MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ...neler yaparım. seneler once basladım eve online'a. 1 ay oynadım bıraktım. Ertesi sene yine 1 ay, sonra yine... hep tek başıma, sıkıla sıkıla, ne yaptığımdan bi haber oynamaya, sevmeye çalıştım ama yapamadım. okuyorum buradan eve anılarınızı, yaşadığnız o adrenalini ben de buradan hissediyorum ama bilmiyorum acaba ben başka bi eve online mı oynuyorum. benim oynadığım oyunda ne böyle muhabbetler, ne böyle heyecanlı savaşlar, ne de türlü türlü bizans oyunları var. zamanında güzel bi gemim vardı, patlamış, yerine yenisini vermişti oyun bana. tekrar açtırdım 2.8m splik accountumu. Hangarda duruyorum. Minmatar brutorum. Statlarım fena değildi. Training skillerim de öyle. Savaşçıyım, savaşçı olacağım. Bi elimden tutan olsa, beni aksiyona, en azından gideceğim yola soksa, ne bileyim corpuna alsa... şu oyunu sevdirse birileri bana artık ya... sithana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bu madorca nicki bana hiç yabancı değil. Sen UO oynadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sütana yla karıştırıyor olabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sith ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 evet eskiden, SNN zamanlarında. sen sc oynadın mı? konu saptı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Öncelikle EVE zaman ve sabır işidir.Sandbox olduğundan dolayı sen nasıl oynamayı seçersen o şekilde bir tecrübe yaşarsın.Benim tavsiyem Eve University yada Agony Empire gibi yeni oyuncuları eğiten corplara girip tecrübe edinmen.Daha sonra zaten bağlantılardır arkadaşlardır vs istediğin bir yere gelirsin.Ama dediğim gibi sabretmen ve beklemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Sylveria'da oynadın mı ve nickin de Orca mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 MadOrca said: seneler once basladım eve online'a. 1 ay oynadım bıraktım. Ertesi sene yine 1 ay, sonra yine... hep tek başıma, sıkıla sıkıla, ne yaptığımdan bi haber oynamaya, sevmeye çalıştım ama yapamadım. ahah aynen yahu, oyna bırak oyna bırak, oyuncak etmiştim accountu. yalan yanlış ammo almıştım filan bişeyler. ama tıktıktık şeklinde oyun oynamak çok yalan geliyor malesef eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Madorca, oyunda beni bul. Mesaj falan at. Ama yarın akşam. Oyun ismim Feseurdeveuve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Exodous said: Madorca, oyunda beni bul. Mesaj falan at. Ama yarın akşam. Oyun ismim Feseurdeveuve. yok beni bul, bosver bunu :) ps: nickim ayni B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ya dur... Yıllardır görmediğim arkadaşımı buldum oyunda. Bakalım o beni hatırlayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 oyunda ekledim seni. msg da attım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Tamam, gündüz giremiyorum ama akşam en geç 20.30'da oyundayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 turkish coffee kanalına gelirsen elinden tutan çok olur. beni gündüz de bulabilirsin. DERT2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Ben de aynı şekilde 2006 yazından beri 4 ay ara ara oynadım sıkılarak. Ama learningler bitti o sayede :) Oyun gerçekten zevkli, sabredin derim learningleriniz ve şart olan trainingleriniz bittikten sonra oyunu anlamaya başlıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yeni karakter sisteminde learning leri lvl 4 e getirmesi 25 gün falan alıyor. Arada size yardım eden de olursa + 3 implantlar ile beraber 20 güne kadar düşer sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar