eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 gazete kupürü "Yüce önder. Ulu ve büyük Atam! Dogru Yol Partisi'nin 14'üncü yilini idrak ediyoruz. (Sonra 14'ün üzerini karalamis, 15 yapmis) Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin ve demokrasinin bekçileri olarak 16'inci yilimizda huzurundayiz.. Davamiz yarim asirlik yani 65 yillik bir davadir.Milliyetçilik ve çagdaslik yolunda yarim asirdir yani tam 40 yildir yürüyoruz. Bu ülkenin çimentosu olmanin sevinci içindeyiz. Biz bu ülkenin çimentosuyuz. Bizimle tuglalari yapistiracaklar, duvar örecekler, bina yapacaklar, içimize girecekler. Ilkelerinin isigi altinda partimizin 17'inci yilini kutluyor, saygilar sunuyorum. Görüsmek üzere...." geberdim gülmekten hiçbirşey diyemeyeceğim başka :D edit: tamamen gerçek bir çok yerden baktım inanamadığımdan
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 heycanlanmış yasıık halbusi beni seçerseniz hepinize ev araba iş vercem derken heycanlanmıyodu :((
naraso Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 görüşmek üzere ne lan. oha abi bu kadar da olamaz ya.
Dennis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Arkadaşlar yazıda bir çelişki yok, Tansu hanım bu yazıyı yaklaşık 3 senede düşünüp tamamladığı için 14-15 den başlayıp 17'de bitiriyor.
elesso Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ben olsam okuyan varmı lan acaba bu defteri falan yazardım.
Kartan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Her şeyi anladım da "görüşmek üzere..." nedir :/
Law Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Hahah aman tanrım, başbakanlık yaptı birde zamanında onu geçdim akademisyen birde.
elaidi Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bunu Tansu Çiller gibi zeki bir kadının yazdığına inananların olması enteresan.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 elaidi said: Bunu Tansu Çiller gibi zeki bir kadının yazdığına inananların olması enteresan. seçim meydanlarında allahtan razı olun diyen kişiyle aynı kişi
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 elaidi said: Bunu Tansu Çiller gibi zeki bir kadının yazdığına inananların olması enteresan. +1 ama kafası başka işlere calışıyor...
Law Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 elaidi said: Bunu Tansu Çiller gibi zeki bir kadının yazdığına inananların olması enteresan. Zeki olabilir ama aynı zamanda bir özelliği daha var. Buraya yazmak olmaz.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Asıl zeki erbakan'dı da. Salak gibi siyasete girip kendini harcadı. Eğer girmeseydi çok farklı yerlerde olurdu. Siyaset ve din ile kafayı bozmuştur kendisi. Kendini harcadı said: akim Mehmet Sabri ile Kamer Hanım'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Baba tarafı Adana'nın Kozan ilçesinin tanınmış ailelerinden. İlk öğrenimine Kayseri'de başlamasına karşın babasının tayin olması dolayısıyla Trabzon'da tamamladı. İstanbul Erkek Lisesini birincilikle bitirdi . İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi'nden 1954 yılında yüksek bir ortalamayla mezun oldu. Teknik üniversitedeki sınıf arkadaşlarından birisi de Süleyman Demirel'dir. Fakülte'ye 2. sınıftan başlamıştı. Üniversite yıllarında okula mescid açılmasına öncülük etti. Aynı yıl aynı yerde Motorlar Kürsüsünde Asistan oldu. Üniversite tarafından 1951'de gönderildiği Almanya'da Reinisch Westfalische Technische Hochschule Aachen: RWTH Aachen (Aachen Teknik Üniversitesi)'da doktorasını yaptı. Alman Ordusu için araştırma yapan DVL Araştırma Merkezi'nde Prof. Dr. Schmidt ile çalışmalar yaptı ve Alman Üniversiteleri’nde doktorasını verdi, 1953'de Doçentlik sınavını vermek üzere İstanbul'a döndü. 27 yaşında 1954'de İTÜ'de Doçent oldu. Araştırmalar yapmak üzere tekrar Federal Almanya'nın Deutz fabrikalarına gitti. Leopard tanklarını geliştirme çalışmasında araştırma başmühendisi olarak görev aldı (1951-54). Mayıs 1954-55 arasında askerlik yaptı. Tekrar Üniversiteye döndü. 1956-1963 arasında 200 ortaklı ilk yerli motoru üretecek olan Gümüş Motor'u kurdu ve Motor üretimini gerçekleştirdi. 1965'te Profesör unvanlarını aldı. 1967'de TOBB Genel Sekreterliği'ne seçildi. Aynı yıl Nermin Erbakan'la (1943-2005) evlendi.
