Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elimden tutan olsa...

MadOrca

Öne çıkan mesajlar

...neler yaparım.

seneler once basladım eve online'a. 1 ay oynadım bıraktım. Ertesi sene yine 1 ay, sonra yine...
hep tek başıma, sıkıla sıkıla, ne yaptığımdan bi haber oynamaya, sevmeye çalıştım ama yapamadım.

okuyorum buradan eve anılarınızı, yaşadığnız o adrenalini ben de buradan hissediyorum ama bilmiyorum acaba ben başka bi eve online mı oynuyorum.
benim oynadığım oyunda ne böyle muhabbetler, ne böyle heyecanlı savaşlar, ne de türlü türlü bizans oyunları var.

zamanında güzel bi gemim vardı, patlamış, yerine yenisini vermişti oyun bana.
tekrar açtırdım 2.8m splik accountumu. Hangarda duruyorum.

Minmatar brutorum. Statlarım fena değildi. Training skillerim de öyle. Savaşçıyım, savaşçı olacağım. Bi elimden tutan olsa, beni aksiyona, en azından gideceğim yola soksa, ne bileyim corpuna alsa...

şu oyunu sevdirse birileri bana artık ya...

sithana
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle EVE zaman ve sabır işidir.Sandbox olduğundan dolayı sen nasıl oynamayı seçersen o şekilde bir tecrübe yaşarsın.Benim tavsiyem Eve University yada Agony Empire gibi yeni oyuncuları eğiten corplara girip tecrübe edinmen.Daha sonra zaten bağlantılardır arkadaşlardır vs istediğin bir yere gelirsin.Ama dediğim gibi sabretmen ve beklemen lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

MadOrca said:
seneler once basladım eve online'a. 1 ay oynadım bıraktım. Ertesi sene yine 1 ay, sonra yine...
hep tek başıma, sıkıla sıkıla, ne yaptığımdan bi haber oynamaya, sevmeye çalıştım ama yapamadım.

ahah aynen yahu, oyna bırak oyna bırak, oyuncak etmiştim accountu. yalan yanlış ammo almıştım filan bişeyler. ama tıktıktık şeklinde oyun oynamak çok yalan geliyor malesef eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...