Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Soldat Sunucuları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 05 Mayıs 2004 10:40 tarihinde demiş ki:
siz şimdi adminler server fulken oyuna girdiklerinde bir kullanıcıyı oyundan düşürmeyide eklersiniz :)

Hayır zaten 2 slot adminler icin reserve :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Mesaj tarihi:
Gayet normal :)

Gerçi sağlam bir data mining yapmak lazım. Çok raw data var çünkü.. Şöyle en iyi bilmemne kullanan falan gibi istatistikler yapmak lazım.

Hele bir stabilleşsin sunucumuz.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Mesaj tarihi:
server bombos gelsin biride oynayalm[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
Zed, 05 Mayıs 2004 11:02 tarihinde demiş ki:
sallama atış diye bişey yoktur. kısmetse vurursun :)

lol abi yarıldım bu kelimeye
nasip...kısmet...

kız istemeye gitmiş gibi lol
-ee şey...
-ne var?
-kısmetse vuracaktık da...

:p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 30 Nisan 2004 02:42 tarihinde demiş ki:
Ayrıca servera girmesse (benim gibi soldat resolve etmiyorsa
195.174.96.4 ip serverin
oh be, gel öpcem!

*!kemikıl'a yapışır *
Mesaj tarihi:
ben de biraz erken öpmüşüm kemikıl'ı :) paticik.com diye denedim, direk ip no'su ile denedim, compression'ı 0 yaptım 1 yaptım, her türlü server is full mesajını aldım giremedim.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
yaaa herkes çıktı :/
arkansis dışında herkesi bekliyorum dm e (:
o sorun arada banada oluyor neden oluyor çözemedim çıkıp giriyorum restart atıyorum fln bazen düzeliyor[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 05 Mayıs 2004 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya server motoru bozmuş gelmeyiz oraya
WASTIEE SHARKY SERVERA BIR GIRIIIIN SAPITTI![signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
ya bide yukarıda habire jollyfish midir nedir bir adam takılı kalmıs diye 10sn de bir mesaj gecıyor düzeltilirse güzel olur aksiyondayken gözünü alıyor[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
ulam bi server açık tutamadınız bea:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
said:
Creel, 05 Mayıs 2004 12:40 tarihinde demiş ki:
dedi :P gel carpiim kafana gözüne :P
ya bal olai ayri bi boyut bende bala höte cok vuruodum arkansis torcax filan gelene kadar :P sam mam olsa :P acimio hech zed te bi yere kadar arcane desen bala vuruo :PPP
oyun zevki kalmio direk eheh
cs de duvara ates ederdin arkasindaki olurdu hadi bu taktiktir anlarimda adam benim yerimi nasil bilioda tek atista indirio haksizlik :P bal mal deil olmaz ya :P kessin hackci bunlar hehe arkansizzzzz :P

haha
sc de kafama mı çarpacaksın ?
hmm ben uzun zaman önce bıraktım artık işlere yardımcı oluyorum bir bakıma

ama kafana çarpacak büyük bir communitim var
www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
en gıcık olduğum eline barret alıp assaultlık yapan insanlar:) kimseye laf atmıyorum ama soldat forumlarında yüzlerce kişinin yorumudur bu
Barret de dürbün açıp pusanlar bir nevi mantıklı ve iyi ama assault olarak gezenleri sevmiyorum yani okadar ateş ediyorsun adam sana önce hödöö diye bakıyor dan öldün
ne bu şimdi anlamadımki ben bişi[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
hah tam öyle
bide yakından çok etkili
dürbünü açılmadan sapma payı feci arttırılsın derim
sadece tuttuğun doğrultuda ateş etsin yeter oda birisi adamın tam karşısına çıkarsa gebermesin diye:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
Karşındaki deneyimli bir barret se tek atışta alır seni...

Belli bir müddetten sonra kaçırmamaya başlıyorsun ,geçende oyunda teke tek kaldığımız bir arkadaşla şahsen denedim , daha öncedende denemiştim , çok basit bir silah .

Yani diğer silahları kullanırken beynimin kaybettiği suyun %10 unu bile kaybetmiyorsun barret kullanırken.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
said:
Oky, 06 Mayıs 2004 04:06 tarihinde demiş ki:
bazı yabancı serverlarda barret kapalı oluyor. Çok rahatsız olan varsa kapatılsın o vakit.

evet kapatılma ayarı var barretin , Yani soldatın ruhunu bozuyor açıkcası , ortalıkta dolaşan minik adamlar birbirini patlatırken adam cs mantığı , yatıyor pusuya cliffin tepesine , kim geliyorsa çatır çatır indiriyor, olmazki böyle ...

Hani combata girebilsen barretle anlayacağım , sonuçta ben yakınmıyorum , bu terbiyesizliğin benzerini bende ruggerla yapıyorum , lakin benim yaptığım haraketler oyunun doğası .

Doğası derken adam gelip benimle havada 4 5 sn kapışabiliyor, artık kim kimi vurursa , sen gel onu barretle yap bakalım , adama 1 sarjor boşaltmışsın , adam bi reloaddan sonra daha önceki atışında kaçırmış olsabile çat indiriveriyor seni ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
  • Yeni Oluştur...