Chemical Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Yarın girersin olmazmı:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Aha süper.[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 girerim , oynarım , bozarım haha triple kill den üstü yokmuş onu öğrendim :)
Zed Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 nasıl yok? üstü multi kill.[signature][hline]...
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Zed, 30 Nisan 2004 05:01 tarihinde demiş ki: nasıl yok? üstü multi kill. Double , Triple , multi , İnsane , sonra bsi daha war...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ben dabıl'ı gördüm de hamdettim, yetinmesini bilecek ademoğlu..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 neyse, ben dark ı kesmesine oynamıştım zaten :D
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 serverların kaç kişi kapasiteli olduğunu söylermisiniz 20dkdır teammatch e girmeye kasıyorum paso full :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 çok güzel oldu ya[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833
sharky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Şu anda 20 kişilik kapasiteleri var. Baktık çok dolu, yeni bir server açılabilir, veya kapasite arttırılabilir. O yüzden test ediyoruz ya :) Yanlız bazı kişiler nedense Server is Full mesajını alıyorlarmış.. Eerrm mümkünse, clientlerinizde soldat.ini dosyasında Compression adlı bir sekme var.. Onu 0 yapın.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Compression 1 idi 0 yaptım ancak hala teammatch a girmeye çalıştığımda sürekli server is full msgı ile karşılaşıyorum deathmatch de sürekli boş[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Hmm Rugger gören varmı ? geliyorum bekleyin gençler[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 oh girdim sonunda ancak sürekli server is full msglarından sonra girince bomboş bir server görmek beni hayal kırıklığına uğrattı[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ya bende giremiyorum giriyor free cam mode da kalıyor sinir oldum yeniden kuruyorum oyunu şimdi[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yahu neden girmior free cam de takılıp kalıyo[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
sharky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 wwp nedir ? yok ya sorun bizden.. tdm de sorun var. Çözmeye uğraşıyorum ben de şimdi.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Yahu sharky sürümünüz kaç ? 1.2 fix li mi ? yoksa 1.2 mi düz ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
sharky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 1.2 Beta 2.07[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 waiting to join game de tıkanıor yahu[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
sharky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 TDM de sorun var şu anda diyorum ama ya ben anlatamıyorum, ya da sen anlamak istemiyorsun. DM ye giriliyor. Ben deminden beri oynuyordum.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 DM ye giremiyorum ben onu demek istiyorum server password um yanlış yada ama o zaman oyun ekranı gelmezdi tipleri görüyorum ama giremiyorum oyuna waiting to join game de kalıyor[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Sharky birdaha sölermisin soldat conf dosyasından compression 0 olacak değilmi ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
sharky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Evet. İlk mesaja da yazdım.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bir giriyor bir girmiyor tdm ye girdi dm ye girmedi fix li giremedim 2 sinede fixsiz 1.2 ile girebildim ancak[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Öne çıkan mesajlar