Befounder Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Selam, Istanbulda CHE disinda pipo tutunu nerde bulurum ve neler bulabilirim? not: konuyu nereye acacagimi bilemedim, tasinirsa mazur gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 captaşn black falan oluyo işportacılarda, içenelr güzel diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bağdat caddesinde, caddebostan mado'nun sokağında gir. sahilyoluna çıkmak üzreyken solda cuba shop var. dal oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ben genelde dutyfree den almayi/aldirmayi tercih ediyorum. yurtdisindaki tutunculer en iyisi tabi. onun haricinde astoria da en alt katta bir tutuncu var. baska alisveris merkezlerinde de var. isportadakiler nasil bilmiyorum hic denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Sigara değilde niye pipo ? Cidden bilmiyorum ne farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 pipoya başka güzel şeylerde koyabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Red said: pipoya başka güzel şeylerde koyabilirsin :) cok verimsiz, dismiss it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 İşportadaki tütünlerin yüzde 90'ı kaçak. Türkiye'de CHE dışında orijinal pipo tütünü bulamazsın, bulan ve bilen varsa bana da söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Tekel'in vardı pipo tütünü eskiden; amcam içerdi. hey gidin bu memleket nerelerden nerelere geldi. Şimdi ithal tütünler neyin var. Tobacco Shop'larda falan ithal pipo tütünleri satıldığını görmüşlüğüm var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Tekel'in Yayladağ pipo tütünü yeniden piyasaya çıkacakmış... Fakat eski tadı yakalarlar mı bilmem. Tobacco Shoplarda ithal tütün satılıyor olsa bile tezgah altıdır ve özellikle C.Black ve B. Rifflerde sahte olma olasılığı yüksek. ZAten bu iki markadan başka tütünün sahtesini bile satmıyorlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 eskişehirde sağır dilsiz bi lületaşı ustası amca var. pipoda yapıyor. ondan alıyoruz c.black tütünlerini İstanbuldada tobacco shoplarda mutlaka bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kadiköydeki,bu askeri malzemeler satan iş hanındaki (kadiköy çarşısı olbilir adı tam hatırlamıyorum) pipocu tütüncülerde oluyordu eskiden ama 1.5 senedir uğramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Masticore said: Sigara değilde niye pipo ? Cidden bilmiyorum ne farkı var Sigarada kullanılan tütün çok daha kalitesizdir; ayrıca sigara tütününün içine, kurtlanmaması, çabuk kururmaması, farklı bir tat vermesi vb. nedenlerle bin tane kimyasal basarlar. Tabii eğer sarıyorsan sen sigaranı, bunlar seni enterese etmez. Ama pipo tütünleri, aromatikler hariç, saf tütünlerin karışımıyla elde edilir; fazla beklemeye gelmez kurur. Yoksa sigara da pipo da sonuç itibariyle tütün içme aygıtıdır. Ha bir de sigaralar leş gibi kokutur üstünü başını, en aromatik sigarayı bile içsen yine de o kül kokusu üzerine siner. Pipoda bu sorun olmaz, çünkü dumanı hem daha hoş kokar, hem de haznesi ve içine koyduğun filtre nikotin ve tarın büyük bir bölümünü emer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 nuki said: kadiköydeki,bu askeri malzemeler satan iş hanındaki (kadiköy çarşısı olbilir adı tam hatırlamıyorum) pipocu tütüncülerde oluyordu eskiden ama 1.5 senedir uğramadım. Kapadokya. Hala var; fakat pahalı ve çeşit oldukça az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Voys said: bağdat caddesinde, caddebostan mado'nun sokağında gir. sahilyoluna çıkmak üzreyken solda cuba shop var. dal oraya Bugün bu dediğin yere bir göz atacağım, bakalım neler var neler yok orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Kadıköy'de Nezih'in oldugu sokakta bir oyuncakçı var köşede. Orası satıyor çeşit çeşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hastir. bi sattir PİPİ TUTOSU NERDEN BULABİLİRİM! diye okuyom ne bu ya diyom kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 tobacco shopların birine dal işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Dalacağın tobaccı shoplarda, şansın varsa nemini muhafaza etmiş CHE bulursun, başka tütün bulman çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 pipo tutununun normal sarma sigara tutununden ne farkı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar