Lexius Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paticik halkına merhabalar. Uzun zamandır bi etkinlik yapmadığımız için ufak bir hikaye yarışması düzenlemeye karar verdik. İnşallah bol katılımlı güzel bir yarışma olur. Herkese başarılar. Kurallar: 1. Her hikaye 500 kelimeyi geçmemelidir. 2. Konu sınırlaması yoktur. 3. Hakaret içerikli şeylere yaptırım uygulanacaktır. 4. Her üye en fazla 2 hikaye ile katılabilir. 5. Katılımlar pm yoluyla yapılacaktır. 6. Katılımlar 01.04.2009-22.04.2009 arasındadır. 7. Oylama herkese açıktır ve herkesin 1 oy hakkı vardır. 8. Oylama pm yoluyla yapılacaktır. Sonuçlar 22 Nisanı takip eden hafta içerisinde açıklanacaktır. Kazanana süpriz ödülümüz var. Okuduğunuz ve katılımlarınız için Karalama Defteri moderatörleri olarak teşekkür ederiz. Lexius&Pekaziz Not: Trolleme girişimlerine yaptırım uygulanacaktır. Saygılar. Katılan hikayeler için: http://forum.paticik.com/read.php?15,4001046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Herkese başarılar, saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 İlk yarışmanın galibi olarak bu yarışmanın kazanına ödülü ben vermek istiyorum =P Maksat ilk yarışmayı kazandığımı söylemekti :) İyi olan kazansın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hikayeyi simdi modaretorlere mi om ile aticaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hadi bakalım hayırlısı.ya bu kelime sayısını nasıl ayarlıyoruz word de falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 zgrw said: hikayeyi simdi modaretorlere mi om ile aticaz? evet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 St_Dreamer said: hadi bakalım hayırlısı.ya bu kelime sayısını nasıl ayarlıyoruz word de falan? Hikayeyi yazıp word'e aktarın. Sol alt köşede kelime sayısı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ne gibi ödüller veriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 dürüm çeşitleri vericez :P daha karar vermedik aslında katılıma göre belirlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Kazanan arkadaş bayansa benimle, erkekse Lexius'la akşam yemeğine çıkacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Ben katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 "Ödül" konseptini o kadar yanlış anlamışsınız ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ilk hikayemi gonderdim :) duygusal bir sey yolladim, bir de soyut bir calismam vardi, onu bulup onu da gondercem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 herkes istediği kadar hikaye atabiliyor mu yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 en fazla iki hikayeymiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ehüh gözümden kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ben de yolladım oylama nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 madem olaylar öm üzerinden ilerleyecek, yazarlar görünmesin, kime kaç puan verdiğimizi bilmeden puan verelim derim ben şahsen kendim olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Lexius'la konuşmadık henüz de benim kafamdaki fikir şu. Önce bütün hikayeleri alt alta yazacağız ve her birine numara veya kod vereceğiz. Bütün hikayelere tek tek puan vermek ve birbirleriyle kıyaslamak saçma olacağından oy veren kişi en çok beğendiği 3 hikayeyi sırasıyla yazıp öm olarak bize atacak. Ve bu sıralamada puanlama şöyle olacak. 1. yazılan hikaye 3 puan 2. yazılan hikaye 2 puan 3. yazılan hikaye 1 puan En sonra da bütün hikayelerin puanları tek tek toplanır ve sonuç açıklanır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Az önce Lexiux'la yaptığımız toplantı sonucu puanlamanın bir önceki mesajda anlatıldığı gibi olmasına karar verdik. Saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bu oylama sistemi baya güzel bence :) ama puanlama konusunda bence puanlar eşit olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 benim eskiden ödüllü yazar title'ım vardı o da geri gelsin bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Hikayeler ne zaman yayınlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Yarın gece saat 12'de olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar