Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Soldat Sunucuları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyşş siz bide benim eklediğim küçük detaylarla görün laser attachmentli kask bile var laser çizen önüne (resmen laser var cursor ile kask arasında)
Laseri kasksız da aaçabiliyosun
Sonracıma ricochet ler çok tatlı oldu
Patlama efeğini düzelticem
Adamlar insanlıkdan çıktı yaratık oldu
Bacakları robot bacağı yapıcam[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
Yeşillikleri kimyasal atıklara ve metalik artıklara çeviricem[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
Bozmuyor denedim
hatta eklemeler yapıyorum çoook hoş oluyor yahu[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
Eet ama client-side den çıkarabliyor ssharky en son bisürü sourceyimi ne çözmüştü
BENCE WASTIEE YADA SHARKY YAPABILIR![signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
soldat ini
dosyasını bulamıyorum ben..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
başlat - Ara - tüm dosya klasörler - soldat.ini - ara[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Mesaj tarihi:
arattım ..
olmadı.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
senin elinden mi???
nese tekrar yükle kingpin.. belki 2 tane harddiskin wardır yanlışına yüklemişindir...
eğer tekrar yükleyincede olmuosa
MSN: [email protected]
sana yollarım[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Mesaj tarihi:
iki sunucu da acik.

Player kisminda nickname kismina paticik.com kullanici adinizi

baglanti kismindaysa, password kismina paticik.com sifrenizi yazmaniz gerekli.

Death Match: paticik.com - 20000
Team Death Match: paticik.com - 20001

soldat.ini 'den herhangi bir sey [compression=0 falan gibi] yapmaniza gerek yok.

---

UT olayina gelince; client side bi mod o. mod diyemeyiz hatta (tam olarak anlasildigi sekliyle yani); winamp skinleri gibi bir sey. soldatin kullandigi grafikler, ses dosyalari falan soldat klasorunun altinda saklaniyor. onlarin degistirilmesi o mod. client tarafinda, sizin gorduklerinizin seklini degistiriyor yani sadece. ha hos bisi yapmislar orasi ayri :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Mesaj tarihi:
Wastiee kırmasana insanların hevesini:)
Modu yükleyince miss yapmıyorsunuz içine edik kodum:P

Ha bu arada
http://soldatforum.dnagames.net/topic.asp?TOPIC_ID=13963

Official topic:P

Önce bunu download ediyorsunuz
http://www.jpsnetwork.com/hosted/serialkiller/mods/utmodv2.0.zip
oyunu bir yere backupladıkdan sonra(eski haline dönme zor)
Unzipleyip içine atıyorsunuz
Birüsü overwrite diyecek yes to all diyorsunuz çıkmassa düzgün atmamışınızdır
Sonra bunuda indirip aynı işlemi bunada yapıyorsunuz
http://www.jpsnetwork.com/hosted/serialkiller/mods/utmodv2.0to3.0.zip[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!

[Bu mesaj Chemical tarafından 04 Mayıs 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chemical tarafından 04 Mayıs 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mod değil bu interface. (tanım olarak açıklığa kavuşturayım ki benim gibi arayan tarayan insanlar "matrix gibi görüncek herşey hehoy" diyerek oyunu kökten değiştirmesinler yanlışlıkla.)[signature][hline]...
Mesaj tarihi:
ya güzel işte indirin bi deneyin bağlıyo[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
acik uc sunucu da

hostname: paticik.com
portlar: dm:20000 | tdm:20001 | ctf:20002

Player menusunden Nickname 'e paticik.com kullanici adinizi
Baglanti kisminda da Server Password olarak paticik.com sifrenizi yazmaniz lazim[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
  • Yeni Oluştur...