Mille Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 adamınbiri said: sigara camel olursa güzel olur Hele bide naturel olursa.. abi zaten yurtdisindan baglaniyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 windowsun Turkce mi? veya firefoxu turkce mi kullaniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bu bilgisayara atılan cookie'lerden çakıyolar senin türkiye'den olduğunu diye atıyorum :) (ben böyle sanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 itunesu bilemem ama msn muhtemelen, windowsun location yada dil seçeneğinden alıyor o bilgini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 abi iste sorunda orda windows ingilizce lokasyon abd saat dilimi central us.PENT BENIM KONUSMALRI DINLIYOSANIZ AYIP YANI "CAM VAR MI CAM AC" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Jadelith said: benimki ispanyolca yaptı herşeyi. niye hiçbir fikrim yok. ne ispanyolca bilirim, ne ispanyaya gitmişliğim vardır. Ya evet bende ayni dertten sikayetciyim cozumunu bulan varmi makineme format attim sonra messengerdaki mailboxa tiklayinca beni portekizce msn hotmail sitesine yonlendirip sifre fln girmemi istiyo. Normalde mail kutusuna basinca direk acmasi lazim turkce mail kutusu. Neden oluyor bilen yada cozum bulan varmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bana da olmuştu o. kendiliğinden geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Olay sundan ibaretmis eger varsayilan web tarayicisi ff ise brezilya uzantili aciyor. IE varsayilan yapinca duzeliyor ilginc :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 yoo ff varsayılan benim. önceden de öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ben bizzat 3 makinede test ettim onayladim bende ve farkli 3 makinedeki sorun oyle cozuldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar