Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konunun yeri normalde donanım&yazılım bölümü biliyorum arkadaşlar, Ama özellikle dışarda dvd izleyeyim, müzik dinleyeyim, bir de WOW oynayabileyim diye bir laptop alma gazına geldim. Alacağım laptopun wow+vent+kis+firefox+yf+freecap çalışırken kasılmaması gerekio 1) Bunu sağlayacak bir laptopta ekran kartı ne ve ram kaç olmalı işlemci ne olmalı? 2) Minimum hangi nvidia veya hangi ati kart beni sorunsuz götürür? 3) 1000tl bir bütçe yeterli midir ya da ne kadar aşmak gerekir? 4) Öyle crysis farcry gibi high end oyunları da oynayayım diye bir derdim yok. anırım gta4 de oynansın dersem rakam uçup gider. (evet konuyu halihazırda laptoptan wow oynayıp raid yapan arkadaşlar biliyordur diye buraya açtım yanlışım varsa affola) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ATI Mobility Radeon X1400, 1.66ghz gpu 1 gb ram var benim laptopta baya baya raid yapıyorum. 2 senelik makina. Tuşları muşları çıktı yerlerinden gerçi; boyası falan gitti garibin. ( o zaman 1000 dolar verdiydik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=102840 o zaman şu mesela yeter gibi? ama acer nasıldır ya da biras daha kasıp http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=103923 fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 benimki yettiğine göre o uçar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 En önemlisi ekran kartı ve sonra RAM cunku artık butun cpular rahat rahat WoWu kaldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ama 1000 ytl ye öyle bişey yok evet 1500 e çıkmak gerekio gayet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ısınma olayınıda araştır bizim arkadaşın bacaklarında ciddi yanık oluştu raidde dalmış gitmiş ısınmış ısınmış farkına bile varmamış sdfsdfds bi video vardı kurbağanın durduğu suyu yawaş yawaş ısıtıolardı en sonunda ölüodu kurbağa yanarak , onun gibi olmuş farkına varmamış yawaş yawaş ısınınca ahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 wow un zararları işte ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Düzgün birşey al ben 4 laptopda oynadım wow ve çoğunda detaylar normal açıp eğlenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ya ipod touch alcaktım, dedim ki aynı paraya netbooklar varken nie ipod? sora netbook alıcagıma adam gibi laptop alim dedim. sora da laptop alıosam öküz diilim ya wow da oynatsın bana dedim sonuç feci :( gief alienware for free :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Dworgian said: ya ipod touch alcaktım, dedim ki aynı paraya netbooklar varken nie ipod? sora netbook alıcagıma adam gibi laptop alim dedim. sora da laptop alıosam öküz diilim ya wow da oynatsın bana dedim sonuç feci :( gief alienware for free :D canım alıcaksan su anda kdvler %8 e indi 30 hazirana kadar ona göre hesabı bi %8 den yap bide %18 den 30 marttan itibaren %8 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 abi zaten %8 kdv ile düzgün bişeyler olmuş 1500 1700 fln http://www.sicakfirsat.com/uygun-fiyata-oyun-canavari-laptop-acer-as4935g-644g32mn-notebook-bilgisayar/ bunu buldum mesela peşin 1200 civarına gelio ama bu modelle ilgili inceleme bulamadım acer ın çakma bi modeli gibi geldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 baya oluyo alalı ama Acer 5920g kullanıorum 1182$ vermiştim makinaya isteklerimi karşılıyor.. şu an yenileride çıktı 8600m ekran kartı var üstünde hoş bi kere yaktım yenisi geldi :D 9000 serisi kullanan o fiyata makina bulursan al derim onların performansı çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 512 MB Geforce 9300M-GS ekran kartı Core 2 Duo T6400 İşlemci 320GB HDD 4GB DDR2 ram var gayet iyi o halde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 packard bell alma ne alırsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 tam 12 ay once aldığım geforce 8400 lu laptop orta ayarlarda ve laptop lcd sının ızın verdıgının bır sevıye altı olan cozunurlukte, AA kapalıyken ve nvidia surucu ayarı performance tayken cok guzel dedıklerının hepsını yapıyor. 8600 uzerı ekran kartı olan bır laptopta rahatca daha yuksek detay seviyesınde bunu yapabılırsın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 teşekkürler bilgi için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 9300M-GS tavsiye etmem. 7000 lerden beri 300 lu olan kartlar hep bır alt nesil onboardların orta seviyesi kadar ya da altında performans verir. 8400 ıyıyken 8300 ler 7600 lerden bazı durumlarda, 7800 ve 7900 lerden her durumda kotudur ornegin performans testlerınde. 9xxx li alacaksan 9300 olmasın. 9400 ler eger 8400 ler gıbıyse onlarında degısık performanslarda bır kac modelı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 o zaman minimum 9600 almak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 2gb ram core duo( bakın 2 duo demedim) 7600go ekran kartı 512 mb yeterli olacaktır benim makina aynen böyle gölgeleri ve bazı ufak tefek şeyleri kısarak 25 fps alıyorum onun dışındaki yerlerde 45-60 fps arası. 1280x800 çözünürlük 24 bit 24 dept x4 şekilde oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar