Stifler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ps3 40gb Pal satıyorum. Yanında blitz ve gta ve fallout vericem oyun olarak. Garantisi var. Orjinal olmayan bi joystick daha vercem yanında. Lcd odamdan taşınınca toplamda 2 hafta filan oynayabildim. O da maksimum günde 1.5 saat filan olmak kaydıyla. 850ytl istiyorum. Ankaradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 çok lan fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 olum 3 tane oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hatta 4 oyun vericem. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ps3 ü sat oyunlarıda ayrı ayrı sat daha çok para kazanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Lopeth said: ps3 ü sat oyunlarıda ayrı ayrı sat daha çok para kazanabilirsin bencede mantıklı hem o zaman ps3 ün daha çok alıcısı çıkabilir belki o oyunları istemiyor adam?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 evet mantıklı diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Metro'da 40GB PS3'ün sıfırını 800 liraya satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 alsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Baggio said: Metro'da 40GB PS3'ün sıfırını 800 liraya satıyorlar. bu mesaj yeterli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yeterli değil, kaç tane oyun var onun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Gta; 25 Euro Blitz; 20 Euro Fallout; 30 Euro 75 Euro, 175 Lira yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 GTA'yı sat bana ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Masquerade said: Gta; 25 Euro Blitz; 20 Euro Fallout; 30 Euro 75 Euro, 175 Lira yapar. abi yapmayın allahaşkına. Ozaman ps3ü filanda amerikada asyadaki fiyatlarla kıyaslayın. Ben oyunları yurtdışından getirtmedim, gittim 150ytl vs vererek aldım. Fiyat bence gayet uygun anlamıyorum sizi. Mis gibi garantili alet. Yanındada 4 tane oyun veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Fiyatıda 4 oyun + ps3 = 800 ytl yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Senin fiyat gayet normal bencede cidden. Ama GTA'yı bana sat. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 PS3 tek başına isteyen olursa 600 ytl. Eğer tek satılırsa sana satarım gtayı rabbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 garantisi eurasia ise 650 den başlat fiyatı bence =) bi de donanimhaber e felanda koy, orda millet birbirini yiyordu ps3 felan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 eyv lopeth hemen koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 tabi garanti önemli. bayi garantisi ile sony garantisi olması farkı bile ciddi fiyat farkı yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Benimkisi Sony Garantili. Fiyatı arttırmalımıyım yani: P Abi piyasayı hiç bilmiyorum biraz yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 eurasia garantili ise biraz daha arttırabilirsin, sonra pazarlık felan isteyecek nasıl olsa millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 oyunlar hariç ki sen ne kadar burdan 150lira bastım aldım desen de millet senden almaz o oyunları 40-50 lira üstüne. o yüzden oyunları tek tek sat. daha rahat alıcı bulursun. madem 800 lira sıfırı, sen de 650-700 arası de. az kullanmışsın heralde. zaten pazarlık vs yapacak millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 donanımhaberde garantisiz ps3 satışı yapan lavuklar satışı baltaladı. hepsine 650 ytlverebilirim deyip şeytan sırıtışı koyuyolar lan HACKLEYEK Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 o street fighter tek başına 70 80 lira eder en az be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar