Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Oyşş siz bide benim eklediğim küçük detaylarla görün laser attachmentli kask bile var laser çizen önüne (resmen laser var cursor ile kask arasında) Laseri kasksız da aaçabiliyosun Sonracıma ricochet ler çok tatlı oldu Patlama efeğini düzelticem Adamlar insanlıkdan çıktı yaratık oldu Bacakları robot bacağı yapıcam[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Yeşillikleri kimyasal atıklara ve metalik artıklara çeviricem[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ya benim soldat teki sesler takılmaya başladı kıl oldum[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Abi tamam da bu oyun hızımızı , oyundaki etimizi azaltmasın Chemical , grafikler harika görünüyor , ama bizi bozmasın hocam ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bozmuyor denedim hatta eklemeler yapıyorum çoook hoş oluyor yahu[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 obaa sorunsuz birşeyse bizim serverı UT-MOD lu hale getirilmesini isterim çok şeker bişeye benziyor
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Eet ama client-side den çıkarabliyor ssharky en son bisürü sourceyimi ne çözmüştü BENCE WASTIEE YADA SHARKY YAPABILIR![signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Haa hani iyi olsun şu mod 1 değil afedersin 2. atışımdada ıskalayınca demekki antraman eksikliği var demek anlamına geliyorda milli takımla koreye gideceğim öğreteceğim.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 soldat ini dosyasını bulamıyorum ben..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 başlat - Ara - tüm dosya klasörler - soldat.ini - ara[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 arattım .. olmadı.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 senin elinden mi??? nese tekrar yükle kingpin.. belki 2 tane harddiskin wardır yanlışına yüklemişindir... eğer tekrar yükleyincede olmuosa MSN: [email protected] sana yollarım[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 iki sunucu da acik. Player kisminda nickname kismina paticik.com kullanici adinizi baglanti kismindaysa, password kismina paticik.com sifrenizi yazmaniz gerekli. Death Match: paticik.com - 20000 Team Death Match: paticik.com - 20001 soldat.ini 'den herhangi bir sey [compression=0 falan gibi] yapmaniza gerek yok. --- UT olayina gelince; client side bi mod o. mod diyemeyiz hatta (tam olarak anlasildigi sekliyle yani); winamp skinleri gibi bir sey. soldatin kullandigi grafikler, ses dosyalari falan soldat klasorunun altinda saklaniyor. onlarin degistirilmesi o mod. client tarafinda, sizin gorduklerinizin seklini degistiriyor yani sadece. ha hos bisi yapmislar orasi ayri :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Wastiee kırmasana insanların hevesini:) Modu yükleyince miss yapmıyorsunuz içine edik kodum:P Ha bu arada http://soldatforum.dnagames.net/topic.asp?TOPIC_ID=13963 Official topic:P Önce bunu download ediyorsunuz http://www.jpsnetwork.com/hosted/serialkiller/mods/utmodv2.0.zip oyunu bir yere backupladıkdan sonra(eski haline dönme zor) Unzipleyip içine atıyorsunuz Birüsü overwrite diyecek yes to all diyorsunuz çıkmassa düzgün atmamışınızdır Sonra bunuda indirip aynı işlemi bunada yapıyorsunuz http://www.jpsnetwork.com/hosted/serialkiller/mods/utmodv2.0to3.0.zip[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... [Bu mesaj Chemical tarafından 04 Mayıs 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 04 Mayıs 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 mod değil bu interface. (tanım olarak açıklığa kavuşturayım ki benim gibi arayan tarayan insanlar "matrix gibi görüncek herşey hehoy" diyerek oyunu kökten değiştirmesinler yanlışlıkla.)[signature][hline]...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ya güzel işte indirin bi deneyin bağlıyo[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 biri şu an ki server status ü söyleyebilir mi ? :D sorun benden kaynaklanıyorsa çözeyim de oynayayım..
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 şu an 20002'de ctf serverı açık. diğerleri de 5 dakika kadar önce gayet güzel çalışıyolardı.[signature][hline]...
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 acik uc sunucu da hostname: paticik.com portlar: dm:20000 | tdm:20001 | ctf:20002 Player menusunden Nickname 'e paticik.com kullanici adinizi Baglanti kisminda da Server Password olarak paticik.com sifrenizi yazmaniz lazim[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
fab Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ctf serverı full diyor anlam veremedim.[signature][hline]mesela beş
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 heh 3 kişi ctfde sıkılırken adam toplamak için çıktım. giremiyorum.[signature][hline]...
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Güzel oyun oldu =) Yalnız wastieenin ctf ye bi daha bakması lazım kimse giremedi[signature][hline]Ghost of The Navigator
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 servera giderken hep paticik.com yaziyordum ip yi yazdim girdi
Öne çıkan mesajlar