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 içimize girecekler hmm erbakana rep verdim valalhi
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Masticore said: Asıl zeki erbakan'dı da. Salak gibi siyasete girip kendini harcadı. Eğer girmeseydi çok farklı yerlerde olurdu. Siyaset ve din ile kafayı bozmuştur kendisi. Kendini harcadı said: akim Mehmet Sabri ile Kamer Hanım'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Baba tarafı Adana'nın Kozan ilçesinin tanınmış ailelerinden. İlk öğrenimine Kayseri'de başlamasına karşın babasının tayin olması dolayısıyla Trabzon'da tamamladı. İstanbul Erkek Lisesini birincilikle bitirdi . İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi'nden 1954 yılında yüksek bir ortalamayla mezun oldu. Teknik üniversitedeki sınıf arkadaşlarından birisi de Süleyman Demirel'dir. Fakülte'ye 2. sınıftan başlamıştı. Üniversite yıllarında okula mescid açılmasına öncülük etti. Aynı yıl aynı yerde Motorlar Kürsüsünde Asistan oldu. Üniversite tarafından 1951'de gönderildiği Almanya'da Reinisch Westfalische Technische Hochschule Aachen: RWTH Aachen (Aachen Teknik Üniversitesi)'da doktorasını yaptı. Alman Ordusu için araştırma yapan DVL Araştırma Merkezi'nde Prof. Dr. Schmidt ile çalışmalar yaptı ve Alman Üniversiteleri’nde doktorasını verdi, 1953'de Doçentlik sınavını vermek üzere İstanbul'a döndü. 27 yaşında 1954'de İTÜ'de Doçent oldu. Araştırmalar yapmak üzere tekrar Federal Almanya'nın Deutz fabrikalarına gitti. Leopard tanklarını geliştirme çalışmasında araştırma başmühendisi olarak görev aldı (1951-54). Mayıs 1954-55 arasında askerlik yaptı. Tekrar Üniversiteye döndü. 1956-1963 arasında 200 ortaklı ilk yerli motoru üretecek olan Gümüş Motor'u kurdu ve Motor üretimini gerçekleştirdi. 1965'te Profesör unvanlarını aldı. 1967'de TOBB Genel Sekreterliği'ne seçildi. Aynı yıl Nermin Erbakan'la (1943-2005) evlendi. Valla itüden birincilikle mezun olduğunu falan biliyordum da bu kadarını bilmiyorum partisini falan hiç sevmem haliyle ama helal olsun keşke mühendis olarak kalsaymış harbiden bu ülkeye faydalı olurmuş belki
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 abi ne zekisi kadin gaflariyla unlu yani belki zekidir de, disa vurmak konusunda cok basarisiz kadin. o cimento olacagiz diye gaza geldigi kisim efsane, ICIMIZE GIRECEKLER! Eskiya'daki olum sahnesi gibi sdfsdfsd, cimento olacagiz sonra o cimentoya bir tugla konacak... iste o tugla ben olacagim sfds
elesso Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 zeki ama çalışmıyo, çalışsa ülke birincisi olur
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Law said: elaidi said: Bunu Tansu Çiller gibi zeki bir kadının yazdığına inananların olması enteresan. Zeki olabilir ama aynı zamanda bir özelliği daha var. Buraya yazmak olmaz.Sezen Aksu gibi mi? Hani su tum kadinlarin icinde olandan dfgs
Joker Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 inanmam abi bunu tansu çillerin yazdığını. o yazdıysada çok felsefik bişi yazmıştırda biz anlamıyoruzdur..
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Necmettin Erbakan bence siyasete girerek en akili hareketi yapti. Cemaati var simdi adamin.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 gorusmek uzere atam olmadi ama bu, gelecek hafta misafirlige bekliyoruz
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 -rusyanin nato iel yakinlasmasindan ne dusunuyorsunuz? -rusya natonun uyesi degilmi zaten? seklinde bomba bir diyalogu da vardir arayin tansu cillerin cok fazla potu var ama en efsaneleri bence yukardaki, bilmemkac skimiz kayip seklinde yaptigi aciklama (levelt kirca baya dalga gecmisti bunla adsfasfd) bide meclis ortasinda mesut yilmaza "bu adam iktidarsizdir" diye bagirip butun meclisi kopartmasi
Öne çıkan mesajlar