış anlama :D. Ki ben 80 gb. ı kampanyada (yaklaşık 1.5 ay oldu) 650TL ye aldım mavi bilgisayardan :D. Bunu da milleti kıskandiriyim diye yazdım :P Sevgiler ... bende maviden aldım ama ordan aldıklarım ntsc j ayrıca garantisini mavi veriyor sony değil. SOny garantisi olsa fazladan 100 ytl gene verilir. Alete birşey olacak diye ödüm patlıyor, garanti canımı yakıcak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ayrıca mavideki 40gblar KDV Dahil 824.82 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 CardFinans'a indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ayrıca mavide stoklarda yok şu an diye biliyorum 1 2 haftadır. Yeni parti gelince yeni fiyat belirlenir o fiyatlara bakmayın bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar